lauantai 28. joulukuuta 2013

Pakanat joulupöyässä.

Ei taas menny iha putkee tää ajois kirjottamine, hups. Oon täl hetkel matkal Espoosee kattoo Blues - SaiPa matsii, ku kirjotan tätä. Itseasias oon tehny tätä enneki et kirjottelen pitkin päivää tai parinki päivän aikan, joten siks nää on joskus iha sekavii! 

Jouluaatton kävin ekaks hakee isoveljen Skinnarilast ja sit mentii sinne mummolle ja ukille syömää. En oo koskaa aatellu mite piitkä matka yliopistolt on Hovinpellolle. Kuiteki, ekaks heräteltii miun krapulaista setää perähuoneest ja sit käytii melkee heti syömää.
"Setä on nyt vähä väsyny.." Kui perus tollane "perhelounas" et joku on edellisen iltan vetäny 20 kaljaa. :'D

Syömisen aikan oli sit taas "ateistit/pakanat ruokapöyäs" meininki. Ukki puhu siit mite joulu on kaupallistunu ja et kukaa ei enää muista alkuperäst juhlinnan syytä; Jeesusta --
Kaikki oli vähä aikaa iha hiljaa ja sit mie aloin nauraa. Heti sen perää miun setä sano et se oli just kysymäs: "Kuka Jeesus..?" :D 

Sit se kerto tosi fiksun vitsin aiheest, mut en löyä sitä mistää netist, ni muotoilen omin sanoin mite muistan!

"Jumala ja Saatana istuivat iltaa. Jumala mietti mihin matkustaisi seuraavaksi.
Jumala: "Matkustaisinko Marsiin?"
Saatana: "Älä sinne matkusta. Siellä on kuullemma huono ilma -- matkusta Maapallolle!"
Jumala: "En viitsi. Kävin siellä pari tuhatta vuotta sitten ja ihmiset eivät ole vieläkään lopettaneet siitä puhumista!!" :D 

Jouluruoka oli iha hyvää siel, mut en kehannu kauheest syyä, ku olin menos sinne Isalle. Juotii glögii, söin saksanpähkinöit (<3) ja sit mummo alko jakaa lahjoja. Sain kosmetiikkaa, villasukat ja -käsistimet, rahaa ja suklaarasian. :) 

Melkee heti lahjojen jälkee Isa laitto viestii et monelt oon tulos niille. Yritin kohteliaisuuksissani venyttää mummolas istumist, mut sit Isa sano et kannattaa tulla äkkii, jos haluun nähä Joulupukin. :D


Niillehä siis tulee Joulupukki, koska Isan siskontyttö (Vivian - 28.pv 3v) on siel viettää jouluu. Joulupukkina toimi Isan vanhemman isosiskon kihlattu ja se oli just hyvä. :D Vipuu vähä ujostutti Joulupukki, mut sit ku se alko saamaa lahjoi (iiiison kasan) ni rentoutu vähä.

Mieki sain Joulupukilt lahjan (eli Isan äiti oli hankkinu miulle): keltaset villasukat. <3 Mie olin aikasemmi antanu Isalle ja Sopalle jo niitten lahjat, mut vähä Sonjan reaktio oli hyvä ku se näki ne korvikset. :D <3 Se vaa alko huutaa ja nauraa iha tajuttomast! Tiesin et se arvostaa. :) Sonja anto miulle ihanat korvikset lahjaks ja Isa anto Disco-pullon!

Alettii syömää sit piakkoi ja kokonaisuuessaa meit oli kymmene siin pöyäs. Mie, Isa, Sonja, niitten vanhemmat, isosiskot, toisen poikaystävä ja Vipu, sekä Joulupukki. :D Oli hyvääää ruokaa ja juomaa! Tehtii nimittäi drinkkei Isankaa. 


Jatkettii drinkkien valmistamist ja juomist siin illal kunnes siirryttii Isan huoneesee täyen kylmälaukun ja Tequilan kans. ;) Naurettii, höpöteltii, analysoitii ja mie tekstailin ihmisille viel enneku käytii nukkuu jossai aamuyöl. 


Nukuttii pitkää seuraavan päivän ja oikeestaa koko päivä meni sit iha vaa lahnailuu. Syötii, nukuttii lisää, katottii telkkarist kiekkoo, leffaa, jne -- ja mie leikin täl tabletil. Jäin vahingos toiseks yöks. :') 

Tapaninpäivän herättii herätyskelloo (hyi), ku niille piti tulla enemmäki sukulaisii käymää, mut isosiskot ja niitten kundit + Vipsu tuli vaa syömää ja kahville. Kyl illemmal niitten tätiki tuli kakkukahveille, mut myö pelailtii ja katottii telkkarii. Olin myös pakkaillu pikkuhiljaa.


Skypetin Saralle et haluisko se tehä jotai, ni päädyttii ABC:lle ostaa mäynää. Siel Sara sano et niitten porukat lähti mökille ja kaikkiha tietää mitä siit seuras -- mentii niille. Katottii Doctor Who:n jouluspeciaali, jotai iha sika outoo brittiläist TV-ohjelmaa (The Mighty Boosh) ja kyseltii epämääräsii kysymyksii toisiltamme. Iha mielenkiintosii aiheisii meni! Sit Sara alko pelailee netis ja mie leikin tabletil vähä lisää enneku painuin nukkumaa. 

Heräsin taas herätyskelloo (yök), meikkasin ja lähin äkkii kämpille vaihtaa laukkuu. Lähtö tänne Espoosee oli nimittäi 14:30 suunnillee. Tää on nyt iha sika sekavaa, mut siis tänne tulomatkal kirjottelin toho edellisee kappaleesee asti ja nyt ollaa jo matkal takas Lappeenrantaa. :D 

Peli ei iiha menny putkee. Hävittii 3-0. :( Oli ihana nähä Jani Niemistä ja se moikkailiki meille. :) Oli vissii kinkku maistunu jouluna pojille, ku taas vaihteeks tän kyseisen tauon jälkee menee iha persiille. Mut kyl se siit! Huomenna, huomenna! 

Lauantain on SaiPa - Pelicans ja sen jälkee meen yhen likan bileisii muun muas Saran, Suskun ja Piian kans. Saa nähä mitä täst illast tulee..! 

Oon nii ilone ku jouluhaasteet on ohi, mut nyt on joteki tyhjää, ku ei oo mitää ylimääräst kirjotettavaa. Ehotuksii otetaa aina vastaa! 

Laitan tän tabletin nyt pois, ku miulle tulee joskus matkapahoinvointii, jos en kato välil tietä. En tajuu miks. Jatkan lauantain tätä sen verra et lisään kuvat ja julkasen!


Noni, kotiuduttu Espoost! Loppumatka oli mielenkiintone. Sekoiltii vähä ja siit saa kiittää Muumilimpparii.. Anyway, kävin suihkus äske ja latailin kuvii koneelle. Kello näyttää taas liikaaaa, mut päätin nyt tulla tekee tän loppuu.


Jani Niemine oli ihana, ku se laitto Facebookin puolellekki kiitoksii meille ja kaikkeeee. Arvostan! Voi että. <3 Se on kyl salaa nii ihastunu Willimiehii -- tai no, ei kauheen salaa. :')


Motivaatio kesti näköjää tosi kaua, ku nää kuvat ei taas asetu ja unohin taas kaiken mitä piti kirjottaa. Änäripeli alko just ja aattelin lakata kynnet viel, ni anna tän nyt taas olla. Sori!

Kertokaaha mitä saitte joululahjaks; mikä paras? Mikä huonoin?


Miust tää tabletti on kyl huikee (vaik se oli periaattees synttärilahja) ja huonoo lahjaa en tainnu saaha. Jos pitää nimetä jotai ni pien hajuvesipullo, ku se ei oo miun nenää miellyttävä, ja konvehtirasia, ku ei oo mitää kauheen lemppareit. Salmiakkii mielummi! ;)


-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti