sunnuntai 18. tammikuuta 2015

HEI SIE!

Mitä sie teet täällä?
Miks oot lukemassa miun blogia?
Mistä oot löytäny tänne?
Ootko yks miun seuraajista?
Seuraatko miuta Twitterissä?
Jos et, niin MIETI miks oot täällä.
Ja kerro se miulle tuolla kommenttiboksissa alhaalla!
Se ei vaadi kirjautumista.
Arvostaisin kovasti, jos kommentoisit!
Voit myös nähä sen vaivan, että luot tilin.
Sillo voit kommentoija helpommi ja liittyä lukijaks!
Se merkitsis miulle paljo.

Jos kuiteki seuraat miun blogia vaan, koska oot utelias ja saatat jopa juoruilla miun elämästä muille, niin antaa palaa! Ei haittaa! Kiitän siutaki siitä, että blogin näyttökerrat kasvaa. Piä hauskaa ja tuu tänne ihmeessä jatkossaki. 

MUTTA mieti, voisitko vaa rehellisesti seurata, ehkä kommentoija ja kysyä, jos joku on epäselvää tai jos joku miun elämästä oikeesti kiinnostaa - sen sijaa, että huvitat itteäs selailemalla miun blogia ja tekemällä johtopäätöksiä tai muuta sellasta.

Tän ei oo tarkotus olla vittumaine postaus, mut tiiän faktana, että niitäki ihmisii on, ketkä ilmeisesti saa jotai hupia toisten "stalkkaamisesta". Se ei siis sinänsä haittaa (ketään?), mut silti sitä salaillaa. Tiiän, koska oon iteki ollu sellane. Kävin tosi usein joittenki ihmisten blogeissa/instagrameissa yms. selailemassa, koska olin utelias. Kunnes päätin vaa rehellisesti seurata.

Uteliasuuessa ei mitää vikaa oo, mut jos oikeesti huomaa tekevänsä sitä useemmiki "salaa", nii kannattaa vaa suoraa painaa sitä seuraa -nappia. Mitä haittaa siitä on? Eikä etenkää sosiaalisessa mediassa seuraamine tarkota mitää (muuta ku että toisen kirjotukset/kuvat kiinnostaa). Ei se edellytä mihikää - eikä välttämättä tarvii ees tykätä ihmisestä ja silti sen elämä voi kiinnostaa!

Juoruamisessa ja tarinoitten keksimisessä tai niitten värittämisessä kuiteki on vikaa. Se on väärin. Kannattaa siis kysyy suoraa siltä ihmiseltä iteltää, jos kuulee/lukee juttuja, jotka jää epäselväks. Kaikki ihmiset puhuu toisista selän takana, mut suosittelen puhumaa vaa sellasista asioista, joista voisit sanoa kyseiselle henkilölle/henkilöille päin naamaa. Se on miun periaate.

Toivottavasti ymmärsitte miun pointin ja opitte vähä jotai, ehkä miusta - ehkä itestänne!

Tosiaa seurailkaa, jos kiinnostaa! 
Tsemppiä onnistuneeseen stalkkaamiseen jatkossa. ;)
-Kedu-

2 kommenttia:

  1. Ol pakko avata tää blogi tuolt facen bloggaajat ryhmäst, ku toi otsikko ol just semne, että ny sielt tulee jottai asiaa. En tie, miks mul tul heti semne ensivaikutelma. :D Jotenki oon samaa mieltä sun kanssas: painais porukka kunnol vaa sitä seuraa- nappia, jos ees hiuka kiinnostaa. Mä ainaski painan rehellisesti ja aidosti sun blogin "liity tähän sivustoon" nappia ku blogis o omal tavalla kiinnostava. :) täsä mun blogi, jos kiinnostaa : http://dreamersummer.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että eksyit tänne! Kiitos! :) Käyn tsekkaamassa ehottomasti!

      Poista