keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Mä änkytin ja alas kyyläsin.

 Maanantaina oli SaiPa - Sport matsi. Voitettii 3-1! Ja oli muuteki hyvä peli. :) Jos ei lasketa sitä et raivostuin muutaman kerra syystä jos toisesta Sportin pelaajille. :D Mut alkaa olla hermot kireellä, ku on kattonu 4 päivää putkee jääkiekkoo ja yli puolessa matseissa vastapuolen pelaajat roikkuu roikkumistaa mein jätkissä ja sit tässä kyseisessä pelissä myö saahaa kiinnipitämisestä rangaistus! Rasittavaaaa. :D
 Kävin pelin jälkee nappaamassa kuvan Spinan kanssa. Vihdoin! Jäi viime kauella niin harmittamaa, ku juteltii lyhyesti yhen pelin jälkee, mut en viittiny siinä pyytää kuvaa. Nyt sain sen kuiteki. :) Vaik laatu on mitä on, koska kaveri otti tän ja sitä tais jännittää enemmä ku miuta, ni käet vähä täris.... :D Tärkeintä oli kuiteki se momentti ja et sai vaihtaa pari sanaa taas. Hieno mies!

Miun oli tiistaina siis tarkotus lähtee takas Lahtee, mut tuli vähä juttuja - niin henkisesti vaikuttavia ja iha "fyysisesti" että pitää olla paikalla jossain. Eli jään sunnuntaihi asti Lappeenrantaa. Esimerkiks isoveljen synttärin on lauantain, ni haluun nähä sitäki viel pikasesti.
Sekä lauantaina on tuplapelipäivä, joten nimenomaa pikasesti veljen synttärikahvit, mut silti! Halusin vaa nyt jäähä. Vaikka Lahtee ois tosi kiva jo mennä, näkee koulukavereit ja ottaa vähä arjesta kiinni. :) Näin tällä kertaa. Joskus vaa on jäätävä, jos siltä tuntuu.
Ja eile en siis tehny mitää, vaa otin iha chillisti. Vähä kasailin itteeni ja otin lepii. :) Kuvasin kyl videon, joka löytynee jo YouTubesta!

 Tänää kävin kaverilla kahvilla.
 Katottii myös Suskunkaa White House Down. Oih, Channing Tatum. Aina. <3
Huomiseks ei mitää suunnitelmii. Eikä oikeestaa perjantaiks myöskää. Vois koittaa kehitellä jotai. Tai sit vaa nukun ja syön. Lempipuuhaa!

Palaan taas Netflixin ja Gossip Girlin pariin. En vaa voi ymmärtää, mite monta kertaa elämässäni voin koukuttuu samoihi sarjoihi? Ehkä on miun onni ettei esim. The O.C. oo Netflixissä. Eikä miun lempileffat! Muute tulis niitä kaikkia luukutettua putkee aina tylsyyksissäni.

Tuli muute 2p. voitto Bluesista äske! 3p. oli saatavissa, mut näin taas tällä kertaa. Kyllähä toi voitto silti maistuu. Kaikki pisteet on tärkeitä. Lauantaina lisää, kiitos!
-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti