maanantai 20. tammikuuta 2014

"Jos olisin munamies, sanoisin että minulla on pomppufiilis."

Tiistai: Tilasin kustomoidun seinäkalenterin ja tulostettuja valokuvii (Ifolor). Lätkä-aiheisii siis kaikkiiii. Laitan seinälle, kunha tulevat kaikki, ja sit kuvia blogii. Katoin JYP - SaiPa pelin tulospalveluu illal ja loppuyö meni hömppä-ohjelmii kattelles, joit olin laittanu digiboxin tallentaa. Ei kamala.. Jos ootte ikin kattonu sellast ohjelmaa, ku: nolot vartalot -- En ees pysty kommentoimaa mitää, ku siin on kaikkee nii ällöö ja muuteki näytetää liikaaaa. Yöh.
Sain googlettelun jälkee tietää et Lappeenrannas ei oo enää sellast "avointa" veripalveluu eli et nykyää käy vaa kerra kuus sellane tapahtuma, jos voi käyä luovuttaa. Että on perseest. Siin meni miun haaveet luovuttamisest. Tää vahvisti sit sitä et meen ottaa lävistystä ja tatuointii viel talven puolel, ku ei tartte luovutuksen takii enää turhaa venyttää niitkää. (Siis ku esim. sillo ei voi luovuttaa verta, jos on ottanu lävärii tai tatskaa enneku 4kk on kulunu) En tosiaa ala oottelee sit, ku ei voi oman aikataulun mukaa mennä. :\

Keskiviikko: Kävin työkkäris ja miul oli heti huono fiilis sinne mennes. Ei helpottanu se käyntikää. Se miun uus työkkäritäti ei oo kauheen mukava.. Mut työnhaku voimas ja sellast perus settii, et asiat hoituu. Sen tapaamisen jälkee lähin vaa kaupungist ajelee vähä kauemmas. Pakko oli joteki tuulettaa vähä aivoja kaikest ja ajamine on oikeest miulle sellane, jost nautin ja sillo en aattele turhia. Mökilläki isovanhemmat ain kyselee et mite jaksan ajaa nii pitkää mönkijäl, ku joskus oon pitkääki metsäreiteil. Se vaa on nii mukavaa.
Kävin Suomen Kotileipomos ostaa pasteijan ja viinerin, sit tulin kirjottelee tota moniosasta postausta kämpille kunnes sain idean lähtee jeesustelemaa. Isoskoulutukses vierähtiki pari tuntii. En tiiä miks ees menin, se oli taas vähä sellast.. Esittämistä joteki. :D Kämpille palattuu laitoin yhen lempileffoist pyörimää: 10 things I hate about you. <3 Samal oli Dinamo Rigan tulospalvelu auki. En oo vähää aikaa seurannu niitten pelei. Pitäs vähä ottaa itteäni niskast kii täs asias. :( Sitte mie katoin Lady Gagan livekonserttii nauhotukselta, mut nukahin ku laitoin jonku uutisohjelman sen jälkee pyörii.

Torstai: Heräsin uutisee et Teemu Ramstedt on siirtymäs HIFKii. Ekana suusta tuli: "Ei vittu mitä vittua". :D Höpöttelin sit aiheest yhen nettikaverin kans, ku molemmat oli iha sitä mieltä et Bluessii ois pitäny palata. Käsittämätöntääää. Toki palkkakuitin pituus määrittää paljo. Lähettii päiväl käymää Iran kans Subis ja koska otin taaaas samanlaisen leivän ku ain, ni päätin sit ottaa ateriana et tollane keksi toi vähä vaihteluu. Se oli hyvä, mut tosi makee!

Siis miul on Subis ain se ongelma et en tiiä mitä otan ja sit ku päätän, ni se on ain se sama! En vaa osaa ottaa mitää muuta vaik monet ois varmast tosi hyvii. Ärsyttävää. Ens kerral lupaan ottaa jonku iha toisenlaisen ja sit tuun kertoo kaikille, jos onnistuin siin! :D Toine hassu juttu Subis on se, ku mie en ota salaattii yleensä siihe leipää, mut ku niil työntekijöil on käsi ain automaattisest siel salaatis ja sit ne joko vahingos laittaa sitä tai joutuu kelaa vähä aikaa et: "ai, se ei sanonu salaattii.." ja ottaa käen pois. :D Se ei siis tosiaa oo mikää ongelma jos siin on se salaatti, koska salaatti on iha hyvää, mut jostai syyst mielummi jätän pois leiväst.

Mentii Iralle syömisen jälkee ja olin siel vaik kui mont tuntii (koska lähin taas puolenyön aikaa), mut en tosiaa muista ees et mitä tehtii. :D Ainaki myö tsekkailtii Änäri-korttei ja syötii jossai illal broileripyöryköit. Siin välil tietty juoruiltii niit näit ja selailtii netis vähä kaikenlaist. ;) Se aika vaa oikeest kuluu nopeest hyväs seuras. Vihdoin ku pääsin omaa kämppää, ni tuli kauhee NHL-himo(??) ja laitoin Detroitin pelin pyörii, sekä tsekkailin Oilersin tulospalveluu. Ei omil pojil ollu pelii nimittäi sinä iltan, argh.

Perjantai: Lähettii Coffee Housee Isankaa -- ja just kirjottaes tajusin et en osaa sielkää tilata ikin mitää uutta. Voi vitti. :D Sonja tuli sit jossai välis sinne, mentii viel Seppälää, kauppaa ja tarkotuksen oli mennä suoraa niille loppuillaks. Äiti soitti just ku oltii lähös et mein talos (siis se, mikä on vuokral) on lämmitysongelmaa ja vuokralaine valittaa (yhä enemmä..). Mein tehtävä oli siis mennä ostaa pattereit Robin Hoodist. Vissii eka kerta ku ajan sinnepäi (muuteku vahingos) ja oli iha pirun kylmä. Mentii sit heittää ne patterit talolle ja ei vitti se vuokralaine kyl on yks.. Ongelma-ihminen. Sanotaako nyt näi. Ei ollu kiva visiitti ollekaa.

Päästii sit Isalle vihdoin ja perus kahvittelul lähti ilta liikkeelle. Alettii tekee ruokaa eli Isa teki, koska huomasin et telkkarist alko jääkiekkopeli. :D HIFK - Blues pyöri siin sit samal ku Tappara - SaiPa tulospalvelu oli auki. Syötii tomaatti-feta-keittoo ja patonkii erätauol. Tosi jees pelei molemmat! HIFKin eka maali kyl oli paitsio miust..! Oltii Bluesin puolel ehkä vähä enemmä, mut tiukkaa pelii oli ja HIFK vei jatkoajal pisteet. ;) + SaiPa voittiiii!

"Jos olisin munamies, sanoisin että minulla on pomppufiilis." t. Selostaja

Kateltii viel Kultainen Venla -gaalaa, mut kaverit sit soitteli viel et lähenks mie yökerhoo. Noh, sorruin ja lupasin sit lähtee niittenkaa johoki. Miun onneks kerkesin käyä omas kämpäs vaihtaa vaatteit, ku siel yökerhos oli ilmane sisäänpääsy klo 12 asti. :) Tuli siis halpa baari-ilta taas (3€ narikka)! Lähettii ns. ajois pois sielt, käytii viel Apsil ja sit tultii Saran ja Roopen kans tähä miun kämpille kattoo leffaa. Vissii aamu 7 koitettii vihdoin nukkuu, ku Roope läks, mut jäätii höpöttelee, naureskelee ja muistelee kaikkee. :')

Lauantai: Heitin Saran kotii ja lähin käymää postis. Miun valokuvat oli tullu! Oi että! Täydellisii vaik ite sanonki, ku mie oon ne (melkee jokasen) kuvannu. :D Kalenterii viel ootelles.. Mut kiitos, Ifolor! Tilaan varmast joskus toisteki. Katoin taas kelloo jossai vaihees ja tajusin et pitäis(!) alkaa pukee pelii varte. Miun jalat oikeest oli tosi kipeet sen perjantain 4h tanssimisen jälkee, et ei tehny mieli ees pukee. :D Lähin miun "olohousuis" eli näis leopardipöksyis, mitkä oon maininnu mont kertaa täälläki. Oon mie kauppaa ja junnujen pelii lähteny enneki näis, mut Liiga! Lähimpä kuiteki pitkän harkinnan jälkee.

Tuomareilt meinas lähtee vähä käsist yhes vaihees, mut voitettii rankkareil. :) Tappara oli hyvä vastus (paitsi rankuis)! Jäätii iha vaihteeks pelin jälkee jumittaa sinne hallille ja siel alkoki PEPO - Järvenpään Haukat. :D Puolsilmäl sit tsekkailtii sitä ja muute kyyläiltii vaa pelaajii, ku ne ain hiihtelee siel hallil (vierasjoukkue hakemas safkaa aina ja mein pojat hölkkäilee joskus). Hihi! Näin Venuu!!!! Ja paljo muitaki kivoja, mm. Timanttii ja Joksaa. :) Vihdoin ku lähettii hallilt, ni tulin kämpille kattoo How I Met Your Mother -sarjaa. Se on hyvää ajanvietettä! Olin kuiteki iha poikki ja kävin 12 mais jo nukkuu. Nukahin tosi nopeest kerraki!

Tänää (sunnuntai): Mentii Iran, sen kaverin ja Suskunkaa junnujen pelii. Ou mai gaad! Voitettii oikeest kotipeli! ;D Jatkoajal tosin, et yhen pisteen sai Ilveksen junnut anastettuu, mut iha sama miulleeee -- voitolla yöhön! ;) Nojoo, käytii Suskunkaa Apinois (kantabaari) voitonmaljoil kunnes heitin sen kotii myöhemmi. Höpöttelin Laurankaa puhelimes pitkää tos enneku tulin kirjottelee ja katoin Blackhawksien pelii (voitto rankkareil Bruinsist!), piti kyl tulla aikasemmi laittelee kuulumisii..

Seuraavaks vuoros the Carrie Diaries uusin jakso, ruokaa ja ehkä lisää How I Met Your Motherii. Melkee vois tsekkailla Capitalsin matsii yöllä, jos valvon sinne asti! Huomen varmast lisää blogii, jos keksin kirjotettavaa, ku on ns. tyhjä päivä. :)
-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti