keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Vastaha mie Lahessa olin..

Täl kertaa miul ei oikeest oo yhtääää mitää asiaa! Kuviakaa en oo oikee ottanu! Halusin kuiteki päivittää blogii enneku lähetää reissuu kaverinkaa (vaik se on vaa yhen päivän reissu)! En nimittäi yhtää tiiä minkä pitusta postausta siit reissust tulee ja millo jaksan kirjottaa, ku meinasin kuvapostauksenki sielt koittaa tehä, ni siks en näitä muutamaa kuulumista jaksanu sinne asti "säästää". :)

Olin siis eile mummolassa päivällä. Söin ja tuijotin telkkarii. Tottakai jou'uin mummolle, ukille ja sedälle kertaamaa Lahen reissun, ennakoimaa illan SaiPan pelin ja kertomaa sarjataulukost, sekä monessako pelissä oon käyny Lappeenrannas ja monessako muualla. :D

Ei niit varmaa oikeest kiinnosta miun jääkiekko-höpötykset, mut ku ei ne vissii keksi mitää muutakaa aihetta millä sais miut puhumaa, ni kai ne sit mielummi tota kuuntelee ku ei mitää. :D

Ainii! Miun kännykän design-tarran vihdoin postis ja laitettuu toho kännykkää. Nyt se näyttää silt milt pitääki! ;)

Sieltä sain auton lainaa taas ja hain Suskun mukaa. Heitettii ekaks miun setä kotii ja sit haettii viel Ira. Oltii ajois hallil vaik yhes kohtaa keskustaa oli outo ruuhka ja tietty keli oli aika ärsyttävä. Käytii SaiPa-shopis kyyläilee ja sit katottii alkulämpät.

Oi, ku oli kiva nähä (Roberts) Jekimovsii -- en osaa taivuttaa tota nimee -- ku hän on yks suosikkipelaajist kans. :)

Peli oli tehotonta vaik peli-ilme oli välil iha pirteeki. Huomasin kakkos-erän lopul ku äijät kuiteki jo puuskutti siel kentäl. Iha hyvää kohtaa tulee toi Olympiatauko.. Väsynyttä oli katsomossaki, koska arkipeli, mut iha hyvi kuulu silloku jaksettii huutaa. Peli päätty siis 0-1 Ilveksen voittoo ja Kolppasen nollapelii.

Matsin jälkee oli taas yhtä hauskaa ku aina. Höpöteltii kummia, naurettii ja kyylättii pelaajii. Perinteisesti. Toki vitutus ja väsymys paino siin, mut aina ei voi voittaa ja nopeesti katseet eteepäi. :)

Miust on kivaa, ku Venu juoksentelee siel hallil (viime näkemän mukaa Pukan kans), ni voin "ihailla" sitä. :D Siis kun hän on selkeesti miun lemppari tällä hetkellä (SaiPasta). :) Monet SaiPalaiset nimittäi juoksee ulkona, kuten myös monet vieraspelaajat, mut niit näkee heijän hakiessa safkaa. Toki ois kiva joskus vaik moikata tai muute vaa häiritä Venuu, mut en oo koskaa uskaltanu mennä hölkkäävää pelaajaa jututtamaa..!

Anyway, lähen iha koht tsekkaamaa miun entisen kodin (eli siis sen talon, jossa asuttii, joka on myynnissä ja josta valitettavasti omistan osan..) et siel on kaikki suht kunnos. Äiti kun ei kovin hyvin voi sieltä Pohjanmaalta käyä kattelee ja veli asuu sen verra kaukana kyseisestä tontista.

Heti sen jälkee lähetää kaverin kans Lahtee -- ottaa valokuvia -- ja sen sellasta. :D
-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti