torstai 18. syyskuuta 2014

Fuksiaiset!

Oi jestas, mite mahtava ilta!
En yhtää tiiä mist aloittaisin ja mitä kaikkee kertosin, mut yritetääs nyt jotai vääntää.
Ekana miun koulukaverit tuli tähä miun kämpille. Aloteltii, höpöteltii, suunniteltii, puettii ja meikattii pitkää. Mie tein kaikille yhtenevät perhosmeikit paitsi yhelle, joka oli meijän metsästäjä.

Mein fuksiaisten aiheena oli siis viidakko ja myö päätettii pukeutuu perhosiks paitsi et yhel oli tosiaa maastokuvioiset vaatteet, Rambomaalaukset ja -huivi, suurennuslasi ja haavi.
Mein ryhmän nimi oli: Viidakon Pervoset. :D
Lähettii vähä myöhäs kiertelee niit rastei (jotka siis sijaitsi eri baareissa ympäri Lahen keskusta-aluetta) eikä keretty käymää kaikis, mut oli tosi hauskaa vaik aluks vähä tuntu joteki hölmöltä. Se on toki asenteesta kiinni! Ja meillähä oli hyvä meno tottakai!

Ekalla rastilla, mihi mentii, oli Hupelluksen rasti. Meijän piti suunnitella kannustustanssi/laulu. Yks oli Tarzan ja yks Jane. Niitten piti vetää pien soolo ja sen jälkee loput oli kiinni taustajoukoista. Oltii iha jumis eikä keksitty mitää hyvää, mut veettii pienet riimit siinä ja sit vähä kannustuslaulua vielä. Saatii vissii 4½ pistettä! :D (Pisteytys oli siis vissii 0-5!)
Toisel rastil mein piti tehä yhelle kasvomaalaus ja aikaa oli yks minuutti. Aiheena oli tietty viidakko. Meil oli toisel puolel noi perhosen siivet, ni tehtii sit yhelle meistä toisellekki puolelle samantyyline ja siihe paljo värejä, viivoja ja pisteitä ympärille. Saatii 4 pistettä!

Kolmannel rastil meille arvottii lapuista leffa ja mein piti sit esittää se leffa (tai kohtaus leffasta) 15 sekunnissa! Meil oli 3 min aikaa suunnitella sitä. Meille arvottii Indiana Jones ja saatii siit iha mahtava näytös aikaseks! :D Laulettii sitä tunnarii, yks meist oli Indiana Jones, yks oli aarre ja muut vihollisii. Indiana etti ja löys ekaks aarteen (kurkkas suurennuslasilla paijan sisää :D), jonka jälkee viholliset hyökkäs ja se hakkas kaikki. Tietty kaikki kokoaja tunnaria täysillä hyräillen ja ylinäytellen! Tutorit oikeest alko nauraa heti ku alotettii vetää sitä tunnarii. :D Saatii 5 pistettä, tottakai! Tää oli varmaa meijän paras rasti. Iha loistava!
Neljännel rastil meijän piti miellyttää viidakon kuningasta, joka muuttu kyl naiseks teknisten vikojen vuoks. Mut se ei onneks haitannu meijän esitystä yhtää. Eli piti keksii "kuninkaalle" viihdyttävä esitys. Useimmat veti jotai sylitanssii tms. Mut myö päätettii taas vähä riimitellä.
"Viidakon mimmi, sä oot iha vitun timmi - 
Ei meillä siivet enää kanna, jos et sä ketään meistä halua panna."
Jonka jälkee vaa läheteltii lentosuukkoja, kumarreltii ja palvottii kaikintavoin. :D En muista mitä saatii, mut yli 4 se taas oli. ;)

Viiennel rastin esitettii pantimiiminä viidakon(?) eläimiä. Meil oli pussirotta, meduusa ja piraija. Arvattii suht nopeesti ne, mut esitykset oli kyl aikamoisii ja niitten mukaa pisteytettii. Täs rastil oli muutama mein lempparitutori ja koitettii tottakai kehuu niit et oltais saatu lisäpisteit! Saatii 4½ taas!

Kuuennel rastil meille annettii lista, jossa oli pitkä liuta sanoja (tutor, fuksi, viidakko, hakunamatata, kondomi, banaani,..). Meille annettii myös pienempi lappu, jossa oli kaks monsterisanaa eli tyylii suihkukoneturbiinimoottorilentäjäpilottiohjaaja. Mein oli siis tarkotus tehä musikaali, jossa käytettäis mahollisimman monta sanaa siit listast ja noita ekstrasanoja. Meil tuli kauhee kiire suunnitelles sitä, ni sit yks kaveri sano et heitetää vaa hatust jotai, mut just enneku oltii menos esittää, ni se jänisti! Mie sit kiskasin sen lapun sen käestä ja sanoin et meikä räppää! :D Toiset anto biittii, mie räppäsin niitten sanojen avulla siinä ja tää jänistäjäkaveri sit koitti huutaa ne plussapistesanat johoki välii. :D Voi vitsi se oli kyl aikamoine riimittely taas! Kaikki kehu et vähä oli hyvä freestyle, mut miust se oli tosi nolo (tottakai). :D Mut hauskaa oli ja saatii 4½!

Viimesel rastil mihi kerettii oli ehkä tylsin/turhin tehtävä. Tai siis ei oikee ymmärretty sen pointtii. Kaikenlisäks jou'uttii oottaa siel kauheen kaua. Piti siis kiinnittää 50 pyykkipoikaa 30(?) sekunnis yhtee meistä, jonka jälkee tän uhrin piti mennä sellane esterata (sellane venyvä nauha, jonka läpi piti mennä) ja pisteytettii sillee et kui mont pyykkipoikaa sai kiinni ja kui mont tippu sen radan aikana. Saatii melkee kaikki kiinni ja ei iha hirveesti tippunukkaa. Saatii vissii jotai 4 taas? :D
Näitten jälkee mentii palauttaa rastipassi ja sitte jatkoille!
Jatkoilla vaa juotii ja tanssittii paljon. Käytii muutaman kaverinkaa välil kännipizzalla ja sit mentii takas tanssii. Osa lähti jo aikasemmi, mut myö muutamat jäätii iha pilkkuu asti! Oli vaa nii mahtavaa jorata livebändin tahtii ja sit viel DJ soitti iha hyvää musaa. Oli myös ihana tanssii tutoreittenkaa ku ne on oikeest tosi rentoi, hauskoi ja mukavii. :)
En muista yhtää mihi aikaa olin kotona ja vaik olin iha poikki, ni en saanu aluks unta millää. Katoin herätyskelloo et kaua se näyttää et on aikaa nukkuu ja se oli jotai päälle 2 tuntii.. :D
Iha reippaana oltii kuiteki klo 10 koulussa sit! Oli kyl aika rapee olo.

Ottaisin kyl iha millo vaa uuestaa, koska oli nii mahtavaa!
Tai no.. En ehkä iha heti, ku pitää vähä sulatella ja palautella. :D

Kiitos kaikille laamoille ja erityisesti miun pervosille. <3
-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti