tiistai 7. tammikuuta 2014

Nuuskapetterit muna pystyssä.

Nyt on taas urakal siivoiltu ja järjestelty! Nään lattian ja mahtuu jopa kävelemää ilman sitä riskii et kompastuu johoki epämääräsee. Päätin nyt et piän kerra viikos siivouspäivän vaik ei isoo siivousta tekiskää, ni vähä ainaki siistin.

Tosiaa olin menos sinne kauppaa. Lähin reilust puol 12 jälkee ajamaa. Sit ku tulin siihe kaupan kohalle, ni katoin et miks ei oo yhtää autoo pihal. No, tottakai se kauppa aukes vast 12. Olin edellisen iltan kattonu viel et monest monee se on auki ja silti ei voinu muistaa! Tankkasin siin sit pikkuse, ku oli aikaa.


Palautin pulloja, ni siin joku lievästi pulsunolone mies vaa katto miut pitkää ja tokas:

"Sie oot kyl aika kumma näky." 
Okei.. :D Varmaa johtu siit ku miul oli vähä mielenkiintone asuvalinta. Naureskelin sille vaa takas.

Sit kassal, ku ostosten hinta vaa nous ja nous, ni mietin et kyl mie mielestäni laskin et rahat riittäis -- no, meinasin unohtaa sen pullonpalautuslapun. Onneks sit muistin! Huomaa kyl et ei oikee lähteny tää aamu käyntii!

Kämpillä sit otin vähä kuvii "asuntopostausta" varte. En tiiä yhtää millane siit tulee. Väsymys kuiteki iski päälle ja otin päikkärit -- heräsin 8 jälkee.. Hupsiis.

Tein paaljon salaattii ja osan laitoin suoraa rasiaa huomista varte. Tos kuvas näkyyki vissii kaikki mitä laitoin siihe eli se oli semmone juustosalaatti. :)

Mietin et säästänkö nää taulukuvat siihe asuntopostauksee, mut laitoin Instagramii jo kuvan, ni ehkä se on sit iha sama jos laitan jo nytte. Miust noi on tosi kivat ja oon piiiitkää oottanu et saan ne johoki seinälle. Niis ei nimittäi oo sellasii tukii et sais pöyälle. :(
Ira löys jostai sellasen Costume Party -pelin Kikkii ja kokeiltii sitä uutenvuoten, mut sit tänää myö pelailtii sitä vähä lisää ja se on oikeest iha hauska! Siin pitää siis piirtää toisen kuvaa ain jotai ja se pitää arvata sit. Vissii vähä niiku Draw Something (vai mikä lie), mut vaa toisen naamalle. :D Ira piirs iha pirun hienon Narrin tänää! :')

Oon muute kattonu tosi monta leffaa täs lähiaikoin ja itseasias miul on monta oottamas viel, ni voisin kirjottaa ne tähä ylös, jos joku haluu tsekata:

Frozen - Mie luulin et tää ois vähä erilaine, mut tykkäsin kyl silti.
Ice Princess - En tosiaa tiiä mikä sai miut kattoo tän, mut tulipa nyt katottuu! Tykkäsin näyttelijöist.
Love Actually - Oi, tää oli aika kiva. Tollane hömppä!
Never Let me Go - Tykkäsin! Tosi erikoine idea ja vähä ennalta-arvattava, mut hyvä.
We're The Millers - Miul oli kauheet ennakkoluulot täst ja luulin et ei ois hyvä, mut nauroin. Huikee!
The Banshee Effect - En kattonu loppuu, en tykänny. Oli iha tylsä siihe asti ku jaksoin ees kattoo.
The Man In The Iron Mask - Tää tuli telkkarist joku aika sit, mut missasin sen, ni oli pakko kattoo!!

Nyt aattelin laittaa pyörimää The Princess And The Frog -leffan, ku en oo koskaa nähny sitä kokonaa!

En muistanu kysyy siltä miun mummolta et ollaako huomen menos kaupungille, mut koitan herätä ajoissa ja ainaki palauttaa auton huomen!

Oisitteko muute uskonu sillo kolmisen vuotta sit, ku kaikki oman luokan nuuskapetterit kuunteli Jare & VilleGallen Epoo -biisii iha muna pystyssä ja ite salaa jammaili sen tahtii, et JVG:st tulee noi iso juttu? Mie en! Enkä ois myöskää uskonu et just he on se duo, joka kääns miun musiikkimaun takas suomiräppii. Ei kyl haittaa yhtää. ;)

-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti