torstai 24. elokuuta 2017

Esitin et en kuullu mitä muut on luullu.

Bloggausinnon kato on vahvana. Se näkyy myös siinä, et en vaa jaksa kuvata mitää mitä teen - vaik yleensähä kuvaan kaiken ja tallentelen snäppejä ym.

Tosin enpä oo snäppäillykkää nii ahkerasti, koska miun harkka alko ja en vaa joteki muista päivän aikana toimistolla roikkua luurilla vaikka saisin. :D

Mut tässäpä pari juttua:

 Camilla leipo kakkua yks päivä ja söin siitä oikeesti puolet sunnuntain aikana ku meil oli radiolähetys ja kaikkee. Nyt ei tarvii loppuvuonna kakkua syyäkkää ku tuli nii sokeriöverit ja paha olo. (Onneks se kuiteki teki eile kasvispiirakkaa, koska suolaset herkut best!)

Iitun kanssa käytii kattomassa Annabelle: Creation leffateatterissa. Oli kyl paras kauhuleffa, mitä oon elokuvateatterissa kattonu. Oli oikee fiilis ja kaikkee, ni se viel parans tota! Se Annabelle "ykkönen" on ihan kökkö, mut ton suosittelen menee kattoo!

 Expectations vs. reality.

Eipä tässä sit.

Harkkaa pusken menemää ja masentelen, että meijän kesäohjelma radiossa loppuu kohta. Orientaatioviikot alkaa ens viikolla koulussa, saa olla tekemässä tupla-triplahommia. Jos sitä kuiteki keksis jotai keinoja ottaa irti vaik terveys on vähä pettäny tässä viimeaikoina.

Hauskaa syksyn alkua! :)

-Kedu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti