maanantai 13. tammikuuta 2014

Paljastin kuppikokoni.

Tätä tää miun blogi just on..! Joskus tulee monta monta postausta muutaman päivän sisää ja sit ei taas välttämät tuu monee päivää. Oli tarkotus järjestää aikaa perjantain/lauantain kirjottamisee, mut ei millää löytyny sopivaa saumaa. Kaikenlisäks miul on pari postausta alotettuna, mut kauhee writer's block niitten kans meneillää. Mut nyt monen päivän kuulumisii tähä:

Heräsin kovin myöhää torstaina ja Veeran oli tarkotus tulla yöks, mut sil oli ollu vähä huono yö takan, ni se kävi nukkumaa illal. Kyselin sit Saralt et mitä se duunailee. Jossai 9 aikaa illal kävin hakee sen tänne miun kämpille. Syötii, höpöteltii ja kateltii vanhoi kuvii. :) Enne 3 lähettii käymää Apsil ja sit heitin Saran kotii. Alottelin yhtä postausta, mitä oli pyyetty, mut siihe tarvii nii paljo aivokapasiteettii et en jaksanu tollee yöllä enempää kirjotella.

Poltin muute keskisormeni kiehuval veellä yöl, au! Tuli tollane tyhmä punane, turvonnu, viiva siihe.

Veera heräs 4 aikaa ja sovittii sit vähä myöhemmi et käyn hakee sen tänne. 6 aikaa oltii täs miulla ja alettii vaa dataamaa. Veera katto C.S.I:tä ja pelaili. Miun piti taas kirjotella postauksii, mut päädyin shoppailemaa.... Joo, tiiän. Miun ei pitäny shoppailla enää täs kuus muutaku siel SaiPa-shopis, mut ku oli aivan pakko saaha toi t-paita ja huppari mitkä tilasin! Ne tulee Jenkeist asti, ni hyväl tuuril tulee ens viikol, mut viimeistää tän kuun loppuu mennes. En jaksa oottaaaa! Toivottavast ne on hyvät!

Nähtii muute kerraki hyvä naisten (lätkä-) paita:
"My cup size is Stanley."
Aijon käyttää tota viel joskus! :D

Sit perjantain mentii aamupalalle Mäkkärii jossai ysin pintaa. Söin pari nugettii ja selvitettii et Mäkis maksaa, jos ottaa vettä ruuan kans. Aika hölmöö. Tultii takas miun kämpille ja Veera testaili tota miun tablettii. Mie sit lepuutin silmii vähä aikaa, ku en jaksanu istuu koneel. En saanu nukuttuu, mut nousin ku herätyskello soi 2 maissa. Meikkasin ja puin vähä kivemmat vaatteet päälle. Heitin Veeran kotii ja lähin mummolaa isoveljen synttäreille.

Vähä noloo, ku miul ei ollu sille mitää lahjaa, mut ku se on sellane et sil on kaikkee, se ei tarvii mitää ja jos se tarvii, ni sil on paljo varaa ostaa itekki. Halasin ja onnittelin kyllä! <3 Laitoin myös Saralt ja Isalt onnittelut, ku tekstasin just niittenkaa. :D Miun setäki oli siel, ni juotii kahvit, syötii kakkuu ja sit testailtii isoveikan saamaa lahjaa eli tota imurii. Silläki ku on yksiö (kissankarvoilla!), ni isovanhemmat osti tollasen kätevän imurin niiku miullekki sillo.

En ollu kauaa siel, ku olin sopinu meneväni Isalle neljält. Yllätys et juotii Isallaki kahvii melkee heti, ku siit on muodostunu vähä paha tapa. :D Myös välipalaa uppos vähä naamaa. Juoruiltii siin sit aikamme, lakattii kynnet, kateltii Isan vaatteit ja kenkii, ku oli tullu puheeks ja sit ruuan jälkee leikittii sen siskontytön kans. :) Isan äiti leipo tosi hyvii keksei jälkiruuaks ja niitten kans meni taas yks kahvikupilline. Miun kynslakka oli iha saman värist, ku noi kahvikupit. :D

12 mais lähin kaverille, ku oltii sen ja Piian kans mietitty leffailtaa. Ooteltii toista kaverii et se vastais onkse tulos paikalle ja monelta, mut saatiiki sit taas ootella nii pitkää et katottii vaa telkkarii ja höpöteltii. Se sit vastas ettei kerkee tulla ollekaa, ni mieki lähin vähän ajan pääst nukkuu. Vihdoin.

Lauantain oli pelipäivä! Menin kuiteki hallille jo paljo aikasemmi, ku meil oli siel sellaset mainoskuvaukset. Ei niist sen enempää.. ;) Kerkesin hakee Suskun viel hallille, ku jäiki enemmä aikaa mainosjuttujen ja matsin välii. En ehkä haluu ite pelist mainita paljoo mitää, koska 4 maalii Tapparalle ja siin se sit oliki. Tehotonta, mut ei huonoo ollu. Kankaanperän kans meni kyl lopullisest huuruu. Sanon suoraa et sen pelityyli on iha perseest. Tosi törkeetä. Ja ei auta, ku tuomaritki kattoo vaa iha vieres ja antaa olla..

Kävin ostaa SaiPa-shopist 1948-hupparin (vihdoin!) ja laitoin sen pelin jälkee heti päälle, ni huomasin et se on rikki. Just miun tuurii! Mut oon nyt saanu sen korjattuu iha neulal ja langal ite, et ei sen enempää ollu vikaa. Tosi ihana on! :) Jäätii vaihteeks istumaa hallille matsin jälkee, mut täl kertaa ei tosiaa ollu kiire mihikää, koska oltii tunti siel! Bongailtii Tapparan pelaajii ja oltii yksmielisii siit et Timantti (Jukka Peltola) lähtee mein mukaa viettää iltaa! :'D Se on kuiteki aikasemmi jo hurmannu miut; vittuilemalla miulle! <3

Lähettii Suskunkaa käymää Apinois yksil ja siel oli jotai iha ihme janttereit, jotka selitti Suskulle et se näyttää iha joltai säätytöltä uutisist ja sen jälkee kysy et onkse opettaja(??). :D Jossai vaihees ne tunnisti miun SaiPa-hupparin ja ilkeili sit siin SaiPan tappiost ilmottaen samal olevansa Tapparan puolel. Siin vaihees lopetettiiki niille vastaamine ja ne lähti siit vähä enneku myö lähettii.

Tultii sit miun kämpille viettää loppuilta. Suskust on oikeest tullu iha jääkiekko (SaiPa)-narkkari, ni höpötettii sit kiekost pitkää, kuunneltii musiikkii, nautiskeltii juomii, kateltii lätkäkuvii ja juoruiltii. Jossai aamul Spotify päätti sekoilla ja ei soittanu millää enää musiikkii. Päätettii et se on mein pilkku ja käytii nukkuu enne aamu 7. Nukuttii sunnuntain 2 asti suunnillee ja sit ku Susku lähti kotii, ni mie jatkoin unii.

Heräsin siin kattoo junnujen pelin tulospalveluu, mut tappio tuli sieltki. :\ Jatkoin taas unii ja lopult heräsin jossai 9 mais illal. Aloin lukee Jääkiekko-lehtii ja paistoin nugettei. Siin vierähtiki sit useempi tunti ja yhtäkkii huomasin et änäripeli alkaa. Kattelin sit sen ja voitettiiii. :)

Spämmäsin yöl miun Instagramii vähä lätkäjuttui ja muutaki, hups. Sit päätin et tuun kirjottaa nyt oikeest tätä blogii, ku muute teen kaikkee iha turhaa kokoaja! Nyt on taas uus viikko alkanu ja kalenteriski on paljo enemmä merkintöi, ku pitkää aikaa. Saan toivottavast toisenki postauksen kirjotettuu tänää, ku ei oo mitää suunnitelmii kaupaskäynnin lisäks ja ideaki löytyy! Nää päiväunet vaa kusi taas vähä ajankäyttöö.. :')

Tää on Iralle omistettu, ku se tykkäs miun ideast liittyen näihi miehii.. ;)
Nyt laitan leffan pyörii ja koitan heräillä!
-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti