tiistai 4. maaliskuuta 2014

You don't like my tattoo? Well, I didn't get it for you.

(En haluu ees arvailla et mitä Blogger teki näitten laaduille, mut saa kelvata taas.) Eli täs on kaikki tatuoinnit ja lävistykset mitä miul (toistaseks) on + muuta!
Lävistyksille ei oo mitää erityistä syytä miks oon ottanu, tykkään vaa et niit on paljo esim. korvissa. Sen verra kuiteki kerron et huulikorun ja nenäkorun oon halunnu jo yläasteest lähtie ja hankin ne vihdoin sit tos lukion aikan. Huulikoru 2011 ja nenäkoru 2012. En haluu koskaa ottaa niit pois ellei terveyssyistä oo pakko. :( Tajusin just et oisin voinu laittaa miun lempihuulikorun tähä kuvaa, mut ehkä ootte nähny sen tarpeeks usein kaikis kuvis -- elikkä se ruuvin näköne! :)
Korviksist ei oo mitää hajuu millo ne on otettu, koska niit on kerääntyny täs vuosien aikan. Enne 2010 vuotta tais olla vaa toises kaks ja toises kolme, mut sit lähti lukumäärä nousemaa. :D Nyt on siis vasemmas 7 ja oikees 4 + rusto ja tragus.
Tatuoinneille toki on tarinat. No, ne on varmaa ilmiselvät jos yhtää miuta tuntee. :D Tarkottaa siis samaa asiaa toi äijän pää ja "WM07" teksti eli Willimiehii. Otin ton tekstin 17v. yhelt kaverilt, ku se harjottelee tatuoimist ja sillo ei ollu monee ihmisee saanu tehä, ni suostuttii yhen toisen kaverin kans "uhreiks". :D En kadu tota vaik otin sen harjottelijalt (joten se nyt on vähä mitä on) ja nuorena. Toi tähti on etenki tosi söpö. :D Sijaitsee vasemmas nilkas niiku kuvast näkyy.

Ton Willimiehen pään otin kesällä (2013), ku olin sitä jo pitkää miettiny. Se oli kyl aika yllättävää, ku menin sinne kysymää et millo ois aikaa tehä, ni viikon päähä sain ajan! Tää kertoo siis miun nuoruuden yhest merkittävimmäst asiast, joka on Willimiehet-yhteisö ja siihe liittyen SaiPa tottakai. Tykkään tosi kovi enkä todellakaa kadu tätäkää. Sijaitsee vasemmas käes, niiku tos sisäkyynervarres(?).
Oon ottamas viel lisää tatuointeja, mut niistä sit enemmä ku sen aika on. En tykkää kertoo nimittäi etukätee näist -- kuten kaikki huomas tän "jeesuksen pään" kohal, ku ilmeistyin vaa yks päivä se käes kotii ja kavereille. :D <3
Sit tos on sormukset, mitä aina käytän + toi sinine mitä oon nyt lähiaikoin tykänny käyttää, sekä rannekorut mitä oon enite käyttäny vähää aikaa. Nois korvis-kuvis on muute myös miun lemppari korvikset, noi mailojen näköset.. :)
Kysykää, jos on kysyttävää, en nimittäi keksi mitää erikoista kerrottavaa näist kunha halusin näyttää! 
-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti