maanantai 5. tammikuuta 2015

Poju, rankkaris pitää miettii aina jotain etukäteen.

Hyvää uutta vuotta!
Ette ehkä jaksa perinteistä höpötystä: "oli tarkotus tulla päivittelee aikasemmi, mutta.." :D
Oon siis ollu tosiaa menossa kokoaja ja oon vielä menossa pari päivää tästä eteepäi!
Huomenna siis SaiPa - Sport, tiistaina lähen takas Lahtee ja keskiviikkona nään koulukavereita ja mennää ehkä vähä ulos. ;) 
Mut tosi hyvä et pääsin tähä välii päivittelee, koska on tapahtunu kaikenlaista pientä mukavaa!
Vanhoja ei sais muistella, mut mennää nyt pariks päiväks ainaki viime vuoen puolelle. Luvassa perinteisesti kuulumisia. Sitä varte tää blogi on. :)

 Tiistaina (30.12.) tehtii pikavisiitti Stadiin.
My Day: click!
 Pysähyttii Pukaron Paronissa kahvilla ja pirtsellä. :D Tajusin myös ettei nää Helsingin matkan kuvat oot mitekää huikeita, koska kuvasin vaa tyhjiä(!!) lautasia!? :D
 Asuntoesittelyn jälkee käytii Ikeassa pyörähtää - ja lihapullilla tietysti!
Näin Juha Lindii siel ja se moikkas miuta (ja mie tietysti takas). Se oli tosi siistii (edellee)! :D

Helsingin matkan jälkee menin vaa Isalle hengaa, katottii telkkarist HPK - SaiPa ja syötii vähä lisää.

 Uuten vuoten (eli 31.12.) jaksoin laittaa jopa meikit kunnol ja vähä kivemmat vaatteet (joit ei kyl näy kuvis..) ku tajusin ettei miul ees oo mukan mitää erityist vaik oisin halunnu laittaa uueks vuoeks.
 Ei, miusta ja miun kavereista ei saa normaaleja kuvia. Tuutte viel näkemää....
Yllätys, yllätys juotii vähä skumppaa. Veeran äiti ja isäpuoli oli tehny mukavasti ja jättäny meille skumpan, jolla alotettii ilta. :) Oli ihan hyvää, mut en ehkä ite ostais! (Meillä on siis edellee hakusessa hyviä skumppia! Siks kunnon arvostelut. :D)
 Glow sticksejä! Siis valotikkuja! Vai mitä lie. :)
 Eikä vieläkää normaalia kuvaa. Mut siis, tehtii pizzaa! Oli hyvää! Toisinku toi skumppa, minkä olin ite ostanu. En todellakaaaaa osta toiste. En tykänny. :(
 Tähtisädetikkujaaaa! Jee! Tost kyl lens kipinä miun silmää, et missäs ne suojalasit taas oli! Prkl. :D
 Ja tän kuvan normaaliudesta(?) ei varmaa tarvii eriksee mainita.
Paukkujaaaa (siis ei shotteja)!
 Ja lisääää. :) Loppuilta oli nostalgisten biisien kuunteluu ja boolin juontia!
Oli tosi mukava ilta ja voin rehellisesti sanoo etten ollu (täl kertaa) ees kännissä! Eli kaikintavoin rauhalline uus vuos. ;) On sitä kiva vaihteeks muistaa vuoen vaihtumine! Noh, vitsi oli. :D
Torstaina 1.1.2015 menin isoveljelle kylää. Eli moikkaamaa kissoja! Hihi. <3
 Perjantaina taas suunta kohti Helsinkiä!
 Vierasmatka siis kysees. Perinteine evästauko Pukaros. Muute ei sit ollukkaa nii perineine matka.. Nimittäi mein bussi hajos (no, vaa tuulilasinpyyhkijä, mut silti)! Vaihettii seuraaval ABC:llä bussia ehjään, mut pian selvis et se bussi on muutamaa paikkaa pienempi ku mein lähtöbussi oli. Eli jou'uttii taas pysähtyy jossai pian, et saatii ihmisii toisee bussii, mis onneks oli viel tilaa!
 HIFK - SaiPa (jos joku ei sitä jo osannu päätellä)!
 Jotkut huligaanit oli liimaillu tarroja, huhuh. ;)
 Hävittii peli 2-1 ja suoraa sanottun muuteki oli kyl tosi huonoo pelii meiltä.
 Kannustus oli kyllä hyvää (meijän päädyssä)! Ja saatii siitä kehuja matsin jälkee. :)
 Takas Lappeenrantaa päästyä eksyttii kantabaarii. Otin yhen ja kaveri otti muutaman enemmä. :D Päädyttii viel "jatkoille" tänne mis oon yötä ja juteltii (ja vähä juotiiki) aamu 8 asti.
Nyt en ymmärrä, mite miul ei oo lauantaista mitää kuvaa - siis esim. hallilta? Mut siellä siis oltii, koska oli junnujen peli (SaiPa A - Ässät A), josta tuli valitettavast tappio.

 Sunnuntaina matka kävi Imatralle! Siel oli SaiPa A - Jokerit A. Peli oli siis Ketterän kans tehtävän yhteistyön takii siellä. Iha hauskaa vaihteluu ja viihyttävää oli vaik ite pelistä tuli voittomaalikisan jälkee 2-3 tappio.
 Oli iha huikeesti yleisöö (yli 880!) ja vaik ottelu oli ilmane, ni siel sai vapaaehtosesti maksaa pääsymaksun eli lahjotuksen. Se suunnattii Petteri Nokelaisen voittomaalirahastoo, joka tukee Ketterän nuoria. :) Ja saatii kerättyy yli 1700€!!
 Ilta meni Gossip Girlin ja syömisen parissa. Hapankorput ja fetasalaatti on parasta. Tekee vielki mieli vaik söin tänää iha sikana molempii! Ehkä huomenna enne matsia. Naaaam!

Palaillaa taas sitte ku oon Lahes! Toisaalt kiva päässä takas, mut toisaalt ei taas yhtääää....
-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti