sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Viikonloppu (leffasuositteluja!)

Katoin tiistai-keskiviikko yönä kaks leffaa, ku en saanu nukuttuu (tai no, nii luulin..). Miul on se Elisa-viihde, ni vuokrasin sielt sopuhinnalla kaks, koska toine oli alennuskupongil ilmane! Jotku tuol on oikeest aika kalliita, ku esim. netistäki sais katottuu melkee kaikki.. Mut toi on siks hyvä ku siel on suomalaisii leffoi kans. Niit harvemmi löytyy netist kunnollisena. Ja ei miust oo paha jos pari kertaa kuus haluu kattoo jonku leffan, ni maksaa siit sit sen "vuokrahinnan" ja saa sen heti näkymää (48 tunniks!) eikä tartte lähtee mihikää Makuunii yms.

Katoin siis Now You See Me (Suuri Puhallus suomeks?) ekaks ja sitä oli kehuttu paljo. Ymmärrän nyt miks! Siis kerraki en pettyny ku katoin jonku kehutun leffan. Se oli miust tosi hyvä ja aattelin suositella sitä, jos ois kavereittenkaa vaik joskus leffailta. Eli siis suosittelen, jos ette oo kattonu! :)

Toisena leffana otin varman valinnan. :D Selänne!! Se oli taaaas yhtä hyvä. :) Ai että! <3 Jotku on sanonu et tykkään kaikist leffoist mis on ees vähä lätkää, mut ei oo iha totta. Tykkään esimerkiks yhest jenkkifutis-leffast toosi kovi ja yks koripallo-leffa on kans hyvä! Myös monessa leffassa on golffia, mikä on kiva! Mut siis Selänne -- se jätkä on vaa nii legendaarine ja tottakai kiinnostaa kuulla melkee iha kenen tahansa kiekkoilijan elämäst etenki jos se on noi värikäs ku Teemulla! Ja onha siin leffas huumoriiki, ku Hjallis kyynelehtii!! :D (Noh, vitsi vitsi.. ;) !)

"Kukaa ihmine ei voi tulla kahen ihmisen välii, jos siin ei oo tilaa." :)

Keskiviikkon heräilin sit sopivaa aikaa, laitoin telkkarin päälle, kattelin Huippumalli haussa ja meikkasin norsunvittua piiloo naamasta. Sen jälkee oli, yllätys yllätys, aika lähtee hallilla. Junnujen peliiii! Siis mie en tajuu mite jaksan olla ain innoissani sinne menemisest, ku ei ees voiteta ikinä. :D Siis eihä se oo se pointti sinänsä, nähä voittoja, vaa olla tukena ja nähä lätkää. Oisin kyl huolissani, jos oltais iha viimesen sarjataulukos, mut onneks ei olla ku toisiks viimesen. :D Menisin oikeest ite vähä kouluttaa jätkii, jos menis yhtä "hyvi" ku esim. Jokipoikien A:lla täl hetkel.. Joo, ei ehkä taas pitäs länkyttää näist junnuist, ku kukaa ei jaksa lukee. Pakko kyl viel sanoo et pojat oli reissus tänä viikonloppun, ku niil oli lauantain Tapparaa ja sunnuntain Ilvest vastaa, ni saatii tehtyy YKS maali kokonaisuuessaa. Ei hyvi mee!

Hävityn SaiPa A - HIFK A matsin jälkee menin Veeralle yöks, juotii vähä lohdutus-viinii ja katottii leffa (The Ward - ei ollu iha paska, mut en kyl suosittelekkaa hirveest), mut ei oikee maistunukkaa juomat sit ja istuttii vaa koneil enneku käytii nukkuu suht ajois.

Torstai-aamuna oli ihana yllätys, ku miun Ask.fm:s oli paljoooon kysymyksii, mut ne oliki sit aika höpsöjä. :D Miun kännykkä on siis siel huollos, ni en oikee jaksa tol vanhal kännykäl selailla nettii, siks en ollu vastannu mihikää illal. Menin sit käymää kämpil suihkus, ku Veeral oli menoo, ja luulin etten lähe mihikää illal ni en meikannu tai laittanu hiuksii. Kuiteki jossai vaihees tuli viestii et oltais tekemäs jotai, ni miehä siin sit maalaan naaman ja yritän hillitä hiuksii enneku Sara tuli tähä. Venailtii et Piia tuli hakee meijät ja lähettii Veeralle (toisee kämppää mis yleensä ollaa) istuu iltaa. Lähettii jossai vaihees käymää Miljas (baari), mut sit päädyttii jossai vaihees lähtee Sarankaa niitten autotallii jatkaa iltaa ja syömää! Jäin sit niille yöks.

Perjantain äiti ja sen miesystävä oli jo tullu tänne Lappeenrantaa käymää, ni ne tuli hakee miut ja ajettii sit miun veljelle moikkaamaa kissoja. <3 Lähettii kaikki sit yhes kiinalaisee ravintolaa syömää. NAM! Oli taas niiiin hyvää että! :) Haluisin mennä jonku kaverin kans sinne syömää joku kerta vaik lounasbuffetist, nam nam.

Sit tulin taas kämpille hetkeks (joo, en siis koskaaaan pysy paikallani ellen nuku tai kato leffaa, silloki yleensä jonku kanssa!) ja pakkasin, ni repäsin pikkurillin johokiiii huomaamattani ja yhtäkkii kaikki paikat lainehti verestä! Ei siihe ees sattunu enneku huomasin sen. Sen jälkee oli iha helvetin kipee kokoaja. :D Vielki on itseasias laastari täs sormes, ku pelkään et se repee uuestaa.

Lähin sit SaiPan pelii ja teki mieli sijottaa vähä rahaa SaiPan hyväks, ni kävin shoppailemas fanituotemyymäläs. Ostin uuen huivin, miust se on tosi kivan sävyne! Ja sit siel oli sellasii ite tehtyi korui, ni ostin rannekorun mis on keltasii ja mustii palloi. :) Sain enne pelii Suskult joulukortin ja synttärikortin + "lahjan", ku se pelkäs et ei nähä enää enne jouluu, mut saatetaa jopa nähäkki. ;) Peli itessää oli sit hyvä ja voitettii HIFK! Miult ei oo lähteny ääntä yli VIIKKOO, ni ehkä iha hyvä et nyt on vähä taukoo peleist, jos se vaik palais joskus.

Matsin jälkee lähettii sit Sarankaa yhen jantterin pikkujouluihi ja ne oli aika mielenkiintoset.. Susku ei jaksanu olla siel, ni se lähti sit himaa. Loppuilta oli kans aika jännittävä, ku mentii Roopelle yöks. Katottii aluks leffa (Vicky Christina Barcelona - suosittelen!) ja sit miut alko väsyttää ni valtasin sen sängyn ja NYT poiketen kaikest muust, leffa- tai musiikkiarvosteluist, tulee sänkyarvostelu! :D Se oli nimittäi ehkä mukavin sänky mis oon pitkää aikaa makoillu. Harmi ku en voi suositella enempää, ku en kysyny mist se sänky oli hankittu. :( Mut siis iha käsittämätöntä mite hyvä fiilis voi tulla sängystä! :D Tosin oon kokenu saman yhen sohvan kans, se on loistava sohva!!

Joo, mut nukuttii sit piiiitkään lauantain ja heräämisen jälkee laitettii vaa leffa pyörimää (Porco Rosso - jos tykkää animest, ni kattokaa), ku mie meikkasin eikä jaksettu viel lähtee mihikää. Leffan jälkee Piia tuli hakee miut parin sen kaverin kans ja mentii leipoo joulutorttui Sasjalle. Piia teki mininatsitorttuja ja muut tortut oli lähinnä vaa hilloläjiä. En oo ikin syöny nii paljoo luumuhilloo! Onneks en ottanu niist viimesist tortuist kuvii.. :D Katottii "Verho ja Leijona" (:D) Narnia-leffaa vähä aikaa ja sit lähettii hakee Sara. Mentii Apinoihi oottelee et jätkät tulis paikalle ja nopeest ne sit tuliki, mut se oli niiii täynnä et ei jaksettu jäähä siihe. Alakerraski oli joku esiintyjä, ni lähettii Toteemii.

Myö sit jossai vaihees hylättii Piia ja tytöt, ku niille tuli jotai Kiteeläisii siihe seuraks. ;) Lähettii Saran autotallii, mut jätkät halus sit Apinaa kuiteki istuu, ni sinnehä meijät raahattii. En valita! Ostin Saralle taas yllätys-drinkkejä illan aikan ja se sit päätti tilata Sangria-kannun just enne pilkkuu. Joo, miehä sen kannun sit join. :D Sara otti melkeeee kaks lasillist ja mie vissii jotai kuus! Tää oli joku Saran nerokas suunnitelma saaha miut jurrii vissii! Lähettii sen kannun jälkee sit takas autotallii ja puhuttii jätkienkaa musiikist varmaa tunti. Sain kerraki kyyin iha omille kämpille tällasen illan jälkee, oli aika extremee. Katoin Chicagon pelii vähä aikaa enneku kyllästyin (koska 3-7) ja kävin nukkuu.

Tänää heräsin, ku äiti laitto viestii et se tulee hakee allekirjotuksen yhtee paperii enneku ne lähtee takas Pohjanmaalle. En sit jaksanu käyä enää tos pari tuntii sit nukkumaa, ni tulin koneelle. Päivän suunnitelmis kattoo Youtube-videoit ja syyä kunnol, ku en oo täs parii päivää syöny muuta fiksuu ku sitä kiinalaista.

Mietin tos viime viikol selatessani Statigramii (miust parempi netti-Instagram) et tulispa kännykkä nopeest huollost et voisin päivittää instaa jotai, ku nyt se vaikuttaa joteki kuolleelt, ku netin kautta ei saa laitettuu kuvii. Ainakaa mie en osaa.. Tai sit jos kännykkä ei tuu enne jouluu tai vaikka ees tänä vuonna (:o), ni ostan kuiteki heti joulun jälkee sen Ipadin (tai jonku tabletin) ni pääsen sillä sit onneks!

Ens viikol on tulos se postaus, mitä joskus Askissa ehotettii. Eli yhteiskuvat pelaajien kans. Sen takii vast ens viikol, koska tiistain on SaiPan perhepäivä ja aion ottaa siel kuvii joittenki pelaajienkaa viel. :) Miun piti tehä myös yhtä toista postausta, mut haava miun korvas estää sen..! Katellaa mitä keksin. Saa myös ehotella täällä kommenteissa tai sit Ask.fm:ssä, linkki löytyy tost sivupalkist.

JOULULAHJATOIVE: Sormus! :) Tämä ihana http://www.korutuote.com/PublishedService?pageID=9&itemcode=R-12064Z tai jopa http://www.korutuote.com/PublishedService?pageID=9&itemcode=29412kelt ois kiva. Tuol sivul 19.5 taitaa olla isoin koko ja se on samankokone ku tää miun valkokulta(?) sormus, ni sellane ois sopiva. ;)

-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti