tiistai 28. maaliskuuta 2017

Kuningatar Approilla.

Yks päivä tossa oli vähä hengailua kaverilla. Menin sinne "pelejä ja haalarimerkkien ompelua" meiningillä. No siis juu, pelailtii ja oli kivaa, kunnes jengii alko tulee lisää ja pelit vaihtu juomapeleiks. :D Tai siis, oli silloki kivaa! Mut hieman yllättävää! Meni myös sen verra aamuu asti et jäin yöks toiselle kaverille, joka asu pari kerrosta ylempänä. Kätevää! 
Seuraavana päivänä lähtiessäni sain lumipesun. #suomensää

Sit melkee oliki jo APPROT. Ahh, tätä tapahtumaa järkkäilin nii tuskassa ja hiessä, että kyllä aikalailla purkautu tona iltana sit kaikki. Oli kyl huippua vaik ite sanonki! Hehee. Hankin oikee kruunun appropäivälle, koska olen paaaaras. Toi oli kyl mahtava. :D Päivällä olin jonku tommosen vammasen kanssa jakelemassa viimesiä passeja torilla ja sit nappasinki Jonnan messii ja lähettii kiertää. Hauskaa riitti aina aamuyölle asti! Ja päädyin taas kaverille yöks, josta loppuen lopuks pääsin vasta perjantaina kotiin.. Approt oli siis keskiviikkona.

Jorski <3

Ja koska pakko aina päivitellä someja, niin otin parit "approjen saldo" kuvat. Suoritin siis L:n tänä vuonna - eli miun kolmannet Approt! + Perjantaina muute selvisin myös leffaan C:n kanssa! Käytii kattoo Beauty and the Beast. Oli iha hyvä! Ei nyt mitenkää sykähdyttäny, mut oli leffalippu roikkumassa nurkissa, niin kyllähän ton katto. :)

 Hain samaisena iltana paketin postista, jonka äiti oli lähettäny. Mukana luonnollisesti Mama's "höpöä". ;) Koko paketin sisältö tuoksu kyllä parin päivän muhimisen jälkee yrteiltä. 
(Siel oli siis pari vaatetta muun muassa!)

Everything looks better in black and white. Myös mie.

-Kedu-

2 kommenttia:

  1. Löysin sun YouTube kanavakautta tänne sun blogiin ja jäin lukijaksi.

    http://elamaapahkinankuoressaa.blogspot.fi

    VastaaPoista