lauantai 15. helmikuuta 2014

2014 Penkkarit ja Wanhat.

Heei, mie suosittelen et katotte noi edellisen kuvapostauksen (tai vaik kaikkien :D) kuvat kännykäl, ku siin ne näyttää sata kertaa paremmalt! Miul on palanu miljoona kertaa päreet tän bloggerin kans, mut kyl noi viimesimmät kuvat oli viimene tikki.. En oikeest enää laita järjestelmäkameral otettui kuvii tänne, jos ne ain muuttuu tollasiks "rakeisiks" ja oudon värisiks. :( No, toivottavast oli kuiteki iha kiva kattoo noit keltasii paitoi ees! :)

Torstain kävin siis tsekkailee niit Penkkari-rekkoi. Otin muutamii kuvii, mut en nyt laita ku pari, koska kaikki ei välttämät tykkää hirveest -- vaik julkisel paikal otettui kuvii saa kyl julkassa. (Ainaki jos mie sen verra oikein lakia, vai mitä lie, ymmärrän.. :D)
Kivoja oli puvut ja ei ollu hirveen kylmäkää. Omis penkkareis ku oli aika pirun viilee siel rekan laval.. Hauskinta oli kyl SaiPa-laulujen (chanttien) kuulemine! :D En kestääää. :D

"Kenen abit!?" 
"Meijän abit!!"

Sekä muuta sellasta. Aivan huikeeta! Kiitos niille, jotka noita huusivat. :')

Päivällä menin sit käymää Nuokkaril (Seurakunnan nuorisotilat) ja siel oli vaihteeks aika kiusallista, mut iha hauskaa. Siitä sitte menin Isalle kans. Olin oikeest iha sika väsyny, ni en ees muista mitä tehtii siel, muutaku juotii kahvii ja syötii kalaa. Ei vissii oikeest puuhailtu muuta ku juteltii keittiönpöyän ääres. Tosin eipä myö yleensäkkää tehä yhtää mitää!

Miun piti kämpille tulles muokkailla kuvii ja tehä kaikkee muutaki, mut kävin vaa suihkus ja menin nukkuu. En oo varmaa monee kuukautee nukahtanu noi nopeesti paitsi ehkä alkoholin nautiskelun jälkee! :D (En muute kyl oo koskaa sammunu!)

Perjantain kaverit laitteli Ystävänpäivä-viestei aamul ja ne joteki pilas miun herätyksen, joten heräsin liian myöhää! Kaikenlisäks mie oon nii huono lähtee aamul liikkeelle nykyää et meikkaamises ja sellases kesti tuhat vuotta enkä kerenny syömää. Toivotin kyllä hyvät Ystävänpäivät takasi, ku kerkesin. ;)

Matkasin nopeesti Lauritsalan Lukiolle (miun entine lukio<3), jossa oli yhen kaverin ja parin hyvän tutun Vanhojen Tanssit. :) Kaikki oli tosi nättejä ja tanssi hyvin! Kuvasin paljon, mut enpä mie niitäkää tähä oikee kehtaa laittaa. Viimesenä on ain vapaa valssi ja miun yks tuttu tuli hakee miut tanssii, ni en voinu muita kavereita sit siinä kuvata. :D Mie en kyl yhtää osaa tanssii ja jätkä on päätä pitempi viel, mut ihmeen hyvi se suju! Hauskaa oli kaikinpuolin!
Menin hakee Isan kotont (ku se kävi vaihtaa vaatteet) miun mukaa kaupoille. Tarkotuksen oli taas tulla kämpille muokkailee kuvii, lakkailee kynsii ja piti postissaki käyä, mut skippasin kaikki ja menin Isalle taas kahvittelemaa ja syömää (joo, vitti ei oikeesti tehä ikin mitää muuta? :D) ku muitten kavereitten (joihi lukeutuu Isan pikkusisko, myös miun ystävä) tanssit oli vast illemmal.

Viien maissa mentii Lyseon tansseihi (Urheilutalolle), joka on siis muutaman miun saman ikäsen ystävän entine lukio ja nyt Sonjan, Iran, jne. :) Saman sävelet, kauniita olivat ja tanssivat kivasti! Sen verra pakko nyt pettää Ritsala, et Lyskan oma tanssi oli kyl niiiin hyvä et "mie romahin". :D Nauroin melkee kokoaja ja musiikin miksaus oli paljo onnistuneempi ku Lauritsalas. Urheilutalolki pääsin valssaamaa tuttavan kans ja jäbä oli taas päätä pitempi.. :D Sekä Iran kanssa pyöräheltii tanssilattial! :)
Naureskeltii Isan kans aikasemmi, et ihanaa ku meijän molempien pikkusiskot on jo Wanhoja! ;) Ira siis lasketaa tosiaa miun siskoks, ku en oikeesti sellasta omista eikä silläkää siskoja oo. :D Ja tottakai, koska ollaa nii hyvii ystävii. <3

Yllätys, yllätys, menin Isalle tanssien jälkee, Rutskin kans. Pakko oli lähtee aika nopeesti pois, ei toki siks ku ihmisii tunki käytävil kokoaja ja tarjoilutkaa ei kiinnostanu, vaa koska SaiPan peli oli menos ja Leijonien peliki oli just alkamas! :D Katottii niit vuorotelle telkkarist ja molemmat voittiiii! Leijonat 6-1 Norjaa vastaa, sekä SaiPa jatkoajal 2-3 Hämeenlinnas. MIUN POJAAAAT. <3

Sitte Isan porukat haki pizzaa ja juotii energiajuomaa pelii ja leffaa (The Tourist) kattoes. Terveellistä taas! Heh. Maistu kyllä pitkäst aikaa ja en ollu ees koskaa kyseistä pitsaa maistanu. Energiajuomat on miun pahe taas.. En hirveesti muusta makeesta tykkää enää (paitsi salmiakki menee aina), mut Batteryn tai jonku muun ku antaa kätee, ni voi ei.. Ja yks hullu kakara riehu sohvalla miun vieres vaik sille ei ees ollu juotettu mitää piristävää.. :D <3

Myöhää illal heitin Veeran kotii ja tulin kämpille teurastaa loput suklaalevyst, jonka hölmöyksissäni ostin täl viikol. Laittelin myös vihdoin ne lätkäkuvat blogii, ku aattelin et yöllä kukaa ei mee kattoo niitä..Oottelin myös yöllä, jos Sonja ilmottais haluavansa kotii niitten omilt jatkoilt, mut se pääs sit toisen frendin kyyis. :)

Eiline oli kyl niiii kiva päivä et en voi käsittää. Koht voin vaa varautuu johoki paskamyrskyy, koska nii käy AINA!

Tänää hain postista Porist tulleen paketin (<3), tulin päikkäreille, vaihtaa vaatteet, jne. koht lähen Rutskille valmistelee kotibileitä! Lähetää ystävien kans Apinaa (kantabaari) yksille illemmal (9-10?) ja sit kotiyökerhoo joraamaa. :D Meil on myös mielenkiintost ohjelmaa luvas, mut siitä saatte sit lukee myöhemmi! ;) Kivaa viikonloppuu! -Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti