maanantai 10. helmikuuta 2014

Nää tekohymyt - nää on vaan tiellä enkä voi mennä pois ku oon jo siellä.

Kauhee Writer's block oli koko päiväääänn eile ja olin iha väsyny ja kujalla koko illan. Pakko kuiteki saaha nyt asioita kerrottuu!

Perjantain chillailin vaa kämpillä. Söin jämäruokaa, kattelin YouTube-videoit ja leffoi, lakkasin kynnet, laitoin kuorinta-kasvonaamion ja keittelin kahvii. Aamu 5 joku päätti soitella jokaista kakkos-kolos-kerroksen ovisummerii, myös miun, ku ei vissii meinannu päässä sisää. Oli aika lähel etten lähteny alaovelle kattoo tilannetta, mut sit se just lopettiki.

Katoin myös ku Chicago hävis Phoenixille ja ei oltu Veerankaa väleis minuuttii sen takii taas. ;D Oli kyl kyseenalasii juttuja siin pelis! Muun muassa yks meijän jäähy ja Coyotesin kolmas(?) maali. Coach Q. muistutti taannoisen SaiPa - Jokerit pelin aikaista Tirkkosta!

Sain blogii kommenttii et voisin tehä lisää jotai junnupostauksii (siis ilmeisesti kuvapostauksii nimenomaa) ja aionki tehä! Arvostan, jos joku jaksaa laittaa kommenttii tai ehotella postauksia ja kertoo mist tykkää ja mist ei. Myös iha kivaa, ku eräs miun kaveri jaksaa ilmotella kirjotusvirheistä tai muista sellasista, koska tosiaa harvoin näitä tsekkaan useempaa kertaa. :) Pahoittelen kyl siitä vaik infostaki löytyy jo varotukset etukätee. ;)

Lauantaista tulin kuiteki pääosin tänne kertomaa! Aamulla otin iha hölmöjä selfietä ja join kahvii, sekä energiajuomaa.. :D Miulle tuli yhes vaihees iha tajuttoman huono olo ja pelkäsin et miul on vatsatauti.. No, selvisin siit iha hirveimmäst sillä et miun oli pakko päässä lähtee reissuu..! Reilust 12 jälkee puin, pakkailin ja lähin kävelee keskustaa. Ei ollu nii karmee olo kävelles, mut ku pysähyin lähtöpaikalle oottaa bussei, ni siin oli vähä heikol hapel. Ärsyttää, ku sato lunta ja vettä kokoaja, ni miun hiukset meni iha oikeest nii pilalle et oli pakko pitää loppupäivän pipo pääs. Ira kuiteki teki miulle otsiksii letin bussis et selvisin. :D

Nii, mentii siis kakkos-bussii, joka "oli alkoholiton" eli ei ihan.. ;) Myö kyllä siis oltii, mut kenestäkää muusta en osaa sanoa. :D Kyseine bussi oli vähä miun mietteiden mukaa apinabussi, koska siel oli kaikkii eri "kategorioihi" kuuluvii ihmisii. En siis sinänsä luokittele et ei siel niiku "huonompaa" tai "parempaa" ollu, mut se oli vaa aika huvittavaa. Hauskaa porukkaa kyllä ja miust meil oli iha kivat paikat vaik ei tuttuja ollu samas bussis.

Menomatkal höpöteltii (vähä kyseenalasiiki aiheita, köh, köh, Ira..!), kuunneltii musiikkii, yritettii hoivata miun pahaa oloo pois ja sellast. :) Aika nopeesti se sinänsä meni nimittäi mie en ees huomannu mis vaihees tuli hämärää ja oltiiki sit jo hallin pihal. Siitä mein piti mennä yhes lössis sisää hallii, mut järjestyksenvalvojien pyynnöstä alettii menee pikkuhiljaa. Sinänsä fiksuu, koska muute siin ois joutunu jonottaa iha sika pitkää. Saatii muute uuenlaiset liput! Kivat. :)

Mie aina vitsillä koitan mennä mies-järkkärille tutkittavaks, mut nyt en uskaltanu, ku ne oli vähä vanhempii herroi.. :D Ei kauheesti täl kertaa tutkiskeltu (toisinku viimeeks Lahes!) ja sujuvasti päästii paikoillemme -- eturivii.

Fiilis oli hieno enne pelii, mut nopeesti lässähti koko homma, ku peli oli alle 5 min peliajan jälkee 3-0. Eka erä oltiiki vähä hiljempaa sit siin. Erätauol istuin ja masentelin homman pois, sekä huono olon pois. Tokas eräs ei meinattu saaha porukkaa ääntä, mut kylhä se fiilis siin parantu. Maaleja ei tullu tähä erää kummallekkaa. Kolmannes eräs tuli taas kivasti ääntä ja oli hauskaa katsomos. Mie ainaki huusin taas iha täysil, niiku Lahes tuppaan ain vähä huutamaa.. :D Äänihä siin läks ja miun huono olo oli menny kokonaa pois, ni se oli kiva.

SaiPa teki sit maalin kolmannes eräs, ni saatii myöki vähä hurrata! Ei siit kuitekaa voitoks käännetty vaik peli parani aivan huomattavast toisee ja etenki kolmantee. Pelin jälkee, ku Pelsut kiertää kaukalon hurrataksee, ni mie vilkutin Jerelle (Myllyniemi) ja se hymyili ja nyökkäs just siin kohtaa, ni (en mee vannomaa mut) se saatto siis nähä ja tarkotti sen miulle. :D Ihana!

Hyvä reissu kuiteki loppujen lopuks enkä ois jättäny lähtemättä. :) Kerrakaa en alkanu melkee pillittää matsissa / matsin jälkee! Haha!

Paluumatka oli sit vaa perus jäätämist. Aluks tietty höpöteltii jotai, mie viestittelin Lauralle ja se soittiki miulle. Mie kuuntelin musiikkii pitkää ja Ira selaili kännykäl kaikkee. Yhes vaihees lopetin musiikin kuuntelun ja en kestäny, ku mein ees oli joku pariskunta iha kännis ja ne vaa heitteli siirappisii kommenttei toisillee ja nuoleskeli siin tyylii. Hyi. :D

Takas Lappeenrannas miun fiilis lopahti iha kunnol, ku kaverit peru taas vähä kaikkee.. Ira otti miust toosi hienoja kuvia, ku miut vitutti. Päätin sit esittää Lahtelaista siin-- No heh heh, vitsi.... ;)

Jäin vähäks aikaa ulos jäätymää, mut onneks soitin Piialle! Se nimittäi sattu olee iha siin lähel baaris kaverinsa kans, ni menin siihe juttelee ja vaihtaa vaatteet. Näin siel muutamii tuttui ja jäinki siihe sit Piian seuraa ottaa pari juomaa. Fiilis nous taas iha hyväks. :)

Miun salane baari-ihastus tuli jossai vaihees sinne ja stalkkasin sitä iha kympillä! En kestä itteeni. :D En oo koskaa saanu selville kuka se on -- enne sitä iltaa!! Piia nimittäi ties sen jostai, ni sain etunimen selville. Hihih..! Ei siit sen enempää sit. Käytin liikaa aikaa sen tuijottamisee etten ees menny juttelee. :')

Piia kävi pizzerias ja käytii viel kolmestaa miun kantabaaris, jossa "jou'uin" juomaa Piian lonkeron loppuu, ku se ei kestänykkää sitä kyseistä lonkkuu. :D Siel ei oikeest ollu ketääään (kunnon) tuttuu ja ihmelteltii kovast et mikä ilta nyt on, ku nii outoo porukkaa..

Sain kyyin kämpille sit, ni ei tarvinnu luistella tuol ulkon laukun ja muovikassin kans, ku oli joteki liukasta yöllä. Tosi kiva! Kävin aika nopeest sit nukkuu, ku olin kamalan väsyny ja tiesin etten jaksa istuu ees koneella turhaa.

Sunnuntain nukuin pitkää ja sit ku heräsin, ni jäädin vähä aikaa tabletil, valmistelin ruokaa ja menin päikkäreille. :D Uuestaa herättyy avasin koneen ja yritin tosiaa tulla kirjottaa, mut ei onnistunu millää. Tein hyvää ruokaa (jotai jäi paljo yli taas..), syödessä katoin YouTube-videoit taas ja juttelin vähäse Danille WhatsAppissa, ku sil on kirjotuksii tulos, enneku menin suihkuu. :)

Siit tuliki mielee et torstaina meen kattoo Penkkari-rekkoja keskustaa, sekä perjantain Vanhojen Tansseja sekä omaa entisee lukioo, sekä kavereitten lukioo. Lauritsalan ja Lyseon tanssit siis. :)

Huomen meen myös hakee auton mummolta (sellasesta oli puhe viime viikolla) ja syöönn.

Muuta en noitten lisäks paljasta viel viikon suunnitelmist (tai postauksist!) paitsi et tiistaina on tottakai SaiPalla kotipeli ja sinne meen 500% varmasti! -Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti