keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Kutosluokan luokkalehti.

Löysin 6. luokan luokkalehen muuttolaatikosta ja aattelin jakaa miun kirjottamia juttuja.
Ja miulle kirjotettuja juttuja.
Nauroin oikeesti yksin äänee täällä näille, joten toivon, et joku saa näistä ees vähän iloa!

H U O M !
Kaikkien muitten nimet on vaihettu paitsi miun ja Veeran (ja Veeraan liittyvät, koska Veera on mainittu 666 kertaa blogissa ja ainut näistä, jonka edellee tunnen ja on hyvä ystävä.) :)

Oon kirjottanu muille:
(Ottakaa huomioo, et muut kirjotti noin 2-3 lausetta jokaisesta, mut mie oon päättäny tarinoija koko elämän ilmeisesti kaikille. :D Ja nää on niiiin noloja.... Kirjotan myös sanasta sanaan.)

E L L I
"Katri on Ellin kaksois-sisko. Elli ei ole ollut miun kaveri oikeen, mutta ei haittaa. Elli on ollut Katrin ja Henna P:n sekä Juulian kanssa. Elli oli aluksi hyvin hiljainen, mutta hän on rohkaistunut. Nykyään jopa juttelemme Ellin kanssa. Ellistä en oikestaan muista mitään, koska hän ei ollut kamuni, mutta muistan yhden kivan jutun viime kesästä. Se alkoi näin: olin Veeran kanssa niin pitkään kunnes hänen piti lähteä ostamaan pukua joihinkin häihin. Odotin Veeraa samalla kun pyöräilin, ja satuin kulkemaan Ellin ja Katrin talon ohi ja pysähdyin, kun näin Tiinan siellä heidän kanssaan. Kysyin voivatko he olla ja menin siis heille. Menimme leikkimökkiin ja juttelimme luokastamme ja muusta siellä se oli kivaa. Enempää en muista. Elli on kiva ja tulee ylä-asteella samalle luokalle kuin minä ja Veera."

H E N N A   P.
"En muista mitään Hennasta, mutta nykyään hän on minulle parempi kaveri. Hän on jopa saanut lempinimen, se on Penna Puska. Se on hyvin huvittavaa, että Hennalla on sellainen nimi, mutta se on kiva. Henna P. hengailee Ellin, Katrin ja Juulian kanssa ja välillä Karon ja Tarjan. Pennalla on kaksi pikkuveljeä, heidän nimet on Mikko ja Lauri. Vappuna hän oli joku ihmeen Saipa fani, en ihan älynnyt, mutta ihan sama. Eli Penna on hyvä kaverini."

K A R O
"Tapasin Karon jo kerhossa, olimme Hovinpellon kerhossa ja olimme Marilla hoidossa. Me olimme parhaita ystäviä, mutta ei enää. Hän on aina Tarjan kanssa. Viime jouluna leivoimme pipareita heillä. Vappuna Karo oli piru ja Tarja hänen "kaksois-sisko", mutta enkeli. Karo on ihan hullu ja kiusaa aina Pennaa, mutta sillein leikillään. Karo menee varmaan hitec luokalle ylä-asteella. Näen varmaan Karoa vielä, silti ellei hän muuta, koska käyn välillä Hovinpellolla päin."

S A K U
"Saku on ollut aina (mitä oon nyt sitä tuntenu) viisas. Siis ku se on ollu aina hyvä kaikessa. No tietenkää se ei oo ollu mun kaveri, koska se on poika. En tiiä siit muuta ku et sil on kaks pikkuveljee, Eemi ja Aapo. Sit viel se pelaa futist. Se on ainakii ollu hyvä ystävä Riston kaa, mut en tiiä oikee mite ne kaveri suhteet oikee menee. Saku opiskelee saksaa ja on kai hyvä siinä. Saku menee liikkaluokalle ylä-asteella."

H E N N A   T.
"1-5 luokilla olimme bestiksiä, mutta sitten tuli paha riita kerran, se johti siihen että olemme vain hyviä ystäviä, mutta ei hätää se riita on ohi. En muista Hennasta paljoon mutta hän on ollut aina sosiaalinen ja ihan kiva. Hän ei harmi tule samalle luokalle ylä-asteella, mutta kai me vielä sitten tavataan. Aina kun olemme yhdessä vapaa-ajalla, pelaamme X-boksia tai olemme koneella, ja nykyään myös pompimme trampoliinilla. Nykyään emme ole niin paljoon yhdessä, mutta on muutakin seuraa, esim. minulla Veeralla ja Hennalla on tietokone. Toivon että hän haluaisi olla vielä bestikseni."

V E E R A
"En muista melkein mitään Veerasta 1-3 luokilta, mutta neljännellä hänestä tuli minun hyvä ystävä. Neljännen luokan vappuna Veera oli tiikeri, ja olin hänen kanssaa koko ajan. Viidennellä Veerasta tuli vielä parempi ystävä minulle ja vappunakin olimme molemmat punkkareita, koska olimme niiin hyviä ystäviä, siksi olemmekin nyt bestiksiä! Kuutos luokalla eli nyt olemme koko ajan yhdessä koulussa, sekä vapaa-ajalla. Käymme välillä shoppailemassa ja nyt vappuna olimme pyjama bilettäjiä. Veeralla on pikkuveli nimeltä Ville. Veeralla on myös kaksi koiraa, Misty ja Troy. Ylä-asteella me menemme samalle luokalle ja se on kivaa! Varmasti pysymme ystävinä aina ja ikuisesti! :)"

Esittelen itteni:
"Olen hullu, siihen ei ole mitään tiettyä syytä vaan olen mikä olen. Minun paras ystäväni on Veera. Harrastan sukellusta ja käyn välillä uimahallissa. Olen ollut tällä B-luokalla alusta asti, lukuun ottamatta ihan ensimmäistä päivää. Olen saanut muilta luokilta vain yhden kaverin, Sannan 6.c:ltä. Tykkään käydä uimassa ja shoppailla kavereitten kanssa. Lempiruokiani ovat spagetti ja kana-katkarapu-kookoskeitto. Se kuulostaa oudolta, mutta on hyvää. Inhoan mausteetonta ruokaa. Rakastan mausteista ruokaa. Huoneessani on pari sängyn kokoinen sänky, ja se on ihana. Siellä on myös pieni telkkari ja hyllyjä on kolme, yksin on kirjahylly. Minulla on kaksi kissaa Pyry ja Viivi. Minulla on myös akvaario, mutta myymme sen. Olen luokkamme nuorin, mutta se ei ole minun ongelma! Olen syntynyt 22.12.1994. Odotan valtavasti ylä-asteelle menoa, että saan tutustua uusiin tuttavuuksiin."

Miulle kirjotettu:

"Tiia on ollut ykkös luokasta asti meidän luokallamme. Hänellä on kaksi kissaa." - T a r j a

"Tiia harrastaa sukeltamista ja on ollut tällä luokalla ekaluokasta lähtien." - K a r o

"Tiia on hauska ja ystävällinen. Hän on luokkamme nuorin ja omistaa kaksi kissaa, sekä harrastaa syvyyssukellusta." - K a t r i

"Tiia on ollut kaverini pienestä pitäen. Olemme olleet samalla luokallakin, lukuun ottamatta ensimmäistä päivää." - H e n n a  T .

"Tiia on hyvä ystäva ja hauska, sekä hullu. Hänellä on kaksi kissaa, Pyry ja Viivi. Sekä hänellä on akvaario, mutta hän aikoo myydä sen. Tiian isoveljen nimi on Teppo. Teppo on yhdeksännellä, ja menee lukioon." - V e e r a

Ei lisättävää. :D
Toivottavasti tykkäsitte!
-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti