maanantai 21. syyskuuta 2015

Nukun siihen asti kunnes maailma on parempi.

Heräsin tänää puol seittemä, et muka kerkeisin hoitaa kaikki aamutoimet ajoissa.
Voi, kuinka väärässä olinkaa!
Aamu ei meinannu millää lähtee käyntii. Olinha nukkunu jopa 3-4 tuntii.
Tein aamupalan ekaks (virhe!) ja alotin sit vast meikkaa, pukee, jne. Yleensä siis meikkaan enne syömistä - jostai syystä nii päi ei tuu lähes ikinä kiire. En tajuu.
Oli myös erittäin huono hiuspäivä, joten tungin vaa seittemä kiloo lakkaa päähä.

En siis todellakaa kerenny viemää roskia tai hakemassa aamupala-Batteryä kaupasta. Tulin vähä pahalle mielelle siitä, mut pääsin nopeesti yli, koska pystyin aistimaa kuinka tappo vessahätä sen jälkee ois ollu. Nytki ravasin vessassa ku joku pidätyskyvytön. Yleensä omistan ees jonkilaisen matka-/seurapiirirakon.

Luokkaretki sijoittu siis Tampereelle. Keskustaan ja Lentävänniemeen.
Ekana käytii Päiväperhossa ja lounaan jälkee Mansikkapaikassa.
Iha mielenkiintosia molemmat, mut voisin väittää etten osais/haluais olla kummaskaa töissä.

Lounaalla käytii Hämeenkadun New Yorkissa burgereilla.
Otin taas kanaburgerin sinihomejuustolla. Siis niiiin hyvää - ja lounasaikaa oli tosi edullista tollaseks annokseks! Myös ihan tavalline vesi appelsiiniviipaleella sai miut hyvälle mielelle. Elämän pieniä iloja. :)

Reissuilla on kai aina pakko ottaa selfie jossai vessassa. Yleensä se on huoltoasema tai muu vastaava, mut ei pysähytty mihikää. Ei oo tapana ja ei noi lyhyellä matkalla ollu tarvettakaa.

Toimin siis kuskina vaikka oltii Jonnan autolla liikenteessä, koska Jonnaa kuumottaa liikaa ajaa vieraissa paikoissa (no, nii kyl miutaki, hyi helv--). Miuta taas ahistaa istuu kyyissä liian pitkiä matkoja, niin mielummi ajan, jos mahollista. :) Olin kyl kuolemanväsyny, joten en tiiä millane riski olin liikenteessä, mut hengissä ollaa eikä kukaa (hirveesti) valittanu kyyistä. :D
Takastulomatkalla koko takapenkki nukku välillä ja miul oli Jonnankaa erittäin kuivaa läppää. Tai no, ei kuivaa, koska välillä itkin naurusta enkä meinannu nähä eteeni. Hups....

En jaksais nyt yhtää olla kipeenä - ja asiaa ei helpota, et kipeys pahenee iltaa kohti, koska oon nyt niiiin kuollu ettei mitää rajaa. Pitäis ainaki parit hömppäohjelmat jaksaa kattoo tänää ja sit voi mennä hyvillä mielin nukkumaa. Huomenna ei mitää menoa, joten saa sitte nukkuakki!

-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti