torstai 2. tammikuuta 2014

Vuosi loppu vituillee ja toine alko perseellee.

Paskin uuenvuoden aatto ikin. Eräs ystävä ilmotti päiväl et niille ei voikkaa mennä, et pitää keksii jotai muuta. Ei siin viel mitää, sit käskin sen ilmotella et jos se lähtee johoki ja oletin kokoaja et oon tulos sen mukan, mihi ikin se meneekää.

Kuskasin Veeraa ja Suskuu siin välis ja neki oli menos Veeran toisee kotii viettää iltaa, ni en voinu sinnekkää mennä, ku siel ei ois ollu tilaa ja muuteki..

Sit vihdoin miulle ilmotettii et ne on nyt lähös, ni menin sille kivalle naapurille (:D) oottelee muita. Se kuiteki ilmotti et ei ne oo sopinu mitää et sinne vois mennä, mut sain kuiteki oottaa siin. Sit ku muut vihdoin tuli pihalle, ni ne ilmotti et autos ei oo tilaa miulle. Joo, tosi kiva hei!

Takas omaa kämppää istumaa ja oottelemaa siis. Käskin niitten taaaas ilmotella, jos ne menee vaik keskustaa, johoki muualle mihi mieki voisin tulla tai jos ne vois jossai välis hakee miut. Pitkää aikaa ei taaskaa kuulu mitää ja miul on hermo muuteki nii menny, ni turvauduin Iraa vaik tiesin et silki oli jotai muit suunnitelmii. Oli vaa pakko puhuu jollekki kaikest mikä oli menny perseellee päivän aikan.

Se sit sano et voin tulla niitten kans istuu vähäks aikaa, jos huvittaa. Näi sit tein ja se oli iha fiksuu, koska muute oisin varmaa ragennu vaa yksin kämpil ja ties mitä siit ois seurannu. Menin sit niitten kans Satamaa kattoo ilotulitust, se oli kivaa eikä siel menny paljoo pielee mikää. :) Sain kuiteki tietää et nää muut, jotka oli hylänny miut koko illaks, oli käyny kans kattoo ilotulitust eikä silti ilmottanu miulle.

Menin viel takas Iralle vähäks aikaa, mut seki alko menee sit pikkuhiljaa nukkumaa, ni otin yhteyttä Piiaa. Piia sano et voin tulla niittenkaa loppuillaks. Kello oli jotai yli 3, ku menin sinne. Sain sit Piialt tietää et nää muut oli ollu baarissaki istumas yhes vaihees ja ei siltikääää miulle oltu ilmoteltu. Vitti että kärähti siin vaihees. No, ei tehty oikeestaa mitää sit parii tuntii, kunha höpöteltii ja tekstailtii ihmisille. Heitin Piian 5 jälkee kotii ja tulin nukkumaa erittäin vihasena ja pettyneenä.

Nukuinki sit koko 1. päivän ja joku pari tuntii heräämisen jälkee se ystävä laitto viestii et lähenkö tänää niitten mukaa. Kelasin vähä aikaa et okei, annan viel tän yhen tsänssin ja jos tää taas menee samal taval ku kaikki muutki kerrat, ni en jaksa enää. Epäileväisenä laitoin vastausta et kai sitä vois, mut et miul kestää vähä aikaa.

Meikkasin, puin ja pakkasin nopeest. Laitoin taas 100 viestii sille ystävälle et mitä vittuu, joks ne hakee miut vai kaua jou'un viel ottelee?? Ei vastausta melkee 2 tuntii!! Vittu, ku palo käämi taas. Laitoin sit toiselle kaverille viestii, ku tiesin et se on samas seuras et mikä meininki, ni sielt tuli vastauksen et ne on jo siel jumalan selän takan grillaamas ja et ne oli saanu sen kuvan etten oo tulos. Mitä-- Voi saatana!

Laitoin sit viestii et eiköhä tää ollu täs. Ei tarvii enää ottaa yhteyttä. En oikeest jaksa tällast enää. Vastaust ei tullu eli viesti meni varmaa perille.

Mie oikeest vaadin miun ystävilt luotettavuutta, mut jos toine on jo useempana iltana hylänny miut ja selvästi valinnu toista seuraa, ni en vaivaudu enää. En suoraa sanottun ois uskonu tällast, mut en jaksa enää toistaa samaa kaavaa monena iltana, ku aina käy samoin. Kai meil on nyt sit välit poikki.

Kaikki on viime päivin menny oikeest nii perseellee ku olla ja voi. Kaikki lähti siit, ku hain ton kännykän huollost! Se on huonon onnen känny vissii..

Unirytmi iha vituilla, kaaduin portais, välit poikki jo useemman ihmisen kans, kortil ei ollukkaa katetta ku kävin kaupas, bensa loppuu ja jou'un palauttaa auton koht, läppäri sekoilee taas siihe mallii et huh huh,.. En ees muista kaikkee, mut miettikää vaa kaikki mikä voi mennä pielee, ni se on väistämättä mennykki.

Tajutonta valitusta oikeest, mut tää vaa on nii ärsyttävää. Voitteko kuvitella tai samaistuu?

Jos saan unta johoki hyvää aikaa enkä nuku koko päivää, ni koitan tehä jotai kivaa tänää. Jos silti menee kaikki pielee, ni sit kyl oikeest muumioidun tänne omaa kämppää ja nukun kevääsee asti tai jotai. :(

-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti