maanantai 24. helmikuuta 2014

Meil on Sangriaa ja karnevaalit!

Perjantaina oli siis Suomen peli, mut en jaksa ees enää miettii sitä.... Olin mummolas kattomas ja sen jälkee lähin kaverinkaa Alkoo.. Ja sit illal oli junnujen peli, jota muistelen taas mielellää!

Kotivoitto Jokipoikien A-junnuista -- ei kyl yllättäny yhtää. Ois se vähä noloo ollu jos oltais niille hävitty, ku Jokipoikien kausi on ollu iha karmee (oisko 4 voittoo koko kauel?)! Säälittää niitten puolest, mut oma joukkue kuiteki aina ekana ja halusin voittaa ton viimesen kotipelin. Jokipoikien kausi varmast ois ollu iha erilaine, jos Paavo Hölsä ois viel pelannu siel, mut se tuli meille täks kaueks (onneks). :D 6-2 voitto maistu iha senki takii et aina ei pääse näkee paljoo maaleja (jos nyt ei lasketa mein Lahen reissuu, joka oli kyl tosi erikoine peli)! Mie taas meinasin tukehtuu katsomos ku hihittelin siel sille faktalle, et Pulkkisen maalihanat aukes kauen kolmanneks viimeses pelis. Se siis teki ekan maalinsa Bluesii vastaa keskiviikkona ja nyt perjantaina teki 2 maalii. En voinu uskoo millää ja olin kieltelemäs jo maalintekijää kunnes kuulutettii et se oli varmasti Pulu. :D Oon kyl tottakai ilone hänen puolest!

Eihä tää kausi nyt iha lähteny mein junnuil, mut enpä ois silti jättäny menemättä niihi kaikkii peleihi (eli kaikki harjotuspelit kotona, muutki kotipelit + yks vieraispeli). En vaikka jou'uttii kauen alus jäätymää UK-Areenalla, tukehuin nauruu meijän huvittavien poikien takii, käsi kramppas ja jääty aina ku otin kuvia, pelejä siirreltii ja jou'uin muokkaamaa aikatauluja pari kertaa, krapulapäivänäki raahau'uttii hallille,.. :') En mie tiiä mikä tos junnulätkäs viehättää. Varmaa ku se on sellast höntsää, et ei oo nii suurta panosta ku muissa mitä seuraan vaik toki ois varmaa A-nuorten mitali iha kiva..! Ilmaseks ku oon päässy kausaril sinne, ni tavallaa ilmasta ylimäärästä lätkää. Tietty on hienoo kattoo mite nuoret kehittyy etenki jos sit pääsee näkee viel niitten nousuu liigaa.

Huh, huh.. Alkaa melkee tunteet nousemaa pintaa täs kirjottaes -- tosin siitäki voi syyttää vaa sitä etten tuu enää näkemää junnulätkää pitkää aikaa (tai välttämät ollekaa esim. ens kauella), jos/kun muutan. Ja auttakaa armias, jos junnuista länkytys laittaa miut melkee pillittämää, ni mitä settii tulee sit liiga-SaiPan pelien loputtua (mitalin saatua siis..)!

Junnuist viel sen verra et Ask.fm:n puolel analysoin tarkemmi esim. miun mielest hyvii pelaajii ja muuteki kannattaa mennä selailee miun vastauksii tai laittaa kysymyksii tulee, jos haluu mielipidettä jostai! Ja tässä blogisivun vasemmas reunas suosituimmis postauksis on toi "Lempipelaajat (junnut)" -postaus, josta löytyy lyhyesti A-nuorista suosikit, joihi nyt kyl pitäis lisätä Adam Zboril. Kaveri tuli kesken kauen try-outille ja jäi sitte loppukaueks, mikä on hyvä juttu, koska hän on huikee pelaaja. Jaaaa viel se et kuvapostauksii on tulos junnuist viime kauelt ainaki!

Kirjottelin muute perjantain et koitan olla tulematta kämpille kattomaa Gossip Girlii ja lahnaamaa, mut arvatkaas mitä tein -- ja sit kävin aikasi nukkumaa!

Lauantain oli taas kotibileet. Enne niitä kuiteki olin Rutskilla ajoissa syömässä ja kattomas pronssipelii. Alko ahistaa maalittomuus yhes kohtaa, ni otin lasillisen (tai kaks) viiniä. Sit alkoki maalikarkelot. :D Hyvä peli, huikee suoritus jätkiltä ja etenki Teemu Selänteeltä. Onha se nyt iha ykköne! Kyl se vaa rakastaa tota hommaa, ku viel ton ikäsenä painaa iha täysillä. On se varmaa kiva elää unelmaansa vaikka nyt toi kulta jäiki puuttumaa. Mut niiku hän iteki sano viimesen Olympiapelinsä jälkee: "mielummin voitin pronssin ku olisin hävinny hopeen".. Pistää miettimää, mut niiiin iso respect tolle äijälle kyllä. Varmasti koko Suomelta. Olli Jokinen kerto viel pelaavansa jatkossaki, mut esim. lopettamassa olevat Sami Salo ja Kimmo Timonen, jotka kyynelehti enemmä tai vähemmä suoras lähetykses, ansaitsee kans suuret suosionosotukset. Leijonat on kyl nii kova tiimi ja näis Olympialaisis aliarvioitu!

Ei mitää uutta, yllättävää, mainittavaa. Nyt ei ollu diskovaloja tai musiikkeja täysillä, mut muute oli aika hauska meininki suurimmaks osin. Melkee samaa porukkaa ku viime viikonloppun muutamalla varamiehellä. :D Mainitaa nyt kuiteki se, et meil oli Sangriaa "pitkäst" aikaa ja sain taas Suskun kans vetää shottirivejä, ku viimeeks se ei jääny yöks ni ei viittiny. Tein myös hyvää muumilimu-drinkkii! Miun Blackhawks-huppari vaa kiers ihmisil ja mie pelkäsin kokoaja et joku sotkee sen. Iha hirveetä! :D Joku vaa huus keittiöst et (nimet muutettu) "Kaisa-Petteri-Hillalla on siun huppari, eikai haittaa!?" No ei haitannu, mut sit ku kävelin keittiöö päi, ni kuuluu jo: "Niko-Kerttu-Veikko laitto sen nyt päälle--"! Ei muuta vikaa, mut haluun vaa et se ei haise mieheltä. :D

Välil olkkaris lenteli sohvatyynyt ja välillä nuuskatyynyt, keittiös soi karnevaalimusiikki, jonka jälkee yhtäkkii epämääräne alternative-musa tai indie-poppi.. Eli siis iha perus settii. Ei ees valvottu hirmu pitkää vaik juteltii sängyssäki taas niitä näitä, ku piti nukkuu.

Sunnuntain aamul heräsin siihe ku tytöt alko luukuttaa musiikkii ja lopulta pomppii miun pääl. En raottanu kyl silmääkää vaa tungin tyynyn korvaa. :D Nousin 2 mais ylös ja katottii Rutskin kans Ruotsi-Kanada finaalii, Saran nukkues sohval. Hyvä finaalipeli oli ja kulta meni iha oikeesee paikkaa. Chicagon miehet sai iha kiitettäväst mitalei, ku Kanadal ja Ruotsil oli molemmil useitaki äijii meilt siel. :)

Syötii vaa koko iltapäivä, illemmal heitin Saran kotii ja tulin kämpille suihkuu, sekä laitoin GG:n pyörii koko yöks. En saanu millää unta ku jännitin vaa tätä päivää ja olin aamuyöllä taas kävelevä englannin sanakirja.. :D

Tänää miul on pitkäst aikaa ollu "sellane maanantai". Herätys siis 7 AM, tosin en nukkunu, joten koomasin vaa läpi aamun kynsii lakaten, meikaten ja hiuksii suoristaen.. 9:00 alko työnhakuvalmennus, joka kestää tän viikon. Siis yheksäst kolmee pitää jaksaa iha outoo selitystä ja atk-juttuja liian vähillä yöunilla. Kai täst jotai hyötyy sit on.. Ainaki oli hieno taustakuva siin koneel!

Eka päivä meni tosiaa lähinnä koneel istues ja naisen länkytystä kuunnellen, mut aika vapaast sai selailla nettii tai puhelinta onneks. Tuskin kyllä jatkossa. :\ Epämääräst porukkaa, joist yllättäen kolmasosa on venäläisii. Yks kaljuuntuva mies vaa naputti ensimmäisen tunnin ajan kokoaja pöytää ja mie meinasin ns. romahtaa. Iha mukavii siis oli kaikki -- kai. Onneks päästii vähä aikasemmi pooiis.

Nyt en jaksa yhtää mitää ja mie haluun vaa nukkumaa -- varmaa meenki!

-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti