maanantai 30. joulukuuta 2013

Raivareitten nollaus.

Lauantain oli siis SaiPa - Pelicans. Mitähä täs nyt sanois? 2-5 tappio tuli. Harmittaa kyl tuomaripeli iha sikana. Se oli katastrofi! Siis joo, tää nyt taas kuulostaa silt perus setilt; "pakkoha tuomareitten olla paskoja, jos SaiPa hävii, yhyhyy--" mut asia ei todellakaa oo näi. Molemmille joukkueille vihelleltii (tai ei vihellelty!) iha kummallisesti. Tää taas kuulostaa iha henkilökohtaselt, mut en voi sille minkää; Henrikssonin Hannu vaa taas löys kaikkialt niit rikkeitä. Liekö näki harhoja vai unissaako viel oli?

Enite harmittaa kyl oma käytös kolmannen erän lopulla. Siin tuli just vastustajan maalii ja tuomareitten fiksuja vihellyksii taas sen verra et miul palo käämi iha kunnol. Viimene pisara toki oli Venäläisen jäähy ja jonkun äijän tosi kypsä kommentti katsomost. Ragequittasin siin sit kunnol; tais muutama pepsi-muki lentää kirosanojen siivittämänä ja perus huutoo perää. Aloin myös melkee itkemää pelin jälkee. :D

Kylhä siin hävetti, ku tajusin et senki kohtauksen ois voinu olla saamatta. Pelin jälkee pureskeltii tätä Iran ja Suskunkaa hallil, törmättii Pelsupelaajii (ku ne meni hakee safkat Sputnik-ravintolast) ja näin Jere Myllyniemen (jos joku ei muista, Myllyniemi on miun lempipelaaja!). <3 Naama veti hölmön hymyn siin, ku käveli ohi, mut onneks Jere hymyili takas. :)

Tunteet on toki sallittuja, mut silti tuntu tosi lapselliselt kiskoo raivarit pelin aikan. :( Onneks se ei tuottanu tuskaa kellekkää muulle ku miulle. Toki toivon et mahollisimman vähät näki sen ettei vaa luule jotai tai ota mallii! En aio (toivottavast) tehä tota jatkos vaik joskus tulee samanlaisii pelei vastaa (toivottavas ei). Mut tätähä on huomattu enneki et valitan, valitan ja valitan vähä lisää, mut oon kuiteki aina tukena. :)

Ainii, Koho ja Markkane vissii molemmat loukkaantu! Eiiii oo tottaaaa.. :(

Heitettii sit Ira kotii, käytii pakkaa miun kamat ja lähettii Suskun äitin kyyil sinne kotibileisii. Oli kivaa, tapasin jopa kaks uutta ihmistä ja tutustuin paremmi kymmenee muuhu. Pelailtii vähä juomapelei, syötii, kuunneltii musaa ja "juoruiltii". Miun oli tarkotus jäähä sinne yöks, mut alko joteki ahistaa ja eipä ees väsyttäny yhtää enää siin vaihees, ku melkee kaikki oli lähteny ja muut oli menos nukkuu. Pyysin Piian hakee miut ja onneks se ei ollu nukahtanu viel. Mikä pelastus!

Roope laitto sit viestii ja ne oli viel menos yhelle kaverille kattoo leffaa, ni kysyin et voinko mennä sinne. Vastauksena tuliki et se kaveri oli jo muuttanu tähä vähä liianki lähelle mis mie asun, ni oli sit kätevää mennä sinne! Luulin et se muuttaa vast tammikuus, mut tosi kiva ku pääs viel viettää iltaa ja iha lähelle.

Katottii sit Roopenkaa leffa (Anna Karenina), ku tää toine kaveri jo nukahti siin. Vissii enne aamu 8 tulin tähä omaa kämppää nukkumaa. Siit voi päätellä et unirytmi mukavast vituillaa just enne uuttavuotta, ku pitäs jaksaa valvoo pitkää..

Sunnuntain nukuin, laittelin hakemuksii -- netis, koska tulostin ei toimi.. Ja söin epämääräst ruokaa. En uskalla paljastaa mitä! :D Sit alotin kattoo Surface -sarjan ekaa (ja ainutta) kautta. Muistaakseni tää oli sillo ala-asteel iha tosi hyvä miun mielest, mut tätä sarjaa ei jatkettu, koska ei ollu tarpeeks suosittu Jenkeis.

Tää on nyt tällane epänormaali aamupostaus, ku oon meikkaamas ja menos kauppaa koht. Tai itseasias käyn ekaks hakee miun kännykän huollost (vihdoin) ja sit ostaa uueks vuodeks vähä naposteltavaa ja juomaa. :) Miul on muute vielki cupcake-kynnet, mut varmaa pitäs lakata jotku muut tänää.

Sain postausehotuksii Ask.fm:s ja niit saa laittaa lisääki! Loppuu viel HYVÄÄ UUTTA VUOTTA, palaillaa ens vuonna, ja pari kuvaa Espoost:


-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti