maanantai 29. joulukuuta 2014

Asun tönössä.

Sunnuntaina olin iltapäivästä melkee aamu neljää asti Iralla. Aika vaa kulu tosi nopeesti vaik ei tosiaakaa tehty mitää fiksuu! Ekaks hengattii ja syötii, sit laulettii karaokee, syötii lisää, laulettii lisää karaokee ja lopulta pelattii MASHia aamuyöstä. :D

Jos joku ei tiiä mikä M.A.S.H. on, ni googlettakaa kunnon ohjeet tai nettiversio "pelistä". Mut lyhyesti siinä laitetaa erilaisii vaihtoehtoi koskien tulevaisuutta (esim. tuleva aviomies, unelma-auto, opiskelupaikka/työ, lapsien lukumäärä, yms.) ja sitte niistä arvotaa, mitkä tulee toteutumaa! En tiiä ymmärsittekö, mut iha höpsö (yleensä tyttöjen) peli, jossa ennustetaa tulevaisuutta. :D

Tänää (maanantai) käytii shoppailee - vaik miun ei pitäny shoppailla enää tänä vuonna! Mut en ois muute kerenny shoppailla enää Lappeenrannas, ku taijan lähtee jo tokalla viikolla takas Lahtee. Joten hyvä (teko)syy! ;) 
Käytii rankan shoppailun jälkee Tuen Grillillä (rakkaus<3). Ei kyllä tarvii syyä sit enne ens vuotta ton satsin jälkee.. :D Ja uskallettii jopa käyä ostaa limpparii kaupasta vaik tiietää et uutena vuotena tulee taas litkittyä kaikkia sokerijuomia.
 Esittelen ehkä muita ostoksia videolla(?), mut pakko oli tulla hehkuttamaa tästä! VANSSIN PIPO. Enhä mie pitkää viel oo tätä halunnukkaa! Vihdoin raaskin ostaa! :) Ihana! <3

Ja ostin myös power bankin vihdoin! Huomenna pääsee testaamaa sitä! Siitä ei nyt oo kuvaa, koska se ei mitekää ihmeellisen näköne oo. :D Hopeine tikku vaan.

En muista miltä päivältä tää on, mut koitin ottaa selfieitä autossa. :D Käsi ei mahtunu mihikää, ku joko se meni valon etee tai sit tuulilasi otti kiinni. On se vaikeeta! Oispa selfietikku!! 
Ja vielä selfie, joka oli tarkotus laittaa instaa, mut unohin(!?) - ehkä huomenna. Nyt nukkumaa, et jaksaa mennä huomenna Helsinkii. Tämmöne extempore-reissu, ku Isa haluu mennä yhtee asuntoesittelyy, ni lähen mukaa. :) + Saatan kuvata vihdoin sen My Day:n!

Öitä!
P.S. Postauksen otsikko liittyy MASHiin. :D
-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti