maanantai 3. helmikuuta 2014

Miun laukun sisältö!

Päätin nyt tehä laukun sisältö -postauksen samal ku siivosin laukkuu eli en ees ite tienny mitä kaikkee tulee etee. :D Tuskin mitää kovin yllättävää, mut tästäki huomaa et oon just tällane "no mut jos yhtääkkii tarviiki sitä ja tätä--" ihmine! Raahaan aina turhaa tavaraa mukana, mut joskus jos on vaik baari-ilta ja otan pienen laukun, ni huomaan yhtäkkii kaipaavani kaikkee mitkä ei mahtunu mukaa. :D
Saa kommentoija, jos joku yllätti ja miks? Sekä jos teillä on jotai iha eri tavaroita mukana!
Täs on ite laukku, joka todellaki vaatii pesuu, ku on pyöriny lumessa ja auton lattial koko talven. :D
Lompakko, jonka ostin Saksast, ku edelline (joka oli täydelline, yhyy) oli hajoomispisteessä. Haluun kyl uuen vielä, ku toi ei oo sen muotone mist tykkään, mut kiva hätävara ja kivan värine.
Kolikkopussi, myös Saksast. Miun edelline oli just paras, mut se oli Hello Kitty eli se oli valkonen ja meni iha sotkuu kokoaja eikä se enää vaalentunu viime pesun jälkee, ni päätin sitte ostaa uuen. :( Tykkään kyl kovi täst.
Auton avaimet ja oman kämpän avain. Hienosti jesarilla paikkailtu..
Avainnippu, jos on vanhan kodin avain, mummolan avain ja hälytyslaitteen läpyskä, pullonavaaja, sekä ponnareita ain varmuudeks mukana, söpö kärpässieni-avaimenperä ja pari muuta avainta.
Pari huulirasvaa (joista toine melkee loppu) ja lemppari huulikiilto.
Nipsejä, joita ain päätyy laukun pohjalle jostai syyst vaik en käytä ku meikatessa yleensä??
Nää on kans varmuuden vuoks mukana, jos joku kysyy tulta tai tarttee sytyttää jotai jostai syyst..! :D
Kynsiviila, joka ei ees viilaa enää kunnolla, mut pakko olla ain mukan..!
Taskulamppu.. :D En ees yritä selittää, mut JOS vaikka tartteis--
Mustekyniä, kalenterii varte muun muassa.
Kalenteri, jota oon alkanu pitää viime vuodest lähtie, ku kännykkä pimahteli vähä välii, ni parempi et kaikki on paperilla ylhäällä. Tosin nyt on jo uus vuos, uus kalenteri ja uus kännykkä.
Kuitti viime viikolta ja Toteemin pääsylippu viime vuodelta.. :D Ihmettelin ettei kuittei tai muuta roskaa löytyny enempää, ku yleensä niit vaa kasaantuu laukun pohjalle.
Särkylääkkeit oon kantanu siit lähtie mukan, ku vieraspelireissuil huomasin et itellä tai monella muulla alkaa hajoo pää, ku huutaa nii kovaa ja muutenki aika kova meno ja meteli! Eli taas, jos vaikka tarvii--
Jaaaa hätävara-purkkaa. Tää pussi ei todellakaa sisällä ees noita purkkia ja tääl on ain iha pari vaa. Mut jos yhtäkkii tarviin, ni on sitte ainaki yks. :D Tosin nykyää koitan pitää pastillei mukan.
Tuli nyt vähä yllätyksen. Siis ostin kyl viime viikol Maoameja, mut en muistanu et olin tunkenu nääki laukkuu.
Tässä siis pastillit, mitä useimmite ostan ja koitan nyt pitää mukana. Peleissä tulee syötyy ehkä enite.
Olympus-kamera, joka on ollu uskolline jo monta vuotta. Kulkee mukana yleensä, joskus unohtuu jos oon tyhjennelly koneelle, ja etenki peleihi ja tapahtumii koitan muistaa ottaa mukaa vaik kännykässäki on toki kamera.
Lopussa oleva puuteri, mut jos yhtäkkii on pakko korjailla pohjaa, ni täs on värii ja peili.
Tää on joskus mukana, sillo laitan ripsarin, kajaalin, kulmakynän ja puuterin tänne. Yleensä vieraspelimatkoilla varmuudeks tai jos epäilen et joku ilta venyy ja päädyn kaverille yökylää, ni on sit ees jotai aamuks.
Koitan ain ottaa pipon mukaa, koska miun hiukset kihartuu iha vaa jos on kostee keli ja etenki nyt ku on satanu lunta. Pakko siis saaha pipo päähä, jos hiukset yhtäkkii näyttää tai tuntuu hirveeltä. Ja toki kylmän takii nyt talvel.
Jommat kummat näist on nyt talvel ollu mukan, koska joskus en pysty muute ajaa autoo. Hyvät myös junnujen peleis, ku miun sormet jäätyy siel aina vaik ikin ei melkee oo kylmät käet vaa päinvastoin.
Tottakai kännykkä on myös ain mukan! Yleensä kulkee ain hupparin taskus, mut jos ei oo hupparii niiku esim. peleissä, ni laukun sisätaskussa ettei avaimet tai muut raavi.
-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti