lauantai 21. joulukuuta 2013

Reissua ja ostostelua.

Unohin kokonaa kirjottaa perhetapahtuma-päiväst eli tiistaiko se oli? Siis muuteku ne pelaajakuvat jne. Teinhä mie muutaki ja sain joulu/synttärijuttui! Eli siis Ira anto miulle vihdoin sen joululahjan; pinkit lapaset! Se myös yllätti miut "hienoilla" korteilla. Tai siis oliha toi toine hieno.. ;) Mut vähä kyseenalane! :D Sain myös tos Cheekin keikkalipun omaa haltuuni vihdoin! En kyl oo viel maksanu siit Iralle.. Hupsiiiis!
Yöl menin Saran kans autokaistalle ja veettii pika-analyysit elämäst siin autos kolan kans. Aika turha reissu sinänsä, mut oli kauhee OLO et nyt on pakko tehä jotai! Katoin myös yöl puoliks syötii Pringles-purkkii et mite hieno se kuva on. (Tärkee!)

Keskiviikkon nukuin pitkääää ja sit seurasin vähä junnujen pelin tulospalveluu.. N. 10 minuutin välein tuli maali.. Bluessille. Okei, tehtii YKS siin viimesen kympin aikana. Vai oisko ollu viimesen vitosen viel? Iha lopuilla kuiteki, mut 6-1 se päätty. Voi jes.

Sit kattelin sarjoja ja kävin taas nukkuu. Kello kyl oliki jo aika paljo siin vaihees enkä saanu kunnol unta.

Kävin torstain Kouvolas. Shoppailin paaaaljon ja näin Lauraa! Oli tosi kiva reissu. :)

Sinne menomatkal, ku NRJ lakkas toimimast, selailin radiokanavii löytääkseni jotai siedettävää kuunneltavaa. Radio Rock alko kuulumaa, whaaaat. Ei se vaa Lappeenrannas ikin kuulu. Tosi kiva hei! Mut siis sielt tuli just hyvii biisei peräjälkee kunnes.... Joku iha hirrveeee "rokkibiisi". Siis se EI ollu punkkii EIKÄ kantrii VAA jotai silt välilt?! Mite se ees on mahollis?! :D

Kanava vaihtu heti!! Yllätyksekseni Suomi Pop jäi päälle. Miun musiikkimaku on tosiaa iha laidast laitaa (paitsi kantri-punk??!!) eli tähäki on selitys; siel soi Karri Koira ja sen jälkee Virve Rosti. :D Kumpikaa ei kyl miust soita paljoo poppii, siis ainakaa kokonaisii biisei, mut iiha mite vaa.

Perille tulles kävelin jostai ihme parkkikselt iha ydinkeskustaa. En ollu varma mihi jätin sen auton ees. Heh. Katoin kelloo ja se näytti vast about 1. Laura pääs vast 3 aikaa koulust, ni päätin et nyt shoppailen kunnol. Iha samaha se on et mis kaupungis sen hoijan. Olin kuiteki vääräs! Kouvolas oli niiii paljo enemmä kaikkee, siis vaik ois iha perus Seppälää menny. Tottakai myös Gina Tricot löytyy, jota Lappeenrannas ei oo ollekaa. En tajuu et mite siel oli nii paljo kaikkee kivaa kaikis kaupois ja tääl ei sit oo kaikkee tollast..

Teen kuvapostauksen Kouvolan reissust seuraavaks. :) Kaikki kuvat on kyl näköjää tärähtäneitä, koska kylmä tai auto, sekä kännykän kamera. :D

Käytii Laurankaa Heses syömäs, ku se on joteki mein perinteine paikka, vaik en tykkää Hesest oikee. :D Söin nugettei, join kolaa ja pirtelöö. Hyvää oli.. Paitsi se pirtelö oli vähä outoo.. Mut ei muute Lappeenrannas oo Heses pirtelöökää tai ainakaa Apsil mis oon käyny. Kertokaa jos muual Lappeenrannas on!

Sit mentii Lauralle höpöttää muun muassa KooKoost ja Pelicanssist. :D No siis, iha perusjuttui höpölteltii lätkäst ja makailtii sängyl. Maistoin siel myös sellast ku "munakasrulla". En ollu ees kuullu sellasest saatika sit maistanu, ainakaa omast mielest. :o Söin myös salaattii ja siel oli oranssii paprikaa! Meil on yleensä kyl vaa keltast tai punast (tai vihreet). :D Siis iha perus Kouvola, ku en ymmärrä mitää siel.

Kotimatkal oli tosi pimeetä. En oo varmaa koskaa ajanu noi pimeel ite. :o Harvases kohtaa oli katuvaloi ja en muutekaa uskaltanu ajaa kovaa, koska siel oli niit peltipoliisei vähä välii. Selvisin kuiteki hengis ajomatkast.. Mut kaikki sil matkal ei....

Olin saavuttanu just jonku toisen auto ja ajelin iha rauhas sen takan, ku katoin et se alkaa yhtäkkii hiljentää ja jarruttaa. Aattelin et oliks siin liukas kohta tai joku auto mitä en nähny tai vastaavaa. Tottakai hiljensin iteki siin reilust. Sit näin hälytysajoneuvon valot sellasen kukkulan jälkee. Siin oli pysähtyneen yks auto, joku paku ja ambulanssi. Sit ku ajoin siit ohi hiljaa, ni näin iha älyttömän ison KUOLLEEN hirven!

Kukaa ihmine ei siis ollu kuollu siin, näköjää, onneks. Joteki järkytyin kuiteki siit hirvest, vaik oon ihmisenki nähny kuolleena, ja loppumatka meniki sit sitä mietties. Onneks ei ollu paljoo jälel moottoritielle.. En oo koskaa enne nähny noi isoo kuollutta eläintä! Hyi. :(

Onneks loppumatkast soi Voitolla Yöhön (JVG)! <3

Perjantain lähin Isan kans iiiisoille kauppaostoksille. Voisko niit nyt jouluostoksiks sanoo, ku ostettii lähinnä drinkkitarvikkeit? :D Ostin kyl torttutaikinaa ja hilloo! Sinne meni loputki rahat. Iik.. Sain kuiteki viemisii ostettuu sinne Isalle, sen perheelle, ku meen niille jouluks (edellee). Nähtii siel kaupas muutamii tuttuja ja oli taas sellasii perus awkward moikkailui ja joulun toivotuksii, äh.
P.S. Ruusukaalit on hirveitääää!

Ainii, käytii enne Cittarii Lauritsalan R-kioskil hakee Isan postipakettii. Pakko kertoo et näin siel miun yläaste-ihastusta! :D Syy miks kerroin oli se, et menin vielki iha sekasi siit! Eihä tää nyt oo mahollist. :D Naurattaa nii paljo etten oo vielkää täysin päässy yli siit sillee. Onks teil koskaa tällast?!

Myös yhes vaihees ku jonottettii siin, oli muute älytön jono, ni mietittii et miks mie ees oon siin ku en ite osta tai jonota mitää. No, syy selvis myöhemmi, ku höpöteltii aiheest ku aiheest siin ja sit sain puolet jonost nauraa/hymyilee, ku selitin jotai ihme läppä-tarinaa siin sillee extempore, yhtäkkii. :D Siinä siis syy et miks tulin jonoo; viihdyttää ihmisii, jotka vaa normaalist jonottais tylsäst hiljaa ja mahollisest vittuuntuneen! :')

Cittaris heitin myös muute "tosi hyvä" läpän energiajuomahyllyl:
Isa: "En muute tienny et ED on suomalaine!"
Mie: "Ai, edkö?"

Sit illemmal mentii Isalle, juotii kahvii, syötii lohta, katottii telkkarii ja naurettii niitten perheen kans. Oli taas nii laadukkaat jutut! Hihi! Pitkäst aikaa tuntu taas tosi iloselt ja nyt ootan viel enemmi jouluaattoooo! :) Vähä tulee kivaa! Tai ainaki nii luulen.

Illal oottelin vaa et kaveri ilmoittais et tehää jotai. Kävil ajelee kaupungil, kuuntelin musaa, kävin hautausmaal, mut edellee aamu 4 ootin ja istuin kattomas Sinkkuelämää väsyneenä. Ei sitte. Tiesin et iha kokoaja ei voi olla nii ilone. Onneks on änäri - katoin matsii ja lopulta painuin nukkumaa.

Laitan siihe kuvapostauksee myös näit perjantain ostoksii ja muuta! Julkasen varmaa sunnuntain.

Tänää mennää yökerhoo kavereitten kans reivaamaa -- eli luultavast puolet kavereist istuu jossai nurkas ja mie heilun jotai tanssilattial. Jeejee! :D Toivottavast päästäis pitää jatkotki, mut se ei oo yhtää varmaa. Kyl myö jotai keksitää vaik jatkomestaa ei löytyiskää, onha se ehtiny kuiteki jo vaihtuu miun synttäripäiväks ku lähetää sielt. :')

Nyt voin rehellisest sanoo et voi norsunvittu, ku en keksi mitää joululahjatoivetta tähä. Taijan luovuttaa -- tai huijata!

JOULULAHJATOIVE: Hyvää mieltä kaikille jouluks! ;)

-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti