lauantai 25. tammikuuta 2014

Liukastuin nuuskaan.

Perjantai meni Veeral istuskelles muutaman muun kaverin kans. Ne pelaili jotai ja mie leikin tabletilla. Kunha oleiltii ja nautiskeltii vähä. Valvottii iha sika pitkää, joten tänää ei oikee meinannu lähtee käyntii.

Meikkaamises kesti iha älyttömän pitkää verrattuna mitä yleensä ja silti en saanu yhtää parempaa tulosta aikaseks. Olin vaa niiiin jumissa. :D Neljän mais lähin hakee Suskuu ja mentii hallille. Tänää ei ollu nii kylmä päivä, ku muina päivinä viikolla.

Miul oli pelis Andyn (Bernard) paita pääl, ku olin ollu tääl Veeral yötä ja sovittii et jään tänääki yöks, ni en tienny ottaa omaa pelipaitaa mukaa. Onneks Veeran taloudest löytyy näit paitoi myös!


Peli oli hyvääää, tasasta, molemmil hyvät veskarit ja maaleja ei syntyny vast ku kolmannes eräs -- SaiPalle. :D 3-0, kaks tyhjii ja Markkaselle nollapeli. Huippuu!

Oli mein Kapteenin, Ville Kohon, uran 600. peli. Hieno mies, hieno saavutus! Enne matsii chantattii "nouskaa meijän Koholle" ja oli upeeta nähä ku katsomos ihmiset alko nousta ja taputtaa meijän parhaalle kapteenille. Standing ovation, Kohollekki meni kuullemma tunteisii. :')

Matsin jälkee jäätii chanttaamaa moneks, moneks minuutiks:

"On meillä vain yksi Koho 
vain yksi Ville Koho 
uran lopussa 
paita katossa 

siihen asti siulle lauletaan!"

Koho luisteli takas jäälle, taputti, kumars ja sano kiitoksia. :)
On miul kyl huippu jätkii täs miun joukkuees!

Kipitettii sit Karjala-Cornerii ja ehittii just kattoo Venun after game -haastatteluu. Päätin sit nappasta senkaa uuen kuvan ku se tuli vihdoin sielt lavalt alas. Oii, ku se on nii mukava. :)

Ira lähti kotii, mut Suskunkaa mentii takas seisomakatsomon päätyy istuskelee perinteisesti. Ei meil oo ikin kiire mihikää matsin jälkee ja kukaa ei oo kieltäny sinne jäämästä. :D Bongailtii HPK:n pelaajii ja jossai vaihees, ku oli jo nii hiljasta ja mie olin liukastunu nuuskaa, ni päätettii lähtee. HPK:n bussi oli jo lähteny kotimatkalle enneku oltii poistuttu hallist. :D

Oon nyt tääl Veeral ja kirjottelen postausta tabletil, ku en ottanu konetta mukaa. Syötii iha sikana nuudeli äske ja mie laitan varmaa koht änäripelit tulille, jos osaan pelata viel pleikkaril. :'D

Ei miul oikeestaa mitää muuta erityistä ollu, mut tänää on vaa ollu niiiin fiilikset kaikesta tosta! Ihanaaaa!
-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti