sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Ajettiin vahingossa harhaan - tai tahallaan.

Throwbäkkiä verenluovutuksee. Siel sai kyl hyvä eväät! Ja kaverilta sain vaihtolaastarin illalla, ku jäin kyläluutailemaa taas kerran. Ai että oli hieno!

 Jäi n. kaheks viikoks kiva mustelma kätee = hieno toimintatavan muutos (#leikkauksia) ettei kaikille enää laiteta painesidettä vaan laastari, mut onneks tähä ei kuole. 
Ja viikon jälkee luovutuksesta sain tietää miun veriryhmän! Sekä sen, että miun veri oli iha tervettä ja menee käyttöö. :D

 Kesäkuun alussa tehtiin maisema-ajelu Hollolaan, Harjulan lavalle, Muotsikan lavatansseihi. Kukkamekko päällä, huulipunat huulilla ja viinipullo laukussa. (Tosiaa, leikkasin hiukset pois, jos joku ei jo sitä tienny :D) Ja kivaa oli! Heti kättelyssä miulle tuotii kalja kouraan (kiitos pojat <3). Ilta meni tiivistettynä näin: juotavaa, ulkohuussi, sain punkut päälleni, lisää juotavaa, letkajenkka, Satan In Love, jatkot Tirrassa, kotii nukkumaa.

Siitä seuraavana päivänä oliki YlexPop Lahessa. 
Siellä kateltii vähä Isac Elliottia, Lucasta, Alex Mattsonia, Arttu Lindemania ja Robinia. Viime vuonna oli väääähän parempi artistikattaus (koska Antti Tuisku) mut kiva oli pyörähtää! Ens kerral Lucaksen mikki vois olla päällä keikan aikana. Vink vink.

Viime päivinä oon vaa ahertanu kesäkurssien parissa. Venäjän kurssi on EHKÄ tapultetu nyt. Yhtä en oo ees alottanu vielä, mut miul on suunnitelmia sen varalle. :D Oon myös eläny jäätelöllä, hups. Kuvassa Lidlin pistaasijäätelö, aika keskinkertane. 
Jaaaa sain vihdoin kulkutägin!

Kulkutägillä pääsen siis Limuradion studiolle. Meijän kesäohjelmaki alko jo! Joka kesäsunnuntai klo 18-20 siis #kesäkuusysi osotteessa: www.limuradio.fi/kuuntele

Loppuu vielä Hollannin reissulta parit ryhmäkuvat. 
En oo vielkää päässy yli tost reissusta. Yhyy. </3

The Royal Rebels <3

Päivän biisi: Good Kids - Alex Mattson

-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti