maanantai 20. tammikuuta 2014

Parrakkaille DDR-mimmeille buu!

Päätinpä nyt tulla länkyttämää turhia tänne blogii, ku en keksiny kunnon aihetta ajois. Mitää isompaa en kerkee enää tänää kirjotella nimittäi. Voi laiskuus. :\

Koko päivä menny iha spurguilles vaik heräsin ajois ja suht pirteenä. Silti en saanu aikaseks tehä muuta ku avata koneen, laittaa räpit pauhaamaa ja mennä suihkuu. Kokkaamineki jäi tänää minimaaliseks; tein nuudeleit.

Taas huomasin mite tililt loppuu raha yhtäkkii. Tosin poikkeus viime vuotee (kuten sanoin!) maksoin kaikki tän kuun laskut ja sinne jäi viel ruokarahaa ens kuuhu asti. Onnistuin siis epävirallises lupaukses parantaa rahankäyttöö hiukan. Shoppailin kyl täs kuus aika paljo, joten ei ens kuus tarvii ainakaa huppareita (ne on kalliita..) tms. ostaa! Säästyy siinä. Toki oon jo keksiny mitä kaikkee uutta tarviin.... Koitan kuiteki pitää saman linjan et laskut maksan heti ku ne tulee enkä mielellää vast eräpäivän lähetessä.

Huomen haen sen seinäkalenterin postist ja oon iha innoissaniiii. Tulispa muutki tilaukset pian! T-paita ja huppari siis tulos sielt Amerikoist. :)

Huomen on myös pelipäivä! SaiPa - Ässät. <3 Nuorten MM-pokaali on esillä hallil, mut miulle tarpeeks iso palkinto on nähä Jyri Marttista pitkäst aikaa. :') (Olettaen et se pelaa --) käsittääkseni se on iha kunnos ja tottakai mahtuu kokoonpanoo. ;)

Koht lakkailen kynsii, iha tollee perus väreil, ku piti viilata kynsii tänää lyhyiks huonon kunnon vuoks. :( Ei ois pitäny pitää glitter-manikyyrii nii pitkää. Argh!

Meinasin mennä ajois nukkuu tänää, mut saa nyt taas nähä.. En nimittäi osaa nukahtaa hyvi, jos en oikeest oo tosi väsyny. Huomen ois kiva kuiteki olla pirteenä, koska on arkipeli ja sinne nukahtaa muute. :D Noh, en mie kyl Ässien pelis. ;)

Oon kuunnellu koko päivän JVG:tä. En ees vitsaile. Koko päivän.Ootan innolla niitten uutta albumii, joka julkassaa ens kuussa!

Selailin postausideoita netist, mut en syttyny oikee millekkää. Siel kuiteki oli sellane feissarimoka-ehotus, ni mie lueskelin niit vähä aikaa ja oliha siel iha hauskoi. Täs nyt pari:

Ihmiset kyselee välil meikittömii kuvii tai vastaavaa Ask.fm:ssä, mut en tajuu miks!? En oikeest suosittele sellasten pyytämist, ku ne ei oo kaunista katottavaa -- miun naama ei nimittäi oo meikinkää kanssa! :D Melkee en haluis laitella niit iha vaa yhteisen hyvän ja toisten hyvinvoinnin vuoks, mut jos kiinnostaa luonnonkaunis hirvi, ni en rupee peittelemääkää sit turhaa.

Oon halunnu jo monta päivää täs luistelee, mut kukaa ei lähe miunkaa ja jos koht tulee viel kylmempi, ni en ite sit haluu enää ulos! Ääh, hitto ku kentät ei oo yöl auki. Menisin nimittäi walkmanin kans yksin sinne.

Nyt Satuhäät, sit pelaajahaastattelui pyörimää Jaren ja Ville Gallen päälle, sekä punaset kynnet kehii. Palaillaa!
-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti