maanantai 17. maaliskuuta 2014

Oon ku koira lähös karhujahtii, yhtä vitun doupeis ku Pasilan putkavahti, ovi mikä narahti, henkine Karalahti, niin täynnä elämää et repeen kohta kahtii.

Viime viikon kuulumisia ja tulevia juttuja taas!

Keskiviikko: Olin kipeenä, mut en kuitekaa kuumeessa, ni lähettii Isan kans kahville Coffarii. Sitä enne kävin apteekissa, jossa apteekkitäti kehu miun vaatteita ja hiuksii. :) Mie tuun nii ilosiks tollasist, jos joku yllättävä ihmine sanoo kivoja juttuja sillo ku luulen näyttäväni vaa iha normaalilta (eli järkyttävältä :D)! Meni viimeset rahat flunssalääkkeisii, mut onneks sain iltapäiväl mummolasta lisälääkitystä ja kanakeittoo!

Kahvilla juteltii perinteisee tapaa kovaa äänee kaikesta maan ja taivaan väliltä julkisella paikalla. Varmasti muita kanssaeläjiä kiinnostaa meijän elämät, etenki ku suurinosa on jotai insideläppää, juttuu kavereista, valitusta yhteiskunnasta yms. :D Toki mie olin myös länkyttämäs jotai SaiPan joukkueenjohtajast just sillo ku kaks pelaajaa päättää istuu viereisee pöytää.. :D

Coffarissa ei kyl oikeest voi käyä ilman et ois joko pelaajia, junnuja tai muita tollasii "tuttuja". Eihä se siis haittaa, mielellää niitä näkee, mut mielummi nolaan itteeni jossai muualla ku niitten eessä kokoaja. :D

Menin illal viel Isalle, juomaa lisää kahvii, mut sielt tuli sit lähtö ku sukulaiset soitteli et olivat törmänneet mustalaisten autoo ja ne nosti metelin siitä. Piti mennä sit paikalle kuskiks ja muuteki kattoo tilanne. Mie oon tällast turvamies- ja asianajaja-tyyppiä. :D En tosiaa haluu kuulostaa rasistiselta, ne vaa sattu olee mustalaisii, mut ottaen huomioo tilanteen aiheuttamat "vauriot" ni oli aika paljo meteliä tyhjästä.

Poliisitki oli paikalla, mut tollasis tilanteis osapuolten pitää sopii se asia keskenää eikä poliisit saa ottaa kantaa, esim. korvausten hinnasta, mut jos ei osata sopii paikanpääl mitää, ni sit poliisit laittais asian eteepäi eli oikeutee ja sitähä ei kukaa jaksa.. Homma kuiteki hoitu pois alta.

Tulin kämpille, keitin tortelloneja (ja petyin niihi..), juttelin äipän kans puhelimes yhest jännäst jutust ja sit vähä muuttoasioist yms., jonka ansiost jaksoin viiiihdoin laittaa ne AMK-haut menemää. Paineitaaaa!

Torstai: Oli runkosarjan viimene peli ja se oli kotipeli TPS:sää vastaa. Mie kuumottelin kooooko päivän iha kunnolla vaik ennustin jotai hyvää tulevan.. ;) Voitettii 6-0 ja oli iha viihdyttävä peli, sekä hyvä tunnelma hallis kokoaja. :3 Tepsissä on kans yks lempipelaaja, Niclas Lucenius, jota oli kiva nähä. Siit tuli joskus Dinamo Rigassa miun lemppari ja viime kauel vihdoin (Tapparas) otin sen kans yhteiskuvaa ja nimmarii Tampereel. :)

Oltii tietty Ilveksen puolel myös tuona iltana, mut eihä se osannu sit tehä duuniaa.. Noo, ei se mitää. Meille kotietu ja 100p. :) Myö laitetaan Liiga sekaisin. :)

"Sanokaa viel kerra et SaiPa on paska, ku en niillä ekoilla 59. kerralla oikee kuullu!?"

Tosiaa, se Kaj Kunnas kävi mein hallil. En jaksa jauhaa siit enempää, mut ne ketkä ei tiiä mitä se teki ja miks, ni googlettakaa tai menkää lukee miun Twitterist, Askist,.. SaiPan sivuilt, Etelä-Saimaast,.. :D Hauskaa se oli ja hyvi kaveri heittäytyy iha mihi vaa, mut myöntäkää; on se vähä sellane höpsö.... :D

Perjantai: Menin aamu 9 jonottaa SaiPan playoff-lippuja miun kaverille, joka oli työharjottelus siihe aikaa, ni ei ite päässy. Hyvä et meninki, koska ne myytii aiiiika nopeest loppuu. Kaveri oli tietty ikionnessaa lipuista. En mie todellakaa haluu kieltää keneltäkää mahollisuutta nii upeisii peleihi, ni tottakai teen kaikkeni et sinne pääsee, jos todella haluaa. :)

Aamupäivä meni (lasten)leffoi katelles, sit yhtäkkii kaikki alko menee nii pielee taas et ärsytti tosi kovi pitkää. Saatii Veerankaa idea sit lähtee kauppaa, jonka jälkee niille hengailee ja kutsuu muitaki sit illaks. Meil oli sit taas sellaset kotibileet siinä ja iha ookoo ilta oli. Tein ihmisille drinkkejä, ku ne vaa päätti yhtäkkii et mie oon kuullemma viinaekspertti, ku osaan tehä joitai juomii hyvi. :D

Sinne tuli jotai tuntemattomii armeijamiehii sit loppuillasta kertomaa meille iha ihmeellisii tarinoita. :D Se oli aluks vähä pelottavaa ku joku yliluutnantti kävelee sisää, mut se oliki iha hassu nuori mies ja kaikki muutki niist käyttäyty tosi hyvä ottaen huomioo kui humalassa hyö olivat. :D

Emännöin juhlat loppuu, ku oikee vastaava oli jo menny nukkumaa. Jäin yöks (vaik ei ollu tarkotus, kai..) ja aamul heräsin siihe ku oli tullu takatalvi! :( Lähin käymää kämpillä ja matkalla näin nuoret pojat pelaamas katulätkää. Oi että, se piristi. <3 Siitä sitte hain myöhemmi Suskun ja lähettii kauppareissulle. Sain skumppaa!

Seurailin sit SM-liigapelien tulospalveluita enneku mein toiset kotibileet alko. Iha vaa istuttii iltaa tyttöjen kans, kunnes muitaki kavereit tuli käymää siel enneku läksivät GM:mää. Höpöteltii kaikkee ja suostuttelin Suskun miun kans Jyväskylää.... Oiei.. Vastasin myös sen puhelimee, ku se ei tunnistanu numeroo, ni saatii illan naurut siitä väärästä numerosta! :D Sitte nää kaverit tuli takas yökerhosta ja jatkettii niitten kans illanistujaisii.

Sunnuntai: Löin Suskuu melkee naamaa aamulla herätessäni! Mie en oikeest osaa nukkuu rauhallisesti. Pyörin ja hyörin iha sikana. Välil peitot, tyynyt ja etenki pussilakanat ja tyynyliinat löytyy ties mistä. Kavereil en sentää yleensä kisko lakanoita irti, mut jos samas sängys nukutaa, ni lyön tai potkin varmast ainaki kerra johoki kohtaa. :D

Jäin sit viel sinne Veeralle, Suskun lähettyä, ku aloin pessä niitten saunaa ja pesuhuonetta. Vähä oli hapottavaa hommaa, ku on nyt tottunu just ja just huuhtelemaa oman suihkukopin kämpillä ja putsaamaa viemärinkannen välillä. Oli kyl iha hauskaa ja hyödyllistä! Kynnet vaa kärsi. </3 :D

Sitte sen porukat tuli kotii ja toi meille leipää ja sirkushuveja, eli mäkkäristä ruokaa ja laitto Liigapelit näkymää. Jeeee! Lätkä on parasta hallilla, mut enpä voi kotisohvaltakaa keksii mitää parempaa katottavaa. ;) Myös oikeet joukkueet voitti miusta!! Lähinnä siis tossa HPK - Jokerit matsissa, mut pakko vähä Pelsujen puolella olla iha vaa maalivahtirasismin takii. HIFKin eräs moke kun ei sytytä ja Pelicanssilla on miun all-time favorite pelaaja siellä!

Matsien jälkee sain piettyy ajatukset viel pois oman joukkueen tulevista poff-peleistä, ku katottii iihan jotai hömppäsarjaa Netflixistä. Omille kämpille päästyä kuiteki vähä vaikeempi olla mietimättä kaikkeeee mahollista ja menee taas iha pää sekasi. :(

Kerkesin jo masentuu sunnuntaiyönä, ku muistelin vanhoja, mut sit laitoin viestii muutamille kivoille ihmisille ja avasin Netflixin, blogin, sekä myöhemmi Chicago - Detroit pelin! Oiih, Detroitis on kiva joukkue, mut miun Blackhawks.. <3 Harmitti ku en viime (Nashville) pelii seurannu mistää (vaik hävittiiki) ku ei nyt vähää aikaa oo jaksanu valvoo ku on ollu taas uniongelmii. :(

Tänää alotan 100 happy days -haasteen ja mietin pitkää et teenkö sen blogissa, Instagramissa vai Twitterissä, mut päädyin Instagramii ku spämmään sitä muuteki. :D Toi on miust hyvä idea, koska jokaises päiväs on oikeesti jotai mistä voi olla kiitolline tai onnelline. Vaikka ei löytäiskää enempää iloo elämää ton avulla, ni ainaki voi näyttää muille mistä tulee iloseks ja sit ne kuvat jää itellekki muistoks. Joskus myöhemmi on varmaa kiva kattoo 100 kuvaa asioista, joista tuli hyvä mieli! (:
Oon haastanu jo muutaman tähä, mut nyt suosittelen kaikille et menkää ainaki lukemaa toi idea ja jos ette haluu sosiaalisee mediaa tehä, ni ottakaa vaik ittellenne johoki kansioo noita kuvia! Kertokaa myös miulle, jos alotatte tai jos teil on jotai muita hyvii haasteita keväälle/kesälle! :)

Muuta tulevaa on toi Playoffien alkamine perjantaina. Oon samaa aikaa niiiin innoissani ja niiiiiiin peloissani! Nyt on vast maanantai, mut joka sekunti ajatukset vaa karkaa tulevaa. Koitan keksii itelleni tekemistä tälle viikolle, ni ehkä se auttaa vähä rauhottumaa. Myös toi haaste voi laittaa ajatukset muualle, ehkä? :)

Pitää kuiteki viel mainita et lauantaina lähetää sinne Jyväskylää kattoo vähä pleijarikiekkoo. En oo koskaa käyny Jyväskylän hallilla, ni tosi kiva nähä millane se on. Meille on kyl laitettu vähä outo katsomojärjestely sinne, mut täst voi tulla viel hyvä juttu!

Viimesenä viel uus kuva tossa vasemmas sivupalkis, josta klikkaamalla pääsee miun Facebookkii, jos ketää se kiinnostaa. Facebookista puheenollen; meil on pleijareis ollu sellane juttu et "pudotuspeleissä pukeudumme keltaiseen", jonka ideana on ottaa omast pelipaijast kuva ja laittaa se playoffien ajaks profiilikuvaks kannustaaksee SaiPaa. Osallistukaa toki, jos tuntuu siltä! Mie vaihan sen kuvan torstain tai perjantain!

Mietin myös bannerin tekoo tähä blogii, joten siitä mielipiteitä?
P.S. Kannattaa myös kelata sivu iiiihan alas, ni lisäsin sinne hauskan yllärin..><((((o>

-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti