perjantai 22. huhtikuuta 2016

Ota vettä, voi että - kyllä tää taas tästä.

Koulujutut heti pois alta.
Oispa sama ajatusmaailma niitten koulujuttujen kanssa oikeest, että sais pois alta. :D

Meil oli FUAS-liittouman (tutkimus)etiikkaseminaari FellmanniCampuksella.
Eli mikä!?
Oli pari luentoa mm. tutkimuksesta ja tieteilijän vastuusta, etiikasta aluekehittämisessä ja puhuttiin vähän opinnäytetöissä nousseista eettisistä kysymyksistä.

Lakumatto liittyy vahvasti koulunkäyntiin.
Ihan koulu-koulussa meil on ollu taitopajoja, missä on ollu vähä e-osaamista, näyttelyä ja simulaatiota. Tosi kivoja juttuja miun mielestä, pitkästä aikaa oli kivaa koulussa.

 Tää kuva oli draamallisen taitopajan yks ulosanti. #nallekortit #äläkysy

Sitten oli taas bileitten aika!
Yleensä vältellää ulos lähtemistä viikonloppusin (kyllä, luit oikein!), mut tossa yhtenä perjantaina oli pakko käyä pyörähtämässä Lahden Tivolissa, koska siel oli Glow Rockers! Viime keväänä(?) se oli hauskaa, mut Jonna ei ollu sillo mukana, nii nyt käytii sen kanssa katsastamassa meininki.

Kivaa oli, nähtii myös muutamia tuttuja siellä, joita häiriköitiin hetki heijän pöyässä, koska meinas kisakunto loppua ja tarttes istua välillä. :D

Ekassa kuvassa on se, miltä miun meikit alunperin näytti - sekä se, miltä alottelut näytti.

 Tässä taasen hieman taiteellista näkemystä, mitä kannattaa piirtää, koska ne "on hauskoja" UV-valossa. Ja myöskin miltä naama näytti UV-väritaiteilijoitten jälkee. Heheehh.

 Pakko sitä oli yhteiskuviaki ottaa, mut ei silti osattu käyttäytyy. Oli kyl ihanan hohtavaa!

Aamulla tuli äitiltä viestiä ja mietin, että mitenhän se ties..
"Madafaking darra" musiikkilinkki ja toi FB-tarra. Hmm..

Viime keskiviikkona kävästiin Tekulla (tekniikan alan kampuksella), koska se oli kai mein mielestä joteki hauska idea. Insinööreil oli siis ständi siel, mist sai tikkareita yms. Nii mentii sitte "moikkaamaa tuttuja" tai en mie tiiä. Loppujen lopuks kuitenki lähinnä huono idea. :D

Päivän suunnitelmana oli (pikaisen kouluvisiitin jälkee) Siipiravintolassa safkaamine ja illalla Piraattibileissä pyörähys. Näin tehtii! Oli sikahyvää ja päivän alennuksilla sopivan hintasta.

Bilemeikki oli jotain tänne suuntaan ja bileitten saldo oli 3h yöunta + Piraattitatuointi.
Mut hauskaa oli jälleen, koska tanssittii perseemme irti (hieno sanonta suomeks..) ja vaik ite olin vesilinjalla, ni kyl sitä silti jakso sanoo typeriä asioita ihmisille ja ehti tapahtuu vaik mitä!

Pakko vielä erikseen laittaa Amarillon alottelujuoma, jonka Julia tarjos: Mandarin Madness, niin hyvää! Suosittelen. Tää oli viel tällases söpös purnukas, ku Stadis se oli margaritalasis.

 Edellä mainitut 3h yöunet oli siis sen takii, et lähin torstaiaamuna yhdenvertaisuus- ja häirintäyhdyshenkilökoulutuksee Helsinkii. Jos haluutte lukee lisää siitä, niin tsekatkaa täältä: http://lamkolla-on-asiaa.blogspot.fi/2016/04/yhdenvertaisuus-ja-hairintayhdyshenkilo.html

 Tässä vähä kiirettä pitää, mut iha jees menee noin niiku ylipäätää.
Saa nähä, jos viikonloppuna tapahtuu jotai spessua. Harkinnassa....
-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti