perjantai 21. helmikuuta 2014

Tulkaa vaa koittamaan, me tultii voittamaan.

Eii, mie en kestä! Junnujen peli on siirretty sunnuntailta ja se on TÄNÄÄ. Argh..

Nyt kuiteki kuulumisii (ja jäätelöö) enneku Suomen peli alkaa ja pelin jälkee lähen perjantain viettoo!

Keskiviikkon siivosin iha hulluna viel aamullaki, ku ne tuholaistorjujat kävi tääl tai no -- eii (onneks?) ollu mitää jälkiäkää niitten visiitistä, mut oletan et ne kuiteki kävi.

Olin Rutskilla koko päivän, koska en tosiaa saanu tulla enne 3 takas ja Suomen peli loppu vast puol 5, ni turha oli ollu käyä enää kämpil, ku lähettii puol 6 jälkee jo hallille päi.

Syötii tosi herkullisen näköstä pikaruokaa.... Ja katottii pari jaksoo jotai sarjaa. Mie kirosin lumisadetta, koska oisin jo niiiin valmis kevääsee ja etenki kesää! Ainaki sään puolesta.

Tehtii enne matsii kisaevästä, mut kaikki, mikä vaa voi mennä pielee omenan siistimises ja pilkkomises, meni pielee. :D Se sellane sisuksenpoistaja hajoili vissii kolmest eri kohast (eli jokasest mist se voi hajota) plus tuntu et siit puuttu jo yks osa valmiiks.. Rutski myös vääns sen hienosti!!

Suomi voittiiii! Ja -- en nyt voi sanoo et yllätyin -- mut sanotaako nyt et Rask torju maalil miun toiveitten mukaa eli hyvin. Ymmärrätte kyl varmaa miks ei oo miun ykkösvalinta veskareissa, jos tiiätte et seuraan NHL:lää. Ei mitää henkilökohtasta. ;)

Enne kuutta mentii sit sinne junnujen pelii. Koitin kuvata, mut jostai syyst innostus puuttu ja tuntu et peli oli kokoaja vääräs päädys tai vääräl laidal. Hävittii kans, mut tää oli ootettavis, koska Bluesin junnut on ain ollu kova vastus. Mut hei kivaku eräs jätkist teki kauen ekan maalinsa. :D "Liian isost tuuletuksest ei voi tulla sakkoo--" Oon aika varma et tänää sit napsahtaa voitto! Oisha se nyt kiva viimene kotipeli voittaa.. :)

Kävin viel illal kaupas ostaa pasteijoi, jäätelöö ja juissii. Lähtiessä kuiteki tajusin et oisin voinu ostaa viikonlopukski ruokaa, mut ehkä luotan siihe et saan syyä kaverilla lauantaina. :D

Torstain pyykkäsin, laittelin lakanoita ja katoin Gossip Girlii koko päivän. Oli niiiin huono idea alottaa tää sarja alusta, ku nyt en voi lopettaa kattomista. Katotaa jos viikonloppuvierotus auttaa yhtää!

En tiiä mitä teen tänää, mut koitan olla tulematta kämpille kattoo GG:tä. :D Lauantain meil on taas kotibileet, ni kyselen ihmisii sinne varmaa tän päivän puolel ja käyää Alkos.. :) -Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti