maanantai 7. huhtikuuta 2014

Grillijonois, yksiökolois, elämä höyryy tääl pohjosen olois.

Perjantaina eli (koti)pelipäivänä kirjottelin viimeeks - tai no, kerroin siinä edellispäivien tapahtumii. Nyt siis vuorossa viikonlopun tapahtumat!

Perjantain peli ei siis menny iha putkee. Hävittii, joten ottelusarja oli Kärpille 2-0. Mein otteet oli hyvii läpi pelin ja tiukalta näytti. Se vaa valitettavasti on fakta; jos et ite tee maaleja, niin kaveri tekee.

Kärppien maalivahti varmaa vihaa meitä (miuta) nyt, jos se kuuli yhtää mitä huutelin. :D Ei mitää kyseist mokee vastaa, mut aina sitä huutelee, jotta sais vähä pelaajan keskittymisen herpaantumaa. (Yleensä) koitetaa pitää huutelut pois henkilökohtasuuksista ja ihmistä loukkaamatta, kuten myös täs tapaukses, mut kyllähä varmaa pelilliset huutelutki ärsyttää. Ei kyllä tällä kertaa näyttäny vaikuttavan, mut meil oli väsyneen hauskaa. :D

Matsin jälkee, hallilla hengatessa, pelaajia kyylätessä ja paskaa läppää heitellessä, joku Kärppien - huoltaja? Hieroja? Mikä lie? Käveli ohi ja sano: "hyvää kannustusta tänään!" Sanoin kiittiiii, mut vainoharhasuuksis alettii miettii et olikse vittuiluu, koska ei ollu paras peli katsomon puolel. :D Ehkä se yritti lohduttaa meit tappion jälkee, iha hauska!

Pelin jälkee jäi ärsyttämää se, kun Kärppien fanit (Etäkärpät + Poromafia?) jäi chanttaamaa iha paskoja lauluja, jotka oli huonoja vitsejä ja osa vähä provokatiivisia. En toki väitä etteikö meillä ois sellasii lauluja olemassa, mistä joku vois vetää herneet syvemmällekki nenää, mut osan ois voinu jättää huutamatta miun mielestä. En kuitekaa haluu antaa negatiivista kuvaa, kun hyvin huusivat pitkin peliä ja käyttäyty siivosti. Meillä kun on Kärppien fanien kanssa ollu ties mitä sattumaa, ni "yllätti" positiivisesti.

Toine asia, mikä jäi ärsyttämää oli tarrat. Kärppäfanit oli liimannu niit ympäri sitä niitten päätyä. Ei siis muuten, koska liimaillaan itekki ties minne niitä (siis toisten halleilla ja missä lie), mut ku niitä oli laitettu muutamii kriittisii kohtii, josta ei välttämättä lähe nii helposti. Päätettii et myö mennää ens pelin jälkee raaputtaa niit pois sielt. :D Suskuu ärsytti enite niitten tarrojen tekstit ja sisällöt. Myös miuta vähäse..

Vihdoin ku raahau'uttii ulos hallilta (hei, meit ei oo heitetty ulos pitkää aikaa!), ni vein Suskun kotii rauhottumaa ja lähin ite läskeilemää eli kävin ostamassa nugetteja. Kerkesin käyä vaihtaa vaatteet ja lähin sit ruokien kanssa Veeralle. Pienmuotoset kotibileet oli taas luvassa. Miul oli hermot nii kireellä, et teki iha hyvää - vähäks aikaa.. Enne nukkumaamenoo alko taas loputon vitutus ja väsytti sen verra, etten änäripelin tuloksiikaa jaksanu seurata. :|

Lauantai aamulla heräsin siihe, ku Veera siivos ja sitä enne olin heräilly vähä välii ku kännykkä oli hälytelly ties mistä. Pitäis muistaa laittaa äänettömälle, jos tietää ettei tarvii herätä aikasi.. Datasin kännykällä jonki aikaa, ku puudutti nii pahasti ja luin sillo erään uutisen Jussi Markkasesta. En oikeesti tienny enne tota.. Voihh. :( <3

Iltapäivällä kävin hakemassa Suskun ja mentii Apinaa. Tai no, mein piti mennä Baraatii kattoo pelii, mut siel oli joku yksityistilaisuus. Ei siis olla koskaa enne katottu mitää pelii baaris, mut oltii vaa nähty et Baraati oli mainostanu Kukon lisäks kaikkian SaiPan pelejä. Toki Birrassa ois 100% varmast näkyny, mut se ois sit ehkä ollu vähä liikaa meille, kun se on sellane "keltamustien olohuone" ja kumpikaa ei ollu kauheen sosiaalisel tuulel. :D

Apinaa käveltyä menin tiskille kysymää: "näkyiskö teil mahollisesti peli tänää?" ja vastauksena kuulu: "kyl meil mahollisesti näkyy!" ja osotti mistä telkkareista. Eipä tarvinnu siis ees tarkentaa mikä peli, sillä eiköhä Apinassaki näy lähes kaikki SaiPan pelit? Tilattii siin sit kokikset (koska ei voinu viel alottaa ryypp-- eiku..) ja ooteltii et matsi alkaa. Tuntu ikuisuueltaaaa!

Mein ympärille keräänty iha kivasti sakkii kyylämää peliä kans. Toiset niitä Apinan perushippejä (ei pahalla :D) ja toiset SaiPa-paitasia janttereita, mut näytti lähes koko baaria peli kiinnostavan. Jännä kokemus kyl toi, kun ei oikeesti olla enne käyty pelin aikaa baarissa. Siihe toki syynä et kotipelit ollaa hallilla ja muute kisakatsomoo kavereilla, jos vaa mahollista.

Vitsi et koko pelin kuumotti iha sikana! Eka erä 0-0, toka erä 0-0.. Täs vaihees siirryttii jo vähä vahvempii juomii..! Noh, Susku lähinnä, koska mie olin kuskina. :D Kolmannes eräs hypittii jo seinille ja hakattii pöytää, välillä kädellä, välillä puhelimella ja välillä naamalla! Ei sekää toki riittäny vaa piti mennä jatkoerälle!

Peli oli nii tasasta ja kummallekaa ei tullu onnekkaita pomppuja, joita toisen maalivahti ei ois saanu kiinni. Markkane pelas taas niiii loistavasti, et en tiiä mitä tehtäis ilman sitä! Molemmilla kyllä käsittämättömii torjuntoja. Maalintekopaikkoja oli vaik muille jaettavaks, mut ei sit vaa maistunu kellekkää. Pelkäsin kokoaja sitä et jos ei ite tee, niin....

Jatkoerää ei ehtiny kuluu minuuttiikaa, ku ajettii maalille ja Janne Tavi laitto rebound kiekon sisää. Nii kauniisti se verkko heilahti, ai että! :') Toki otteluvoitot on edellee 2-1 Kärppien eduks.. Toi voitto vaa oli aika historiallista meille. Baarissaki oli just hyvä tunnelma ja tottakai paikka räjähti ton voiton takia. :D

Juotii viel voitonmaljat enneku heitin Suskun kotii. Tarkotuksena oli viettää ilta dataillessa ja pari tuntii suihkussa lojuessa, mut yllätys, yllätys, tuli muutos suunnitelmii. Muutamat kaverit tule sit tänne valtaamaa miun sängyn (:D), koska ei tääl kämpäs mahu muualle! Mie vaa katoin änärii (WSH-NYI) ja nauroin toisten kännisille ja väsyneille jutuille. Onneks ne ei koko yötä kuitekaa ollu, koska olin aika väsyny, edellee. Capitals muute voitti rankkareillaaaa!

Sunnuntai meni lahnaillessa vaik kerraki sain nukuttuu vähä pitempää. Kävin tuhannen vuoden suihkussa ja sen jälkee kokkasin riisii. Söin sen puoliks raakana, ku en kattonu yhtää kelloo millo otin pois. Master Chef taas ilmottautuu. :D Koko päivän oli Vampyyripäiväkirjat pyörimäs ja vihdoin pääsin näihi kiinnostavimpii jaksoihiiii. Katoin kyl Chicagon (voitto<3)pelin illalla!

Tänää taas pelipäivä ja vuorossa siis hallilla notkumista. Lähen nyt hakee ruokaa ja myöhemmi Suskua! :D

Vihastuttaa:
Provokatiiviset ja valheelliset tarrat. :D
Ihastuttaa:
Valkovenäläiset. <3
P.S. Tein bannerin! Mielipiteitä? Kiva, hyvä? Huono, ruma?
Moimoii!
-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti