tiistai 10. tammikuuta 2017

Uusi vuosi, sama minä - koska olen jo mahtava.

Uuden vuoden aatto meni kaverilla chillaillessa. Pari pulloa skumppaa tuli tyhjennettyä ja pari hassua tähtisädetikkua tuli polteltua.

 Yks Gambina-drinkki tais myös kulahtaa kurkusta alas, sekä insinööriliiton karkkeja. :D Kavereitten lisäks seurana oli nahkakissa!!

 Uuden vuoden jälkee meni unirytmi ruhtinaallisesti vituiks ja valvoin yhen yön kokonaa. 35 tunnin valvomisen jälkee läksin vielä ulos kaverin kanssa, joten loppulukemaks tuli 42 valvottua tuntia. Seuraavana päivänä siitä läksin Jonnalle ja lähettii jälleen ulos, ku oltii kaavailtu sitä heti vuoden ekasta päivästä lähtien. Oli kyllä taas jännä ilta!

 Viikonloppuna lähettiin perinteensiirtoevakkoon Saksalaan. Oli viilee keli perjantaina, ku -30 asteen pakkaset oli päättäny pamahtaa. Työntäyteinen perehdytysviikonloppu siis luvassa.

 Juoma- ja ruokapuoli oli kunnossa koko mökkeilyn ajan - vaikka pitikin ajella keskeltä mettää Heinolan kirkonkylälle kauppaan hakee pari tarviketta lisää.

 Mökkilookki. :D

 Muistiinpanoja työskentelystä.... Vaaaii?

 Ja snäppifilttereillä leikkimistä tietenki tauoilla, koska väsymys ja "muka hauskaa".

 Tuli siellä työnteon keskellä sit ryhmäydyttyä ja valvottua vähä liikaakin.

Nyt ku taas uus viikko on alkanu, ni mitenkäs muutenkaa se lähtis käyntii ku Kiinalaisella ruualla, kahvilla ja vähä Publicissa pelailulla! Rankka viikko luvassa. Huuhh..

Tosiaan, järjestäytymiskokouksessa tuolla evakossa päätettii, että toimin vuoden 2017 opiskelijakunta LAMKOn tapahtumavastaavana - olin siis viime vuoden viestintävastaava eli hieman uuet kuviot tälle vuodelle!

Päivän biisi: Since you been gone - Rainbow

-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti