maanantai 12. joulukuuta 2016

Mikä vaivatta tulee, ei paljoa paina.

Harrastin taas pienen kiire / liikaa sosiaalista elämää / liian vähän kotona / koulu on paskaa / hallitus on kivaa -tauon tänne blogiin. Nyt jälleen lyhyesti ja ytimekkäästi kuulumiset!

Tiistaina 29.11. Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan LAMKOn edustajiston järjestäytymiskokouksessa valittii LAMKOlle hallitus vuodelle 2017.

Mie toimin tän kuluvan vuoden LAMKOn viestintävastaavana ja tosiaan tuona kyseisenä tiistaina miut äänestettii myös 2017 hallituksen jäseneks! Jeeee! 
Mitä luultavimmin miun toimenkuva muuttuu, mut siitä sit enemmä tammikuussa, ku meil on hallituksen järjestäytyminen. ;)

Kissan naama ja oma naama.

Kissa, koska söpö ja mie, koska LiMu Radion pikkujoulut, joita enne olin Camillalla pelailemassa Jackboxia. Se on huikeeee peli! Tai no, minipelejä! Ja pikkujoulutki oli tosiaa hauskat. Piti mennä vaa käväsee, mut tuli muuttujia (Muotsikkalaiset alko tarjoo shotteja ja tanssitti), plus veny vielä ku mentii E:n kanssa hakee eka ruokaa ja sit nukkuu.

1.-2.12. oli tarkotus mennä meijän (LAMKOn) järjestämälle Party On Boat -risteilylle. Jep, tarkotus, koska meitä jäi pari laivan ulkopuolelle. :D Tiivistän illan siis kuviin, mut jos jotai kiinnostaa koko stoori, niin CLICK HERE.

 Kerkesin myös olee kipee tossa n. viikko sit. Kuvat kertoo enemmä ku tuhat sanaa.

 Sain itteni suht ihmisen näköseks meikillä sunnuntaina, ku mentii Jonnan kanssa Kärkkäisille ja Prismaa ostoksille. Hyvästi rahat, mut vihdoin sain meikkejä ja vitamiineja ostettua. Ilmanhan ei voi elää. P.S. Ihme, että osasin vielä ajaa autoo.

Maanantaina olin kokkailemassa illalla E:n kanssa, kunnes tapahtu jotai kummallista ja löyettii ittemme ja kaveri sihijuomien ääreltä Cornerista ja shottien ääreltä Rillosta. Ja ehkä vielä Tivolista "itsenäisyyspäiväjuhlilta" jaaaa ehkä vielä jostain jatkoilta, jossa join leiskaa lattialla.

Tiistaina olin taas Camillalla pelailemassa. Join vahingossa alkoholia (:D koska glögi) ja myöhää yöllä pääsin vasta kotii. Joskus pelaamine vaa koukuttaa! Ja Camin kämppiksellä on NAHKAKISSA. <3<3

Keskiviikkona oli firman pikkujoulut, jossa oli juoma- ja ruokatarjoilu. 
Sen jälkee oli LAMKOn ja LIROn yhteiset opiskelijapikkujoulut Tivolissa. Enempää en uskalla ees kertoo - tai en ees muista.... :D

 Muita kuvia illalta en uskalla laittaa, mut tässä kaikki ryhmäkuvat. <3
(Toivottavasti kukaa ei teurasta, ku jaan nää täälläkin..)

Perjantaina käväsin Assi Ilonan keikalla ja muute vaa parilla olusella tuttavien kanssa. Lauantaina menin Jonnalle yöks ja koko sunnuntaikin vierähti siellä levätessä ja syödessä + illalla kotona meni aikaa koulutehtävien parissa. Tänää oli hallituksen kokous. Juurikaa muuta en oo tehny. Tartteisin vähä vapaa-aikaa jo.

Päivän biisi: Africa - Toto
Siis pakko heittää niiiiin vanha klassikko, koska miulle tuli vaa yks päivä, ku oli pakko kuunnella tätä biisii KOKO PÄIVÄ. Saatoin välii kuunnella yhen-kaks biisuu, mut sit taas AAaafricaaaa!

-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti