maanantai 30. joulukuuta 2013

"Onks tää iha OK?"

EI OO.

Aivan käsittämätöntä!

Menin hyvin mielin hakee MIUN kännykkää huollost. Sain nopeeta ja asiallist palveluu, MUTTA sit ku se leidi alko avaa sitä pakettii missä piti olla MIUN kännykkä KORJATTUNA, ni sielt paljastuki aivan eri puhelin.

"Joo, nää on näköjää laittanu siulle iha uuen puhelimen suoraa..", neiti sanoo.

No, ei siin viel mitää. Aattelin et ne on vaa laittanu uuen ja väärän värisen, ku en aluks nähny muutaku mustaa muovien alta. Sit ku näin paremmi sen kännyn, ni ai että alko vituttaa (jo siin vaihees).

"Öö, tota.. Ei tää oo ees sama puhelin." t. Mie

Kelasin et voi kyrpä, ku joutuu oottaa sit viel viikkoja lisää et saa oikeen puhelimen, MUTTA!

"Joo, ne laittaa nykyää tota uuempaa mallii suoraa - Nokia 808", tokas toine myyjä.

MITÄ VITTUA.

No kuulkaas en mie halunnu uutta puhelinta. Halusin miun E7, joka ois korjattu.

"Hei, täähä on just hyvä puhelin. Täs on Carl Zeiss linssiteknologiaa ja 41MP kamera--"

Miun naama vetää norsunvittuu siin ja yskäsen.

"Onks tää iha OK?", kysyy neiti.

"No, tota.. Ei oikeestaa." sanon.

Molemmat työntekijät menee iha jumii. Siis eihä ne voi tietää mitä tos tilantees pitää tehä ku asiakas sanooki et se EI oo ookoo. Tottakai ne on tottunu siihe et asiakkaat ottaa paremman puhelimen vastaa ja kävelee tyytyväisenä pois.

Se miuta palveleva myyjä sit kysy et soittaakse jonnekki et voiks saaha sitä miun mallii, mut se toine myyjä sano et ei nii "vanhaa" (??!!) mallii varmaa enää oo ja siks ne nykyää korvaa uuemmal mallil, jos on takuuta. Tyydyin siis kohtalooni ja tää uus puhelin on nyt koton miun kans..

Mie vaa katon sitä kännykkää ja mietin et sinne meni miun TÄYDELLINE kännykän "kuori" ja näppäimistö puhelin. En voi käsittää.

Toi uus on kuullemma kalliimpi ja siin on just toi hyvä kamera ja sama käyttöjärjestelmä et on helppo käyttää jne, mut oisin vaa halunnu miun kännykän takas paskoine kameroinee, jumittavana helvettinä ja huonolla akulla. :(

En oo viel päässy kokeilee tota sen enempää, ku tos on viel se mini-sim-kortti. Senki kans joutu sählää, ku äiti joutu soittaa asiakaspalveluu et saan sen tänää aktivoituu. Sen kortin pienennyksen ne kyl lupas ilmasiks onneks ja anto heti kätee ton pienen sim-kortin. Nyt vaa oottelen et se aktivoituu ja pääsen yrittää suhdetta ton uuen kännykän kans.

Voiha se olla et ihastun siihe, meijän suhde on hyvä ja kestää, hellin sitä ja hankin sille myös "kuoret".. Mut voi olla myös et en tykkää siit ja petän sitä Samsungin tai Iphonen kans pian..!

Hassuu kyl oli siin tiskin, ku sanoin et en ois halunnu sitä, ni joku mies siin vieres oli et jos meinaan ostaa ens vuon uuen, ni miun pitäs soittaa ja myyä toi puhelin sille. :D Anto numeronki pinkille lapulle! Piän mieles. :D

Katotaa mite tää nyt menee! Harmittaa kyl edellee ja aion valittaa täst varmast kaikille kenelle puhun! Ehkä se sillä menee ohi. Rodeon voimal täst tänää yli.

Valehtelin siis hiukan, ku kirjotin edellisee postauksee et "palaillaa ens vuoen puolel". Oli vaa pakko tulla kertoo tää. Meni suoraa tunteisii nimittäi!

Anyway, hyvää uutta vuotta! :) -Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti