tiistai 12. toukokuuta 2015

Viimeaikoina olen..

L E I P O N U T .
 
En siis alkuunkaan osaa leipoo enkä ees hirveen hyvi kokata, joten tää on todella epätavallista miulta. Kaikenlisäks, tykkään enemmä suolasista herkuista, joten johan noista puolet ehti kuivahtaa enneku sain syötyä. Ois vissii pitäny nähä kavereita ja syöttää niille myrkkyleivonnaisia.

Vuuassa oleva on siis kai brownien ja blondien joku oma sekotus, koska laitoin pätkiksiä ja valkosuklaata, mutta muute ns. normaali taikina (eli ei suklaa).

Kekseissä on samoja suklaita - ja noi ekat keksit onnistuki parhaite. Söin kaikki aiiiivan itse! :D Tykkään leivonnaisista varmaa enite just kekseistä, jos juustokakkuu ja piirakoita ei lasketa (<3), mut niitä en osaa tehä ollenkaa enkä ees uskalla yrittää. :(

Noi jälkimmäiset (kaakao)keksit meni sitte "pieleen". Oli ne iha syötävii ja joku ois voinukki tykätä niistä (noh, syötin yhen Jonnalle ja sille kyl ihan kelpas :D), mut mie en tykänny tost koostumuksest ja muuteki vähä tylsiä. Ne siis paisu ja niist tuli semmosii ihmeellisii kuohkeita vaik en sellasia yrittäny siis tehä! Ois kyl voinu ohjeesta päätellä, että nii voi käyä (leivinjauhe & ruokasooda).

T A I T E I L L U T .
Ja löytänyt taidetta.
Meil on koulun kautta ohjausta eräässä kuntoutusyksikössä, nii ekalla ohjauskerralla maalailtiin. Osa maalas kiviin ja osa paperille. Tein tollasen ihmeellisen pallotyön. En oo taiteelline oikeesti.

Jälkimmäine taideteos löyty Jonnan taloyhtiön lehtiroskiksesta (eli kiitokset vaan taiteilijalle :D) - ja syy, miks pengottii lehtiroskista, oli myös ohjausta varten. Etittii siis lehtiä, joista voi leikellä kivoja kuvia. Toi oli siis päivän saldo kyseisestä roskiksesta. Harmi vaan, sinne se jäi. :(

K O U L U T T A U T U N U T .
Kuvasta ette ehkä aluks usko, mut olin tosiaa kouluttautumassa. Nimittäi Tutor-koulutuksessa. Hihi! Oltii siis aluks käymässä läpi loppukevään ja ens syksyn asioita, sit vähän ryhmäydyttii ja lopuks mentii istumaa Amarilloo. :)

Porukka kyl tylsäili ja lähti sieltä suht ajoissa. Muutamat jäi vähä pitempää, mut loppujen lopuks olin siellä A:n ja K:n kanssa kolmestaa. Yks niitten kaveri tuli myöhemmi kyllä myös istumaa hetkeks. Oli mukavaa!

P O P S I N U T
P I L L E R E I T Ä .
Eli ravintolisiä!
Kuvassa Kverilla ja Karovit. Syön myös Magnesiumia.

Kverilla:
Tehokas koostumus aktiivisia kasviaineita, joilla on perinteisesti suotuisa vaikutus siitepölyjen, huonepölyjen, eläinpölyjen ja sieni-itiöiden aiheuttamissa oireissa.

Karovit:
• Beetakaroteeni suojaa ihoa auringon haittavaikutuksilta
• Auttaa rusketuksen hankkimisessa
• Parantaa myös hiusten, kynsien, ihon ja limakalvojen kuntoa

K Ä Y N Y T
K O U V O L A S S A .
♥♥♥♥♥♥♥

T E S T A I L L U T
J U O M I A .
Kyseiset juomat (Crook's head greippilonkerot - sitruuna ja kurkku) oli hyviä vaan ton yhen illan. En usko et enää tuun noita juomaan.. :D Sitruuna oli luonnollisesti parempaa!

S Y Ö N Y T .

N A U T I S K E L L U T .
Käytii Jonnankaa vähä sunnareilla, kun päästii takas Lahtee. On tää sen verra masentava paikka ja jotai oli keksittävä! Las Palmas -> Public Corner -> Armas.

Kaikenlisäks meille tuli irrottautumisongelma. Oltii siis viikonloppu yhessä Kouvolassa (Inkeroisissa) eikä vielä sunnuntainakaa osattu erota. Ku Jonna oli heittämässä miuta kotii, ni keskustelu ja tilanne meni jotenki näin:

Jonna istu kuskin paikalla ja mie seisoin auton vieressä pelkääjänpaikan ovi auki.
Jonna: "Sie nyt sit vissii meet.."
Kedu: "Nii, vissii.."
Jonna: "Okeeii.."
Kedu: "Mmh...."
Molemmat: "...."
Kedu: "Mie heitän kamat nopeest sisää ja tuun takas autoo."
Jonna: "Joo!"

Ja siitä se sitte lähti. :D

M I N I G O L F --

K E I L A S I N .
Meillä oli siis taas ohjauskerta. Tarkotuksena oli mennä minigolffaamaa, mut sää ei sit oikee suosinu, nii mentii läheisee keilahallii. Olin iha superinnoissani minigolffaamisesta, mut oli toi keilaamineki iha kivaa! Ja kuiteki noinki seksikkäät kengät sai jalkaa..!

S H O P P A I L I N .
 Vihdoin sain nää ostettuu. Ja onneks osa tuotteista oli alennuksessa.

Eli tollane tosi tylsän värine vaalee kynslakka, josta tykkään vaikka ei todellakaa oo miulle tyypilline värivalinta. Toi on siis jo toine purkki tota, koska eka loppuuii!

Nivean rasva. Iha perustuote, oli alennuksessa ja miulla on kaikki mömmöt loppu.

Baby Lips Elektro - Fierce N Tangy. Keltanen huulirasva siiiis! Ylläri toi värivalinta varmaa.. Hih, mut tykkään kovi. Ei tee keltasia huulia vaikka on sävyä. Kiiltää vaan kivasti. :)

W R Ä P P Ä S I N .
Tein graavilohiwrappeja ja söin ne, enneku aloin bloggaamaa.

Nyt oottelen Suomen peliä ja Makuunista aiemmi noudetut kisaeväät häämöttää silmissä!

Hjuva Soomi!
-Kedu-

2 kommenttia:

 1. Kulutatko mielestäsi liikaa alkoholia?
  Oletko seurustellut vakavasti?
  Lempi ruoka?
  Mitä arvostat sun ystävissä?
  Uskotko kohtaloon?
  Entä horoskooppeihin?
  Q&A

  VastaaPoista