sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Karvapallerot. ♥

Nonii. Viime yön oli siis NHL14 tulil. Kyl se pleikkaril pelaamine ilmeisest iha hyvi onnistu, ku sain joka pelis yli 8 maalii (vastustaja yhen tai kaks..). :D Vissii ois pitäny laittaa vaikeustasoo vähä korkeemmalle, mut toi nyt oli tollast testailuu. Valvottii taas tosi pitkää ja siks herättii tänää vast ku Veeran porukat oli tulos kotii. Syötii koko viikonloppu vaa nuudelii ja pakastepizzoi tyylii eikä tehty oikeestaa mitää.

Lähin iltapäiväl mummolaa, ku mummo oli luvannu tankata auton ja antaa sen miulle edelleeee lainaa. Paras mummo! :) Se anto miulle myös rahaa, ku kävin ostaa veljelle (siis mein kissoille) kissanhiekkaa ja vähä ruokaa.

Kävin yhes kaupas, mis ain lukios käytii ruokkiksil. En tiiä mikä sai miut menee sinne, ku yleensä käyn mielummi S-ryhmän kaupois tai omas "lähikaupas". Onneks menin, koska miun lemppari kassatäti oli töissä! Se on vähä niiku miun tuttu, ni siks sen kans on kiva vaihtaa pari sanaa siin kassal. Se kehu miun hamettaki siin, ihana. :)

Lähin ajaa Skinnarilaa, ku olin luvannu kuskata miun isoveljee ja sen tietokonetta. Hymyilin ton kauppareissun takii yli puolet matkast. :D Laitoin navigaattorin kännykäst päälle, ku oon iha suuntavaistoton ihmine. Osasin kuiteki ilman navii sit sinne yliopistolle!

Miun veli oli ollu sellases Global Game Jam -tapahtumas, mikä oli kestäny koko viikonlopun. Heitettii sen toine tietokone sit sen työpaikalle, joka on kans siin lähel yliopistoo. Tän jälkee menin veljelle moikkaamaa kissoja ja vaihtaa kuulumisii. Vooii, miun rakkaat karvapallerot! <3 Että oli ikävä taaaas. :( -- Nii ja kivaha sitä veljeeki nähä välil. :')

Aina ku nään kissojaaaa, ni tekee mieli muuttaa äkkii muualle et saan joko oman kissan / kissoja tai sit noi meijän kissat hoitoooo. Ei tähä miun kämppää nimittäi voi ottaa millää kissoja.. :\ Oon kyl varma et sit jos ikin saan opiskelupaikan ni otan lemmikin, koska oon sillo varmast enemmä kotona ku nyt.

Ihmeen usein tullu nyt postauksii ja tällasii kummallisen lyhyitä! Nyt kyl tulee varmaa taukoo, ku ei pitäis olla mitää ihmeellist tiedos parii päivää. Toki, jos on ehotuksii mist voisin kirjottaa / mitä voisin kuvata, ni saa ehottaa aina. :)
-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti