keskiviikko 8. tammikuuta 2014

"Kyl mul on kämppä, mut ei kotii." - Timo Pieni Huijaus

Asuntopostausta vuorossa! Nyt ku tärkeimmät sukulaiset ja monet ystävät on nähny jo miun kämpän, ni ehkä uskallan näyttää muillekki millases kolos asustelen. En siis tykkää yhtää asuu täs kämpäs tai täl alueel, mut pitää keskittyy positiivisii; vuokra on viel suht halpa ja onha tää nyt parempi, ku jonku alivuokralaisena tms. :\
Laitan tähä iha vaa kuvina kaikkee mitä keksin kuvata ja kuvatekstissä kerron vähä enemmä. :)

Tää penkki on miun yöpöytä -- ja just silt se näyttääki.. Eli heitän kaikki roinat (kaket, walkman, juomapullo, korut,..) ain toho, mitä tiiän käyttäväni lähiaikoin enkä haluu niitten olevan kaukana tai häviävän.
Nää on miun ainoolla hyllyllä eli samal mis TV, mut alempana. Täs on miun entisest autost kaikki levyt ja sit pari kirjaa + kaiuttimet mitkä ei oo kaapissa tai laatikossa.. (pitäs ettii ne ja laittaa toho)..
Miun massiivine DVD-kokoelma. Pari Animee ja Ice Age 2(??), jotka äiti joskus toi miulle. Ois ollu iha kohteliasta antaa pari leffaa enemmä siit mein parin sadan elokuvan kokoelmast, hei.. Vink, vink.
Täst makuuhuone-olkkari-oleskeluhuoneest "näkee" siis keittiöö tollasen reiän läpi. Vois melkee joskus kiskoo noi purkit alas tost ja laittaa baarin pystyy. Just sopival korkeudel, jos laittaa penkin toho!
Tää on ton reiän yläpuolel koristamas seinää. Jep, edellee on huhtikuu 2011. Aina on. ;) Kuvassa Jere Myllyniemi (päätti kirjottaa nimmarin ittellee paijaks) ja siin ois Ville Hostikka, mut SaiPa-tarra vahingos liimautu toho..
Tää on sit hyllyn ja reiän vieres/alapuolel. Miun rojunurkkaus. Täs on purkamattomat isot kaiuttimet, Xbox-pelit, taulu(??) ja tollane "vähän kaikkea -kassi" minkä äiti laitto mukaa, ku muutin.
Räsymatto. Lattialla.
Sängyn pääty, mis on täl kertaa tyynyt. Vaihtelen siis useinki päätyy mihi laitan pään ja mihi jalat. En tiiä miks! Viimeeks ku kaveri oli tääl yötä, ni se ihmetteli, ku oli sillo "vääräs" päädys noi tyynyt. :D Nyt on oikees, ku se tulee!
Toine pääty. Peitot, lakanat ja NHL-huopa valmiina -- melkee.
Laatikosto, penkki (joka on täl hetkel pelipaitojen ja hupparin alla), jakkara ja Seppälä-kassi (en oo varma mitä sisältää just nyt), koriste-Orkidea ja kavereitten rippikuvii. :) Nää on tos ranskalaisen parvekkeen vieres.
Tos alla on sellane hylly-pöytä-systeemi, mikä oli tääl valmiiks. Sen saa niiku taitettuu seinää vaste, mut piän sitä pöytänä tolle.... "The Laatikko". Se oli miun iha eka muuttolaatikko ja kasasin sinne kaikki, mitä tarviin useimmi. Nyt siit on tullu rojulaatikko, mut jos siirtäisin nyt tavarat sielt, ni en löytäs niit silloku tartteisin! Tos on myös yleensä hiustenkuivain, hiuslakka, kuivashampoo, jne. Joo, nyt tos on myös vähä juomii..
Miun ihana imuri! Tää on just hyvä! Pakko oli laittaa uuestaa kuvaa.
Kiusallisest viel jesarit ja muut teipit nois levyhyllyis, mut täs siis miun perimä CD-levykokoelma. :) Nää hyllyt sijaitsee tos "eteiskäytäväl" keittiöö vastapäätä. Ei nimittäi saa seinälle, ku tänne on vaikee porata tai naulata mitää..
Keittiön -- tai siis keittokomeron huikeen iso tiskiallas ja tiskipöytä + kahvinkeitin, teetä, keittiöpyyhkeet, kumihanskat, muroja, puhistusaineita, vähä makarooneja ja muuta skräpää.
Enpä muute ottanu uunista kuvaa, mut kai se on joskus aikasemmi näkyny. Tos kuiteki näkyy levyt, mikro, mausteita, mittakannu, hapankorppui, näkkärii, vähä lisää muroja ja makruu + kuppi, mis on useite käytetyt välineet.
Kaappi, en voi määritellä mikä, koska siel on vähä kaikkee; mauisteita, teetä, sokerii, tomaattimurskaa,..  Joo ja sit tiskikaappi, joka on totaalinen sotku täl hetkel, ku just tiskailin enneku otin kuvan.
Jauhokaappi tai vastaava (sielki on makaroonii) ja maustekaappi! Hihi, mausteita ainaki riittää (ja pastaa..)!
Miun söpöt patalaput! Itseasias omistan näitten lisäks viel yhet, mut en luota niihi. Ne on kyl nätit!
Keittiön laatikosto, epämääräne purkamaton juhlalasilaatikko ja toi (The) Pepsi-laatikko, jost en haluu ees puhuu saatika ottanu kuvaa. Pitäs päässä eroo siitki oikeest. Melkee verrattavis The Laatikkoo.. :D
Keittokomeron puolel näkymä reiästä! Ette muute arvaa mitä nois Konjakki-purkeis on? Pastaa!!
Jääkaappi ja roskikset. SaiPan on pakko edustaa keittiöski, ni toi magneetti on iha asialline!
Eteine ja ovi käytävälle + edellee toi lehtipino, mitä en oo jaksanu viskata menemää. Siin näkyyki miun enite käyttämät kengät; tennarit ja noi uuet matalat nilkkurit. Myös noi korkkari-nilkkurit on usein käytös ja violeteil tossuil juoksen ulkoroskikselle, (kivaa) naapurii, varastoo, pyykkitupaa, jne.
Eteisen kaappi. Tärkein osa kuvattu -- ja se on vähä sotkune täl hetkel kans. :D Siin on vaa tollane avonaine kaappi, mis on kenkii, pyykkipussi ja vissii sateenvarjo + muutamii kassei.. Sit toi hylly, mis on poliisilakki, ja yläkaappi, mis on säilytysastioita. Eteises on aina heinäkuu 2013. ;)
Tos on sitä käytävää ovelle päi. Noi rötväset peilitki oli tääl valmiiks.. Ja kiusallisest näkyy pyykit kuivumas. :D
Aattelin et jotai vois kiinnostaa miun "olohuone" tavarat sitte! Eli pinkki läppäri (Asus), jonka oon koristellu kaikenmaailman tarroil. Niit on ollu enemmäki, mut vähä päässy tippumaa. Taustakuvana on täl hetkel junnumaalivahin kuva. :) Vaihan tosi usein taustakuvaa, mut usein on just joku ite ottama pelikuva!
Ja läppäri toiselt puolelt. Sieltäki kadonnu tarroja kuljetuksessa. Toi Pori Jazz -tarra oli eka mikä ikin liimattii tähä. Melkee suutuin, ku kaveri liimas sen siihe. Oli nii tajuttoman iso -- mut sit katoin et oiski aika kiva, jos konees ois tarroja. Siit se sit lähti. :D "Go big or go home!" Pitäis laittaa lisää koristuksii, kunha löyän jotai kivaa!
Täs on miun tabletti (juu, ei oo läppäri vaa tabletti.. :D)! Sen saa siis irti tost näppäimistöst. On nii kätevää, ku tabletis on oma akku ja tos telakas on oma, ni saa tuplasti virtaa, jos yhistää. Just hyvä!
Valkone Xbox 360 ja hirviö-Nalle Puh! :') Toi boxi on miun ja isoveljen yhteine, mut se nyt on miulla toistaseks, ku mie vissii kuiteki pelaan sil enemmi. Toi koriste-Puh on miun ja Veeran tuotos joskus ala-asteel. :D Meil oli jotai kipsi(?)massaa ja sellane normaalin näköne Nalle Puh -muotti, mut se massa ei sit täyttänykkää iha koko muottii ja naama jäi enite puuttumaa! Maalattii se sit viel nätist ja se on ollu siit lähtie miun suosikki sisustuselementti!
Telkkarinäyttö (LG). Ei mikää huikeen kokone, mut kylhä siit kattoo. Koristuksena vieressä Bukowski-Pupu ja hätävara-pelikortit, jos tulee yhtäkkine illanvietto ja tylsistymine tjsp!
Sit viel noi seinähyllyt, jotka oli valmiin tääl.. Niiku nuo verhotki. Miust ne on iha hirveet, mut iha sama. :D Hyllyl on kaikki roinalaatikot. Tos SaiPa-kalenteris on ain tammikuu 2013, ku Joni Suutarin nimmari komeilee siin. :)
Vessas sijaitseva laatikko, jossa on kaikki pesuaineet, puhistusaineet, rätit + muut pölynpyyhkimet, muovipusseja ja tohvelit.. :D Perus settii et joka huonees löytyy tällane paskalaatikko!
Vessanpönttö ja laatikko, jos on korviksii, meikkejä, kynsituotteita, jne + talkkii ja aurinkorasvaa(??).
Vessan hylly ja peili. Toi oikeenpuoleine tahranpoistaja ei yleensä oo tos, mut pääs unohtuu..!
Lavuaari. 'Nuff said.
Jättimäisen ja todella kauniin värine kokone suihkukoppi.
"Lääke"kaappi.. ;)
Nää julisteet on täl pisimmäl seinäl, mikä jatkuu ovelta tänne ranskalaisen parvekkeen luo: Filppula, Selänne (parrasvalois, huom!) ja Barkov Jr.
Kauempana parvekkeest löytyy nää: Rinne, Datsjuk ja JVG. :)
Vaatekaapin ovii koristaa Adam Lambert ja Heath Ledger (</3). Vaatekaapin sisäl on sit pari Tokio Hotel julistetta.
Tää on käytäväl miun "kokovartalo"peilin yläpuolel; Muse!
Justimus Filmssin pojat + SaiPa-logo on telkkarihyllyy vastapäätä, reiän vieres, vaatekaapin "kulman takan". :D
Sori (taas), osa kuvist vähä pörrös, ku otin näit eile samaa aikaa muitten kuvienkaa tärisevien käsien saattelemana. Ehkä iha hyvä vaa et osa on vähä sumeita; ei tuu niiii huonoo kuvaa miun kämpäst.. Heh. ;)

Ois voinu kuvata enemmäki kaikkee ja et näkyy vähä laajemmi, mut tää on nii hankalan muotone asunto et ei oikee onnistu sillee et näyttäis järkevält. Sai kyl karsittuu jotai turhuuksii pois, mitä toisten ei tarvii nähä. :D

Toivottavast tää nyt avas vähä et minkälaises luolas mie asun. Onha tää kämppä, mut ei tää koti oo.

P.S. Lätkäseinän jätin pois tarkotuksel, ku sen on kaikki nii usein nähny ja siit tulee itseasias lisää jossai toises postaukses täl viikol, koska oon lisäilly siihe uusii juttuja! :)

-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti