tiistai 10. joulukuuta 2013

Juhlia juhlien perään.

Torstain olin siis Isan lakkiaisis. Kävin kyl töissä aamupäiväl, ku oli sellane juhlatilaisuus ja ulkoiluu. Mut ekaks oli siis Isan juhla koululla, vähä oli kiva käyä siel pitkäst aikaa, sit myöhemmi mentii niille kakku-kahveille, jotka venähti pikkase koska kaikki oli nii väsyneit ja vihdoin illal raahauduttii "jatkoille". Ne oli aika mielenkiintoset tosiaa. Torstain oli myös tosi huono sää kokoaja, koska sato lunta iha älyttömästiiii.

Mie olin siis keskiviikkon huomannu et oon tulos kipeeks ja sit torstain viel kykenin kaikkee, mut perjantain ku herättii näitten jatkojen jälkee, ni olin iha tajuttomas kuumees ja flunssas, voi norsunvittu. Viilensin itteeni pakastepussil ja otin särkylääkkeit aamupäiväst, ku halusin sanoo heipat Suskulle, joka sit lähtiki aika nopeest. Huomasin et yks random jamppa on nukkumas siel Veeral viel ja sanoin et voisko sen heittää jo koht ulos, mut en jaksanu välittää sen enempää, ni menin nukkumaa takas.

Perjantai oli siis itsenäisyyspäivä. Ei myö olla kyl koskaa juhlittu sitä mitekää, mut jossai 6 aikaa illal ku heräsin uuestaa, tuli huono omatunto. Kiskoin itteni ylös sängyst huomatakseni et se jantteri oli vielki siellä. Oli se kyl heränny jo. Jou'uin sit viihyttää sitä sen aikaa ku Veera oli suihkus ja koitin kokoaja hienovarasest vihjata et kello on aika paljo. No, se sit lähti sil väli ku mie olin suihkus jossai 7-8 aikaa.

Katottii Veerankaa pari leffaa; She's The Man ja Catwoman. :D Ne oli hyvii, taas. Kello oli reilust yli 11, ku mentii istuu koneille, mut heti tuliki Saralt viesti et joks mie oisin valmis. Hups! Olin unohtanu kokonaa et lupasin pyörii sen ja jätkien kaa. Mie laitoin sit viestii et jos ne vaik haluis tulla myöhemmi sinne Veeralle, ku olin kipee, ni en jaksanu hengata missää autos tai ulkon. Ne tuli sit siin jossai 1 mais istumaa iltaa. Järjestettii iha oma "GM" siel ja se oliki menestys, meil oli iha hauskaa. :D Lähin jossai aamu 7 heittää parii tyyppii himaa ja sit mentii nukkumaa.

Lauantain oli junnujen peli ja meil oli Willimiesten pikkujoulut siel myyöööös. Se (tappio) onneks unohtu nopeesti, ku mentii Suskun ja Irankaa liigapelii. Ei oltu iha varmoi et mitä täst nyt tulee ku JYP oli vastas, mut ai että! Kunnon selkäsauna sit JYPille siin, toki pienten avustusten voimalla, ku tuomarit linjaili taas mite sattuu. Silti maitto kattoo SaiPa 5 - JYP 1 tulostaululla.

Jäätii pelin jälkee jumittaa hallille ja saatii idea lähtee baarii yksille. Näi tehtii, mut saatii siel baaris sit vähä erilaine idea. Lähin heittää Suskun kotii suihkuu ja tulin siivoomaa omille kämpille. Täs kohtaa miun kännykkä sano ittesä lopullisesti irti ja otin vanhan Nokian käyttöö, tää on iha kauhee! 12 aikaa hain Suskun tähä ja sit lähettii takas Apinoihi. Piia ja sen 2 kaverii tuli yhes vaihees auttaa mein Sangria-kannun tyhjentämises, mut lähinnä kahestaa keksittii omaa kivaa siel. Vähä lyötii vetooki yhes kohtaa.. ;) Istuttii siel 3 asti ja saatii Piia heittää meit tähä kämpille sit.

Jutut jatku taas aamuu asti ja oli iha kiva muistaa jossai välis et sunnuntain oli junnujen peli. :D Se oli siis siirretty tolle päivälle ja siks meinas unohtuu. Lyhyitten yöunien jälkee kuiteki onnistuin raahaamaa itteni paikalle! Tosin hävittii taas ja täl kertaa ei tullu ees yhtää maalii meille. Oli kyl niiii lähel yhes kohtaa et huh, huh! Sunnuntai-iltana tulin vaa tähä kämpille, laitoin leffan pyörimää ja nukahin.

Maanantain aamul laitoin viestii sinne työkokeilupaikkaa et en oo tulos töihi. Lähin työkkärii istumaa seuraavaks ja ei siel nyt kauheest asiat selkeytyny, ni jätin soittopyynnön. Laitoin viel toisen viestin sinne päiväkodille et en voi valitettavast henkilökohtasist syist jatkaa työkokeiluu. Miust tulee nyt ilmeisest iha oikeest pulsu, joka asuu jossai kadul, koska rahaa ei tuu mistää ku en saa asioit kuntoo mitekää. Mut omapa on elämäni enkä jaksa, pysty tai aio kuunnella muitten mielipiteit täst.

Käytii sit viel Suskunkaa mäkis (pirtelö<3) lohduttautumas enneku lähin palauttaa autoo. Sain ekan synttärilahjan mummolt ja ukil ku menin sinne! Imuri!! :D Toi on oikeest tosi hieno ja kätevä. Söin viel niil ja sit lähin muualle.

Nää kuvat on muute varmaa tosi hienolaatusii, ku osa on otettu tol vanhal kännykäl, mut älkää antako sen haitata.
Tänää oon vaa nukkunu ja nukun varmaa koht lisää. Huomen junnujen pelii ja ehkä kaverille yöks. :)

-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti