torstai 24. maaliskuuta 2016

Ylpeit haalareist, kaikki muu on paskaa.

Melkee jo ahistaa, mite nopeesti aika kuluu. Vaik tulevaisuudessa ei nyt sinänsä oo mitää jännitettävää, en stressaa vanhenemisesta tai pelkää kuolemaa, ni silti. Yhtäkkii vaa huomaa, et päivät ja kuukaudet vilisee silmissä. No, täl hetkel vilisköön, miul on iha kiva elämä just nyt. :D

Sain olla haastattelemassa tutorhakijoita tekniikan alalla yks maanantai. Se oli niiiin kivaa! Oon ilone, että pääsin mukaa. Taas yhtä kokemusta rikkaampana ja ehkä joskus uuestaa.

Keskiviikkona 16.3. oli Aleksanterinkadun Approt eli sellanen opiskelijatapahtuma, jossa kierretään appropassin kanssa baareja ja kerätää leimoja. Sit on jatkobileet, joissa on esiintyjä. Nyt oli Teflon Brothers.

Approjen jälkeisenä torstaina ja perjantaina olin markkinoimassa meijän kouluu kauppakeskus Triossa olevalla pisteellä. Se oli hauskaa hommaa vaik vähän esim. torstaina väsytti.. :D

Pääsiäisloman kunniaks lähettii eile vähä tanssimaa. Ensiks aloteltii pienesti miun luona Jonnan ja S:n kanssa, josta siirryttii Amarilloo muutamille ja sieltä Tivoliin danssaamaan!

Tosiaan nyt on pääsiäisen aika, jota en siis vietä tai juhlista mitenkää. Pari Kinderiä oon jo saanu, mutta sepä siitä. Mämmiä kyl teki mieli, mut en oo viel ainakaa ostanu. Ehkä sit pääsiäisen jälkee alennuksesta. :D Tää miniloma nyt menee nukkumisee, kotona puuhailuu ja koneella työskentelyy. Ei mitään yllättävää.

Käykää kattomassa miun Helsinki video YouTubesta: https://www.youtube.com/watch?v=nA8ZHozNbao
Lähiaikoina tulee vielä Oulu video ja KAKS Helsinki videoo lisää!
-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti